Holly transportväska

Transportväska Holly från märket Trixie.

Transportväska Holly är en transportväska till din katt med många användningsområden. Förutom att den är perfekt under resan och på semester så fungerar den även toppen att ha med sig som sovplats och krypin på hotell/vandrarhem/ i stugan eller som skuggig plats på balkongen eller på altanen - möjligheterna är många!

Holly kan öppnas både på långsidan och kortsidan vilket gör den till en väldigt funktionell transportväska till din katt. Överdelen kan även dras av helt och hållet med dragkedja. Bottendynan kan tas ut och är tvättbar i 30 grader.

Det finns små fickor med kardborre på båda sidor med plats för smått och gott och handtag på toppen. Medföljer gör även en axelrem för bekvämare transport.

Storlek:

50 x 30 x 30 cm

Cykelkorg och transportväska 2-i-1

Ny funktionell design med transportväska och cykelkorg i ett!

Helt ny smart och snygg design på transportväska för cykelturen! Ett underrede monteras fast på pakethållaren och däri sätts cykelkorgen ner i en stabil metallram. Transportväskan kan stängas helt eller fällas ner på sidorna, beroende på hur ditt djur trivs bäst (för katt rekommenderas att väskan är stängd under färd). Ett kort koppel finns inuti väskan där du kan spänna fast din katt eller hunds sele. Löstagbar mysig dyna att sitta på finns i botten av väskan.

När ni kommer fram till er destination och parkerat cykeln går väskan att ta loss från pakethållaren och man kan använda den som en vanlig transportväska.

Maxvikt för att bära väskan är 8 kg.

Storlek:

29 × 42 × 48 cm

Talia transportväska

Vä,ldigt fin vä,ska lä,mplig fö,r kortare resor.

Riktigt fin transportvä,ska till din katt, Talia har bå,de bä,rremmar och en lö,stagbar axelrem. Vä,skan gå,r att ö,ppna i bå,da kortsidorna samt ovanifrå,n och har en mjuk botten i en lamb fur look.

Praktisk och lä,tt att ha med sig på, lite kortare turer, koppel inuti vä,skan finns fö,r att kunna spä,nna fast i kattens sele om man vill ha vä,skan lite ö,ppen och så, att katten inte ska kunna hoppa ur vä,skan nä,r den ö,ppnas.

Storlek:


23 cm bred, 38 cm lå,ng, 31 cm hö,g.

Transportväska Samira

En mjuk transportväska i nylon för katter upp till 9 eller 12 kilo.

Väskan öppnas ovanifrån och har ett kort koppel om man vill spänna fast sin katt inför tex flygresor. Det medföljer en vadderad axelrem som gör att väskan är behaglig att bära på.

Samira är extra mjuk på insidan för en behaglig transportupplevelse för din katt, det medföljer även en vadderad bottendyna. Väskan har två förvaringsfickor på kortsidorna för papper, kattgodis eller kanske en sele. Den kan fästas på en trolleyväska med en extra nylonrem som medföljer.

Färg: Brun/Beige

Storlekar:
28x30x47 cm upp till 9 kg
31x32x52 cm upp till 12 kg

Om du vill flyga med denna transportväska i kabin, så kolla väskans mått hos ditt flygbolag.

Transportväska Luxus Safari

Snygg och praktisk!

Trendig och tuff transportväska med läckert leopardmönstrade sidor. En oerhört genomtänkt väska med öppning både framtill och på ovansidan och som kan bäras antingen bara i handtaget eller med den medföljande axelremmen. De många ventilationsöppningarna ser till att det alltid är tillräcklig luftcirkulation inne i väskan.
Den uttagbara, vattentäta fodringen samt mjuka tvättbara filten som medföljer, ser till att din fyrfota älskling har det bekvämt under transporten.

Väskan är tillverkad i formstabilt material som lätt kan rengöras efter behov. Nätet i öppningarna är av det stadigare slaget för att inte så lätt kunna rivas sönder av en vass kattklo.

Man har även tänkt på platsbesparing, så hopfälld mäter väskan endast 46x32x10 cm.

Storlek (uppfälld):
46x32x30 cm

Passar katt eller liten hund på max 6 kg.

Transportväska blå/Svart

Transportväska och sovplats i ett!

Transportväska i en bra storlek till din katt - en väska med många användningsområden. Förutom att den är perfekt under resan och på semester så fungerar den även toppen att ha med sig som sovplats och krypin på hotell/vandrarhem/ i stugan eller som skuggig plats på balkongen eller på altanen - möjligheterna är många!

Transportväskan öppnas på långsidan och överdelen har en avtagbar axelrem som medföljer. En mysig dyna i botten med en lamb-look som går att ta ut och tvätta i handtvätt.

Storlek:

31 x 32 x 48 cm

Maxlast i väskan: 6 kg