Sturdibag Extra Large Divided (flera färger)

Produktbild: Sturdibag Extra Large Divided (flera färger)

för din älskade fyrbenta vän

Bäst pris just nu:


Snygg och praktisk lite större transportväska för katt från Sturdi Products!

Väskan är divided och kan delas av för två katter.


SturdiBagen är en transport med patenterade flexibla bågar som gör att väskan flexar på höjden och låter djuret få mesta möjliga plats under t ex en flygstol. I botten på väsken finns en hård skumplatta vilket gör att väskan håller formen när man bär den på axeln och katterna känner sig trygga. Sturdiväskorna är fjäderlätta och ändå väldigt tåliga och håller en hög kvalitet!

Enkel och snabb montering

Fjäderlätt och tålig

Löstagbar hård skumbotten som gör att väskan håller formen när man bär den

Justerbar 4-punkts vadderad axelrem & läder handtag

En maskintvättbar SturdiPet Comfort Pad täckt med mjuk fleece. Comfort Pad är en behaglig dyna som andas och ger en bra viktfördelning för stöd, komfort och tryckavlastning under resa.

Bilbälteshållare


Detta är en in-cabin väska godkänd för flyg i USA, men kolla alltid med ditt flygbolag om väskan håller rätt mått innan du tar med den på flyget! Observera måtten på bottenplattan på denna storlek och kolla med ditt flygbolag om du ska flyga inrikes i Sverige.

När du väljer en transportväska är sällskapsdjurets personlighet och beteende lika viktiga faktorer som väskans vikt och längd. Vissa djur kan krypa ihop, slappna av och sova under en flygning, medan vissa katter och hundar gör det till en alltför minnesvärd flygning!

Som en tumregel kan man ange att Sturdibag storlek large och extra large rymmer alla kattraser och de flesta mindre hundraser.

Återförsäljare: Supercat

Sturdibag Extra Large Divided (flera färger)
Ditt omdöme

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *