Kattungehage i canvas

Kattungehage i slitstarkt canvas med löstagbart tak, både för inom- och utomhusbruk.

Hage i canvas. perfekt att använda som en första kattungehage till dina kattungar. Hagen torkas enkelt ur vid rengöring (löstagbart nät och nylonbotten kan handtvättas i 30 grader.)

Efter användning kan hagen lätt fällas ihop och förvaras i en praktiskt väska. Den kan även vara praktiskt att ha med sig på resor.

Obs: denna hage passar till kattungar fram till ca 6-8 veckors ålder när de blir tillräckligt gamla för att klättra ur hagen. Äldre kattungar ska ej hållas instängda.

Storlek:

116 x 116 x 48

Transportbur canvas

Pet Soft Crate är både en transportbur och en viloplats i hemmet för katter och hundar.

Canvasburen är perfekt under resa, på semester, på hotell, utställningar - möjligheterna är många!

Pet Soft Crate är en lättviktsbur, som består av en metallram med en slitstark polyesterduk med nätinsats, vilket ger god luftcirkulation. Transporten öppnas i fronten och i taket, dörrarna kan rullas upp och fästas med kardborre.

Det finns små fickor med kardborre på båda sidor med plats för smått och gott och handtag på toppen och botten.

Pet Soft Crate monteras lätt och fälls lika lätt ihop igen, på så sätt tar den liten plats i hemmet när man inte vill ha den framme.

Pet Soft Crate finns i 3 storlekar.
Small 49,5 x 34,5 x 35 cm
Medium 60 x 42 x 42 cm (passar bra i baksätet i bilen, liten utställningstoalåda ryms för långresan)
Large 70 x 52 x 52 cm (passar bra i skuffen på bilen, rymmer två stora katter utan problem)

Canvas transport foldable fun

Foldable Fun är både en transportbur och en viloplats i hemmet för katter och hundar.

En transportbur i Canvas är perfekt under resa, på semester, på hotell, utställningar - möjligheterna är många! När man kommit fram bäddar man mjukt med filt och transportburen blir en trygg sovplats.

Foldable Fun är en lättviktsbur, som består av en metallram med en slitstark polyesterduk med nätinsats, vilket ger god luftcirkulation. Transporten öppnas i fronten och i taket, dörrarna kan rullas upp och fästas med kardborre.Denna Canvas-modell är lite dyrare eftersom nätinsatsen är av en lite stadigare kvalité som ska hålla bättre mot kattens klor.

Foldable Fun monteras lätt upp och fälls lika lätt ihop igen, på så sätt tar den liten plats i hemmet när man inte vill ha den framme.

En
storlek:


35H x 35B x 47L cm

Kattungehage i canvas Trixie

Kattungehage i slitstarkt canvas med löstagbart tak, både för inom- och utomhusbruk.

Kattungehage i canvas i blå/grå färg från märket Trixie, perfekt att använda som en första kattungehage till dina kattungar. Hagen torkas enkelt ur vid rengöring (löstagbart nät och nylonbotten kan handtvättas i 30 grader.)

Efter användning kan hagen lätt fällas ihop och förvaras i en praktiskt väska. Den kan även vara riktigt bra att ha med sig på resor.

Obs: denna hage passar till kattungar fram till ca 6-8 veckors ålder när de blir tillräckligt gamla för att klättra ur hagen. Äldre kattungar ska ej hållas instängda.

Storlek:

ø 130 × 55 cm