Sleepypod Air Flygväska Orange Dream

Produktbild: Sleepypod Air Flygväska Orange Dream

för din älskade fyrbenta vän

Bäst pris just nu:


Sleepypod Air - säker transport vid både flyg och bilresor.

Sleepypod Air, i käck orange färg, ger din katt eller hund maximal komfort och högsta säkerhet både på flyget och i bilen. För kattens säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet både baktill och framtilll så den står stadigt i bilen under resan, den är även krocktestad.

Sleepypod Air är designad för att passa under flygstolen för att kunna användas som en in-cabin transportväska till de flesta flygbolag (observera att du själv måste kontrollera väskans mått med det flygbolag du tänkt resa med). Väskans botten fälls lätt upp på båda kortsidorna för att förminska väskans bottenmått så att den passar under flygstolen vid start och landning men ger djuret plats att sträcka ut resterande del av restiden. Baktill kan man dra upp två dragkedjor och på så sätt trä sin Sleepypod på sin egen resväska för att bekvämt kunna transportera din katt eller hund på flygplatsen.

Medföljer gör även ett bekvämt axelband som du lätt sätter på din Sleepypod Air för att bära väskan på axeln. När du är klar med väskan fälls den enkelt ihop till ett platt paket som tar liten plats i hemmet! Inne i väskan finns en lyxig mjuk liggdel som går att ta loss och tvätta i maskin på skonprogram.

Väskans storlek - se bild nr 4!


Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt. Ditt katt eller hund kan inte resa på ett säkrare och funktionellare sätt!


Återförsäljare: Supercat

Sleepypod Air Flygväska Orange Dream
Ditt omdöme

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *