Car seat and Carrier

Produktbild: Car seat and Carrier

för din älskade fyrbenta vän

Bäst pris just nu:


Transportväska Car seat från märket Trixie.

Transportväskan kallad Cat Seat är en transportväska till din katt med många användningsområden. Tillverkad för att stå stadigt i bilsätet under bilresor och med hållare baktill så att man kan sätta fast den i bilens bälte. Inuti finns ett kortare koppel som man kan sätta fast sin katt/hund i om man vill ha väskan lite öppen under färden. Man kan även sätta fast väskan över handtaget på sin egen resväska/trolley för smart transport.

Väskan är bred i basen och passar bra för den katt som gillar att ligga hopkurad under resan, den är dock inte så hög så om du har en katt som vill sträcka på sig och sitta upp under färden så passar någon högre modell ändamålet bättre.

Förutom att den är perfekt under resan så fungerar den toppen att ha med sig som kattens trygga sovplats och krypin på hotell/vandrarhem och i stugan - möjligheterna är många!

Car Seat kan fällas ihop helt platt när den inte används och tar därmed en väldigt liten förvaringsplats i hemmet. Axelrem gör den lätt att bära och i fickan framtill kan man förvara kattens sele och koppel, någon leksak och lite godis.Storlek:

44 × 30 × 38 cm

Rekommenderad för katt och hund upp till 9 kg

Återförsäljare: Supercat

Car seat and Carrier
Ditt omdöme

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *