Piggborste

Mjuk och behaglig piggborste!

En mjuk och skön piggborste med både nylonborst samt piggar, en riktig Supercat-favorit! Gör din katts päls len och glansig och den passar även den lite känsligare katten eftersom den är så mjuk. En bra borste för att lära din katt att uppskatta en mysig stund tillsammans med sin matte och husse och samtidigt få lite hjälp med fälld päls.

Borsta din katt regelbundet för att förebygga tovor pch knutar i pälsen, men även för att tillbringa en mysig stund med din katt!

Borste

Borste från Buster till din katt!

Borste med extra styva borst tillverkade i 100% svinborst. Borstningen stimulerar produktionen av, samt frigör och fördelar, de naturliga oljor som gör kattens päls blank och fin.

Fungerar även bra att använda tillsammans med ett torrschampo.

Passar extra bra till katter och små hundar med kort päls.

Underhårskam

Underhårskam från Buster!

Underhårskammen från populära märket Buster tar effektivt bort lös och fälld päls från underullen i det undre pälslagret på din katt, men är skonsam mot det övre pälslagret. Regelbunden användning förebygger uppkomsten av tovor hos din katt och man kan gärna kombinera kamningen med en effektiv tovlösande balsamspray.

Pinnborste

Pinnborste från Buster!

Skonsam borste med långa piggar för att hjälpa din katt med smuts, tovor och fälld päls! De långa piggarna kommer igenom lång päls och päls med mycket underull. Borsta katten med långa tag i hårets naturliga växtriktning och använd den i en utredd päls. Tovor kan behöva klippas eller skäras loss ur pälsen innan borstning.

Piggborste M

Mjuk piggborste i storlek Medium!

En mjuk piggborste med både nylonborst samt piggar för din katts päls, en riktig Supercat-favorit! Gör pälsen len och glansig och den passar även den lite känsligare katten eftersom den är så mjuk. En bra borste för att lära din katt att uppskatta en mysig stund tillsammans med sin matte och husse och samtidigt få lite hjälp med fälld päls.

Borsta din katt regelbundet för att förebygga tovor pch knutar i pälsen, men även för att tillbringa en mysig stund med din katt!

Klosax rosa

Klotång för katt och hund!

Klosax storlek S för katt och små hundraser. Lätt att använda och ligger bra i handen med gummigrepp.

Tänk på att börja vänja din katt vid att bli kloklippt direkt från att den är kattunge för att det inte ska behöva bli en brottningsmatch i vuxen ålder. Tassarna och trampdynorna är känsliga områden för katten och klipp hellre lite för lite än riskera att ta för mycket och komma åt pulpan som finns inuti klon. Belöna din katt efter kloklippningen så att den förknippar det med något positivt.

tovutredare

Tovutredare med antingen fem eller nio blad!

Praktisk tovutredare med fem eller nio blad från populära pälsvårdsserien Buster. De vassa bladen skär tovan och gör att den på så sätt blir lättare att reda ut samtidigt som den bevarar pälsens naturliga längd.

Skären är tillverkade av hållbart rostfritt stål och kan anpassas för att användas med både vänster och höger hand.

grovtandad kam

Grov kam från Buster!

Reder effektivt ut envisa tovor samt stimulerar produktionen av naturliga oljor som ger en blank och fin kattpäls.

Följ pälsens naturliga växtriktning från huvudet ner mot svansen när du kammar din katt och avsluta med pälsen längs benen.

Kombinera gärna med ett spraybalsam för skonsammare tovutrening.

Luskam

Luskam från Buster till din katt!

Smidig liten luskam som effektivt avslägsnar både smuts, loppor, löss och ägg från kattens päls. Kamma igenom din utekatts päls regelbundet för att upptäcka om den fått ohyra i sin päls. En regelbunden pälsvård hjälper även din katt med tovor och fällning.

De-shedding borste

Busters furminator light

Buster De-shedding-borste är något av en Furminator light, samma smarta skär och funktion - men saknar de extra funktionerna (som att kunna byta skär när det blir slött och rensa bort pälsen genom ett knapptryck).

Denna borste tar snabbt och effektivt bort mer päls än vad de traditionella kardorna gör och är dessutom formad för att passa kattens kroppskonturer. Pälsfällning i sig är någonting väldigt naturligt, men ibland kan det vara bra att kunna hjälpa naturen lite på traven.

Storlek:

4,5 cm bredd på skäret

Tänk på att ha en väl genomkammad päls när du använder Buster De-shedding-borsten på din katt.