Sturdi Car-GO

Produktbild: Sturdi Car-GO

för din älskade fyrbenta vän

Bäst pris just nu:


Transportbur för bilåkande katt!

Car-GO skapar en zon av säkerhet för din katt eller små till medelstora hundar när du reser i bilen. Den står säkert i bilsätet genom att man trär fordonets bilbälte igenom slingorna på baksidan av Car-GO och på detta sätt spänner fast den.

Jättelätt att fälla upp och vika ihop igen med ett enkelt pop up. Car-GO levereras i en oversize-väska så att du även ska få plats med en liten kattlåda, mat&vattenskål och andra små förnödenheter i samma väska!

Hängmatta till din Car-GO går att köpa till separat, man kan med fördel även köpa en Sturdibox så har katten tillgång till toalett och mysig hängmatta under långa bilfärder. Det finns även en vattentät vinyl-liner att lägga i botten av din Car-Go.

En Car-GO är perfekt för dig med katt eller hund som reser ofta i bil! Observera dock att Car-Go har en mjuk botten så om du ska bära din katt en sträcka kan det vara bra att komplettera din Car-Go med en transportväska. Car-Go har en utgång i sidan (se lila foto) med dragkedja där du kan fästa dragkedjan på en Sturdibag och koppla ihop dem, för ytterligare utrymma i bilen för din katt och lätt att bära med sig utanför bilen.


Tips:
När din får hem din Car-GO , poppa upp den, öppna dörren och placera den på golvet så ditt djur kan upptäcka den i lugn och ro. Erbjud beröm och upprepa positiv uppmuntran så ofta som möjligt samtidigt som ditt djur anpassar sig till sin Car-GO. När ditt djur har anpassat sig till sin nya Car-GO kan du ta ditt sällskapsdjur på en biltur. :Tips! En Car-Go fungerar även perfekt att använda som bolåda i kattungehagen när kattungarna är små! Fårskinnsbädden från Trixie är precis rätt storlek att lägga i botten.

Återförsäljare: Supercat

Sturdi Car-GO
Ditt omdöme

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *