Sleepypod Air Flygväska Orange Dream

Sleepypod Air - säker transport vid både flyg och bilresor.

Sleepypod Air, i käck orange färg, ger din katt eller hund maximal komfort och högsta säkerhet både på flyget och i bilen. För kattens säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet både baktill och framtilll så den står stadigt i bilen under resan, den är även krocktestad.

Sleepypod Air är designad för att passa under flygstolen för att kunna användas som en in-cabin transportväska till de flesta flygbolag (observera att du själv måste kontrollera väskans mått med det flygbolag du tänkt resa med). Väskans botten fälls lätt upp på båda kortsidorna för att förminska väskans bottenmått så att den passar under flygstolen vid start och landning men ger djuret plats att sträcka ut resterande del av restiden. Baktill kan man dra upp två dragkedjor och på så sätt trä sin Sleepypod på sin egen resväska för att bekvämt kunna transportera din katt eller hund på flygplatsen.

Medföljer gör även ett bekvämt axelband som du lätt sätter på din Sleepypod Air för att bära väskan på axeln. När du är klar med väskan fälls den enkelt ihop till ett platt paket som tar liten plats i hemmet! Inne i väskan finns en lyxig mjuk liggdel som går att ta loss och tvätta i maskin på skonprogram.

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt. Ditt katt eller hund kan inte resa på ett säkrare och funktionellare sätt!

Pet Cargo Cabrio ®

Denna transportbur kombinerar säkerhetsfunktioner med användarvänlighet för ett fem-stjärnigt boende för ditt husdjur på resan.

Innovativa funktioner, bl.a med öppningsbar topp vilket gör det lätt att sätta in och ta ur husdjuret ur buren, vilket kan vara bra om djuret är rädd eller stressat.
Matskålar finns i burens dörr framtill och kan dras ut och skjutas in utan att själva dörren behöver öppnas.

För extra säkerhet kan Pet Cargo Cabrio ® fästas i bilen med ett säkerhetsbälte.

Godkänd av de flesta flygbolags bestämmelser, kan skickas som Cargo - dvs i fraktutrymmet. Dubbelkolla dock alltid detta mot just ditt flygbolag.

Pet Cargo Cabrio ® är lämplig för husdjur upp till 35 cm på höjden, passar för katter och små valpar.
Rekommenderad maxvikt är 11,5 kg.

Storlek:

51 l x 33 b x 35 h

Sleepypod Jet Black

Sleepypod är transportväska designad av Meowme och vunnit flertalet priset för dess uppfinningsrika design. Sleepypod är mer än bara en transportbur.

Du kan själv ta bort taket enkelt genom en dragkedja och använda den som en mysig sovplats.
Sleepypoden använder du med fördel under bilturer. För katten säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet så den står stadigt i bilen. Med följer även ett axelband som du lätt sätter på för att bära väskan.

Inne i väskan finns en mjuk liggdel som älskas av alla djur!

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt!

Transportbur med axelrem ljusgrön

En snygg och funktionell transportbur med tillhörande axelrem!

Transportbur till din katt i en bra storlek, tillverkad i hårdplast i ljusgrön och svart färg. Transportburen har gallertopp och metalldörr framtill med rymningssäkra lås på dörr och taklucka för den katt med pillriga tassar.

Riktigt bra kvalité och funktionalitet! Vi har även valt att lägga med en axelrem med denna transportbur, så att matte/husse har händerna fria om man behöver bära med sig flera väskor samtidigt.

En transportbur med tacklucka rekommenderas bland annat för katter som kan vara svåra att få ut ur en vanlig transportbur vid t ex veterinärbesök eller på kattutställning. Det är väldigt smidigt att kunna öppna transportburen i taket och lyfta upp katten.

Storlek:

49 x 32 x 32 cm

Sturdi Car-GO

Transportbur för bilåkande katt!

Car-GO skapar en zon av säkerhet för din katt eller små till medelstora hundar när du reser i bilen. Den står säkert i bilsätet genom att man trär fordonets bilbälte igenom slingorna på baksidan av Car-GO och på detta sätt spänner fast den.

Jättelätt att fälla upp och vika ihop igen med ett enkelt pop up. Car-GO levereras i en oversize-väska så att du även ska få plats med en liten kattlåda, mat&vattenskål och andra små förnödenheter i samma väska!

Hängmatta till din Car-GO går att köpa till separat, man kan med fördel även köpa en Sturdibox så har katten tillgång till toalett och mysig hängmatta under långa bilfärder. Det finns även en vattentät vinyl-liner att lägga i botten av din Car-Go.

En Car-GO är perfekt för dig med katt eller hund som reser ofta i bil! Observera dock att Car-Go har en mjuk botten så om du ska bära din katt en sträcka kan det vara bra att komplettera din Car-Go med en transportväska. Car-Go har en utgång i sidan (se lila foto) med dragkedja där du kan fästa dragkedjan på en Sturdibag och koppla ihop dem, för ytterligare utrymma i bilen för din katt och lätt att bära med sig utanför bilen.


Tips:
När din får hem din Car-GO , poppa upp den, öppna dörren och placera den på golvet så ditt djur kan upptäcka den i lugn och ro. Erbjud beröm och upprepa positiv uppmuntran så ofta som möjligt samtidigt som ditt djur anpassar sig till sin Car-GO. När ditt djur har anpassat sig till sin nya Car-GO kan du ta ditt sällskapsdjur på en biltur. :


Tips! En Car-Go fungerar även perfekt att använda som bolåda i kattungehagen när kattungarna är små! Fårskinnsbädden från Trixie är precis rätt storlek att lägga i botten.

Sleepypod Sky Blue

Sleepypod är transportväska designad av Meowme och vunnit flertalet priset för dess uppfinningsrika design. Sleepypod är mer än bara en transportbur.

Du kan själv ta bort taket enkelt genom en dragkedja och använda den som en mysig sovplats.
Sleepypoden använder du med fördel under bilturer. För katten säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet så den står stadigt i bilen. Med följer även ett axelband som du lätt sätter på för att bära väskan.

Inne i väskan finns en mjuk liggdel som älskas av alla djur!

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt!

Sturdibag Extra Large Divided (flera färger)

Snygg och praktisk lite större transportväska för katt från Sturdi Products!
Väskan är divided och kan delas av för två katter.


SturdiBagen är en transport med patenterade flexibla bågar som gör att väskan flexar på höjden och låter djuret få mesta möjliga plats under t ex en flygstol. I botten på väsken finns en hård skumplatta vilket gör att väskan håller formen när man bär den på axeln och katterna känner sig trygga. Sturdiväskorna är fjäderlätta och ändå väldigt tåliga och håller en hög kvalitet!

Enkel och snabb montering

Fjäderlätt och tålig

Löstagbar hård skumbotten som gör att väskan håller formen när man bär den

Justerbar 4-punkts vadderad axelrem & läder handtag

En maskintvättbar SturdiPet Comfort Pad täckt med mjuk fleece. Comfort Pad är en behaglig dyna som andas och ger en bra viktfördelning för stöd, komfort och tryckavlastning under resa.

Bilbälteshållare

Detta är en in-cabin väska godkänd för flyg i USA, men kolla alltid med ditt flygbolag om väskan håller rätt mått innan du tar med den på flyget! Observera måtten på bottenplattan på denna storlek och kolla med ditt flygbolag om du ska flyga inrikes i Sverige.

När du väljer en transportväska är sällskapsdjurets personlighet och beteende lika viktiga faktorer som väskans vikt och längd. Vissa djur kan krypa ihop, slappna av och sova under en flygning, medan vissa katter och hundar gör det till en alltför minnesvärd flygning!

Som en tumregel kan man ange att Sturdibag storlek large och extra large rymmer alla kattraser och de flesta mindre hundraser.

Car seat and Carrier

Transportväska Car seat från märket Trixie.

Transportväskan kallad Cat Seat är en transportväska till din katt med många användningsområden. Tillverkad för att stå stadigt i bilsätet under bilresor och med hållare baktill så att man kan sätta fast den i bilens bälte. Inuti finns ett kortare koppel som man kan sätta fast sin katt/hund i om man vill ha väskan lite öppen under färden. Man kan även sätta fast väskan över handtaget på sin egen resväska/trolley för smart transport.

Väskan är bred i basen och passar bra för den katt som gillar att ligga hopkurad under resan, den är dock inte så hög så om du har en katt som vill sträcka på sig och sitta upp under färden så passar någon högre modell ändamålet bättre.

Förutom att den är perfekt under resan så fungerar den toppen att ha med sig som kattens trygga sovplats och krypin på hotell/vandrarhem och i stugan - möjligheterna är många!

Car Seat kan fällas ihop helt platt när den inte används och tar därmed en väldigt liten förvaringsplats i hemmet. Axelrem gör den lätt att bära och i fickan framtill kan man förvara kattens sele och koppel, någon leksak och lite godis.

Storlek:

44 × 30 × 38 cm

Rekommenderad för katt och hund upp till 9 kg

Trolley nylon stor

Stor och stadig dragväska som lätt fälls upp/ihop!

Stor och smart Trolleyväska tillverkad i kvalitetsnylon med ett teleskophandtag som går att fälla hela vägen in under väskan. Själva nylonväskan går att använda som dragväska på underredet med handtag eller som vanlig bärväska utan underredet.

Nylonväskan kan öppnas ovantill och framtill och har en mysig dyna med fårskinnsimitation inuti. Fickor finns på sidan av väskan för kattens saker (godis, koppel, stamtavla etc).


Storlek:

67 x 34 x 43 cm (lxbxh)
Max
vikt: 21 kg

Alina transportbur Medium VinRöd/Grå

Snygg mörkröd och gråsvart transportväska för flyg-, tåg- eller bilresor.

Alina transportväska passar bra från kattunge till mediumstor vuxen katt. Perfekt till flygresan eller till tåg- och bilresor!

Väskan går att platta ihop när den inte används genom att man drar isär den med den genomgående dragkedjan.

Storlek:
27 x 27 x 52 cm
Maxvikt 6 kg

Sleepypod Air Flygväska Egg Blue (limited edition)

Sleepypod Air - säker transport vid både flyg och bilresor.

Sleepypod Air ger din katt eller hund maximal komfort och högsta säkerhet både på flyget och i bilen. För kattens säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet både baktill och framtilll så den står stadigt i bilen under resan, den är även krocktestad.

Sleepypod Air är designad för att passa under flygstolen för att kunna användas som en in-cabin transportväska till de flesta flygbolag (observera att du själv måste kontrollera väskans mått med det flygbolag du tänkt resa med). Väskans botten fälls lätt upp på båda kortsidorna för att förminska väskans bottenmått så att den passar under flygstolen vid start och landning men ger djuret plats att sträcka ut resterande del av restiden. Baktill kan man dra upp två dragkedjor och på så sätt trä sin Sleepypod på sin egen resväska för att bekvämt kunna transportera din katt eller hund på flygplatsen.

Medföljer gör även ett bekvämt axelband som du lätt sätter på din Sleepypod Air för att bära väskan på axeln. När du är klar med väskan fälls den enkelt ihop till ett platt paket som tar liten plats i hemmet! Inne i väskan finns en lyxig mjuk liggdel som går att ta loss och tvätta i maskin på skonprogram.

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt. Ditt katt eller hund kan inte resa på ett säkrare och funktionellare sätt!

Transportbur Svartvit med toppgaller

En transportbur med toppgaller för funktionell användning!

Transportburen är tillverkad i tålig plast i en bra storlek, med ett rymningssäkert lås på dörren och öppningsmöjlighet i taket för funktionell användning.

En transportbur med tacklucka rekommenderas bland annat för katter som kan vara svåra att få ut ur en vanlig transportbur vid t ex veterinärbesök eller på kattutställning. Det är väldigt smidigt att kunna öppna transportburen i taket och lyfta upp katten.

Buren har öglor på taket så du kan fästa en rem för att ha möjlighet till att bära buren på axeln (axelrem ingår ej).

Storlek:

57x38x38 cm

Sleepypod Air Flygväska Dark Chocolate

Sleepypod Air - säker transport vid både flyg och bilresor.

Sleepypod Air, i härlig chokladbrun färg, ger din katt eller hund maximal komfort och högsta säkerhet både på flyget och i bilen. För kattens säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet både baktill och framtilll så den står stadigt i bilen under resan, den är även krocktestad.

Sleepypod Air är designad för att passa under flygstolen för att kunna användas som en in-cabin transportväska till de flesta flygbolag (observera att du själv måste kontrollera väskans mått med det flygbolag du tänkt resa med). Väskans botten fälls lätt upp på båda kortsidorna för att förminska väskans bottenmått så att den passar under flygstolen vid start och landning men ger djuret plats att sträcka ut resterande del av restiden. Baktill kan man dra upp två dragkedjor och på så sätt trä sin Sleepypod på sin egen resväska för att bekvämt kunna transportera din katt eller hund på flygplatsen.

Medföljer gör även ett bekvämt axelband som du lätt sätter på din Sleepypod Air för att bära väskan på axeln. När du är klar med väskan fälls den enkelt ihop till ett platt paket som tar liten plats i hemmet! Inne i väskan finns en lyxig mjuk liggdel som går att ta loss och tvätta i maskin på skonprogram.

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt. Ditt katt eller hund kan inte resa på ett säkrare och funktionellare sätt!

Sturdibag Large Purple Wave

Res lätt och praktiskt tillsammans med din katt i denna funktionella väska från Sturdi Products!

SturdiBagen är en transport med patenterade flexibla bågar som gör att väskan flexar på höjden och låter djuret få mesta möjliga plats under t ex en flygstol. I botten på väsken finns en hård skumplatta vilket gör att väskan håller formen när man bär den på axeln och katterna känner sig trygga. Sturdiväskorna är fjäderlätta och ändå väldigt tåliga och håller en hög kvalitet!

Enkel och snabb montering
Fjäderlätt och tålig
Löstagbar hård skumbotten som gör att väskan håller formen när man bär den
Justerbar 4-punkts vadderad axelrem & läder handtag
Bilbälteshållare
En maskintvättbar SturdiPet Comfort Pad täckt med mjuk fleece. Comfort Pad är en behaglig dyna som andas och ger en bra viktfördelning för stöd, komfort och tryckavlastning under resa.

Detta är en in-cabin väska godkänd för flyg i USA, men kolla alltid med ditt flygbolag om väskan håller rätt mått innan du tar med den på flyget!

När du väljer ett transportväska är sällskapsdjurets personlighet och beteende lika viktiga faktorer som väskans vikt och längd. Vissa djur kan krypa ihop, slappna av och sova under en flygning, medan vissa katter och hundar gör det till en alltför minnesvärd flygning!

Som en tumregel kan man ange att Sturdibag storlek large rymmer alla kattraser och de flesta mindre hundraser.

Ryggsäck Connor

Funktionell ryggsäck och transportväska.

Funktionell ryggsäck med justerbara axelremmar tillverkad i nylon. Väskan kan öppnas framtill och på ena sidan för katten och har ett kort koppel fäst på väskans insida så att katten inte kan hoppa ut om man vill ha väskan lite öppen.


Ficka framtill på väskan för kattens saker (godis, koppel, stamtavla etc). Det finns även remmar baktill där man kan trä igenom säkerhetsbältet för en säker bilfärd.

Storlek:

42 × 29 h × 21 b cm

Max
vikt: 8 kg

Holly transportväska

Transportväska Holly från märket Trixie.

Transportväska Holly är en transportväska till din katt med många användningsområden. Förutom att den är perfekt under resan och på semester så fungerar den även toppen att ha med sig som sovplats och krypin på hotell/vandrarhem/ i stugan eller som skuggig plats på balkongen eller på altanen - möjligheterna är många!

Holly kan öppnas både på långsidan och kortsidan vilket gör den till en väldigt funktionell transportväska till din katt. Överdelen kan även dras av helt och hållet med dragkedja. Bottendynan kan tas ut och är tvättbar i 30 grader.

Det finns små fickor med kardborre på båda sidor med plats för smått och gott och handtag på toppen. Medföljer gör även en axelrem för bekvämare transport.

Storlek:

50 x 30 x 30 cm

Sturdibag Large Blue Wave

Res lätt och praktiskt tillsammans med din katt i denna funktionella väska från Sturdi Products! Blått vågmönster, supersnygg!

SturdiBagen är en transport med patenterade flexibla bågar som gör att väskan flexar på höjden och låter djuret få mesta möjliga plats under t ex en flygstol. I botten på väsken finns en hård skumplatta vilket gör att väskan håller formen när man bär den på axeln och katterna känner sig trygga. Sturdiväskorna är fjäderlätta och ändå väldigt tåliga och håller en hög kvalitet!

Enkel och snabb montering
Fjäderlätt och tålig
Löstagbar hård skumbotten som gör att väskan håller formen när man bär den
Justerbar 4-punkts vadderad axelrem & läder handtag
Bilbälteshållare
En maskintvättbar SturdiPet Comfort Pad täckt med mjuk fleece. Comfort Pad är en behaglig dyna som andas och ger en bra viktfördelning för stöd, komfort och tryckavlastning under resa.

Detta är en in-cabin väska godkänd för flyg i USA, men kolla alltid med ditt flygbolag om väskan håller rätt mått innan du tar med den på flyget!

När du väljer ett transportväska är sällskapsdjurets personlighet och beteende lika viktiga faktorer som väskans vikt och längd. Vissa djur kan krypa ihop, slappna av och sova under en flygning, medan vissa katter och hundar gör det till en alltför minnesvärd flygning!

Som en tumregel kan man ange att Sturdibag storlek large rymmer alla kattraser och de flesta mindre hundraser.

Ryggsäck William

Funktionell ryggsäck till din katt eller liten hund.

Funktionell ryggsäck som är mycket bekväm att bära långa sträckor, till exempel långa promenader, resor eller fjällvandring. Anatomiskt utformad för ryggen med vadderade sektioner som andas och mjuka axelremmar, samt midjerem och bröstrem för att fördela vikten på bästa sätt.

Väskan kan öppnas framtill och på ovansidan för katten, den har flera mesh-sektioner med nät där katten kan se ut och som även gör väskan välventilerad. Den övre nätdelen kan täckas för om man behöver skydda katten mot t ex regn.

Ryggsäcken har ett kort koppel fäst på väskans insida så att katten inte kan hoppa ut om man vill ha väskan lite öppen. Vadderad bottenplatta som är uttagbar.

Storlek:

33 × 43 × 23 cm

Tål 30 kg i vikt. (observera dock väskans mått för att få en uppfattning om din katt eller liten hund passar i ryggsäcken.)

Sleepypod Air Flygväska Jet Black

Sleepypod Air - säker transport vid både flyg och bilresor.

Sleepypod Air, i snygg stilren svart färg, ger din katt eller hund maximal komfort och högsta säkerhet både på flyget och i bilen. För kattens säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet både baktill och framtilll så den står stadigt i bilen under resan, den är även krocktestad.

Sleepypod Air är designad för att passa under flygstolen för att kunna användas som en in-cabin transportväska till de flesta flygbolag (observera att du själv måste kontrollera väskans mått med det flygbolag du tänkt resa med). Väskans botten fälls lätt upp på båda kortsidorna för att förminska väskans bottenmått så att den passar under flygstolen vid start och landning men ger djuret plats att sträcka ut resterande del av restiden. Baktill kan man dra upp två dragkedjor och på så sätt trä sin Sleepypod på sin egen resväska för att bekvämt kunna transportera din katt eller hund på flygplatsen.

Medföljer gör även ett bekvämt axelband som du lätt sätter på din Sleepypod Air för att bära väskan på axeln. När du är klar med väskan fälls den enkelt ihop till ett platt paket som tar liten plats i hemmet! Inne i väskan finns en lyxig mjuk liggdel som går att ta loss och tvätta i maskin på skonprogram.

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt. Ditt katt eller hund kan inte resa på ett säkrare och funktionellare sätt!

Cykelkorg och transportväska 2-i-1

Ny funktionell design med transportväska och cykelkorg i ett!

Helt ny smart och snygg design på transportväska för cykelturen! Ett underrede monteras fast på pakethållaren och däri sätts cykelkorgen ner i en stabil metallram. Transportväskan kan stängas helt eller fällas ner på sidorna, beroende på hur ditt djur trivs bäst (för katt rekommenderas att väskan är stängd under färd). Ett kort koppel finns inuti väskan där du kan spänna fast din katt eller hunds sele. Löstagbar mysig dyna att sitta på finns i botten av väskan.

När ni kommer fram till er destination och parkerat cykeln går väskan att ta loss från pakethållaren och man kan använda den som en vanlig transportväska.

Maxvikt för att bära väskan är 8 kg.

Storlek:

29 × 42 × 48 cm

Talia transportväska

Vä,ldigt fin vä,ska lä,mplig fö,r kortare resor.

Riktigt fin transportvä,ska till din katt, Talia har bå,de bä,rremmar och en lö,stagbar axelrem. Vä,skan gå,r att ö,ppna i bå,da kortsidorna samt ovanifrå,n och har en mjuk botten i en lamb fur look.

Praktisk och lä,tt att ha med sig på, lite kortare turer, koppel inuti vä,skan finns fö,r att kunna spä,nna fast i kattens sele om man vill ha vä,skan lite ö,ppen och så, att katten inte ska kunna hoppa ur vä,skan nä,r den ö,ppnas.

Storlek:


23 cm bred, 38 cm lå,ng, 31 cm hö,g.

Transportbur med axelrem blå

En snygg och funktionell transportbur med tillhörande axelrem!

Transportbur till din katt i en bra storlek, tillverkad i hårdplast med gallertopp och metalldörr framtill. Rymningssäkra lås på dörr och taklucka för den katt med pillriga tassar.

Riktigt bra kvalité och funktionalitet! Vi har även valt att lägga med en axelrem med denna transportbur, så att matte/husse har händerna fria om man behöver bära med sig flera väskor samtidigt.

En transportbur med tacklucka rekommenderas bland annat för katter som kan vara svåra att få ut ur en vanlig transportbur vid t ex veterinärbesök eller på kattutställning. Det är väldigt smidigt att kunna öppna transportburen i taket och lyfta upp katten.

Storlek:

49 x 32 x 32 cm

Sleepypod Air Flygväska Strawberry Red

Sleepypod Air - säker transport vid både flyg och bilresor.

Sleepypod Air, i härlig röd färg, ger din katt eller hund maximal komfort och högsta säkerhet både på flyget och i bilen. För kattens säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet både baktill och framtilll så den står stadigt i bilen under resan, den är även krocktestad.

Sleepypod Air är designad för att passa under flygstolen för att kunna användas som en in-cabin transportväska till de flesta flygbolag (observera att du själv måste kontrollera väskans mått med det flygbolag du tänkt resa med). Väskans botten fälls lätt upp på båda kortsidorna för att förminska väskans bottenmått så att den passar under flygstolen vid start och landning men ger djuret plats att sträcka ut resterande del av restiden. Baktill kan man dra upp två dragkedjor och på så sätt trä sin Sleepypod på sin egen resväska för att bekvämt kunna transportera din katt eller hund på flygplatsen.

Medföljer gör även ett bekvämt axelband som du lätt sätter på din Sleepypod Air för att bära väskan på axeln. När du är klar med väskan fälls den enkelt ihop till ett platt paket som tar liten plats i hemmet! Inne i väskan finns en lyxig mjuk liggdel som går att ta loss och tvätta i maskin på skonprogram.

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt. Ditt katt eller hund kan inte resa på ett säkrare och funktionellare sätt!

Transportbur canvas

Pet Soft Crate är både en transportbur och en viloplats i hemmet för katter och hundar.

Canvasburen är perfekt under resa, på semester, på hotell, utställningar - möjligheterna är många!

Pet Soft Crate är en lättviktsbur, som består av en metallram med en slitstark polyesterduk med nätinsats, vilket ger god luftcirkulation. Transporten öppnas i fronten och i taket, dörrarna kan rullas upp och fästas med kardborre.

Det finns små fickor med kardborre på båda sidor med plats för smått och gott och handtag på toppen och botten.

Pet Soft Crate monteras lätt och fälls lika lätt ihop igen, på så sätt tar den liten plats i hemmet när man inte vill ha den framme.

Pet Soft Crate finns i 3 storlekar.
Small 49,5 x 34,5 x 35 cm
Medium 60 x 42 x 42 cm (passar bra i baksätet i bilen, liten utställningstoalåda ryms för långresan)
Large 70 x 52 x 52 cm (passar bra i skuffen på bilen, rymmer två stora katter utan problem)

Cykelkorg i vide

En snygg cykelkorg med tak - perfekt för den äventyrslystna katten och kattägaren!

Cykelkorgen hängs på styret eller pakethållaren och gallret spänns fast i korgen så katten inte ska kunna smita.
Denna modell är något djupare än den svarta cykelkorgen, så om man har en katt som gillar att gömma sig kan denna vara ett bättre val.

Passar för djur upp till 8 kg.
Storlek:
44 × 33 × 48 cm (lxbxh)

Canvas transport foldable fun

Foldable Fun är både en transportbur och en viloplats i hemmet för katter och hundar.

En transportbur i Canvas är perfekt under resa, på semester, på hotell, utställningar - möjligheterna är många! När man kommit fram bäddar man mjukt med filt och transportburen blir en trygg sovplats.

Foldable Fun är en lättviktsbur, som består av en metallram med en slitstark polyesterduk med nätinsats, vilket ger god luftcirkulation. Transporten öppnas i fronten och i taket, dörrarna kan rullas upp och fästas med kardborre.Denna Canvas-modell är lite dyrare eftersom nätinsatsen är av en lite stadigare kvalité som ska hålla bättre mot kattens klor.

Foldable Fun monteras lätt upp och fälls lika lätt ihop igen, på så sätt tar den liten plats i hemmet när man inte vill ha den framme.

En
storlek:


35H x 35B x 47L cm

Sturdibox large

Sturdiboxes: hoppfällbara, lätta och supersnygga små kattlådor!

Sturdiboxen rekommenderar vi som kattlåda vid resor och utställningar. Superpraktisk!

Sturdiboxen är vattentät och gjord för att hålla länge, den är idealisk för hundratals uppgifter - både på resan och hemma. Boxen är tillverkad av högkvalitativa och hållbara material.

Lådan är hoppfällbar och därmed lätt att ta med sig både på resa eller i utställningsväskan. Den är vattentät och går att tvätta i maskin.

Tips på användningsområden: br/>- Vatten eller matlåda för husdjur
- Som kattlåda i utställninsbur eller i transportbur
- Förvaring på kontoret
- Låda för make up och hygienartiklar
- Fyll med is för att kyla drycker
- Bärbar diskbalja för camping och backpacking

Skötsel och rengöring: br/>Handtvätt eller skonsam maskintvätt. Lufttorkas.

Mått:
40 L x 30 W x 10 cm djup

Sleepypod & Sleepypod Air Pet Absorber pad

Pet Absorber pads för långresa!

Pet Absorber Pad är en dyna med hög uppsugningsförmåga som passar till Sleepypod och Sleepypod Air. Den är tillverkad i ett material som är hämmande för bakterier och lukt!
Den höga uppsugningsförmågan gör att resan blir bekvämare för katten ifall det skulle hända en olycka efter vägen eller i luften på flygplanet!

Pet Absorbed Pad går att tvätta i upp till 90°C och kan därmed användas om och om igen!

Den är perfekt när du ska resa med din katt, både för långa och korta resor. Särskilt smidig är den att ha på långa flygningar.

Den avlånga modellen för Sleepypod Air kan även passa bra i andra transportburar och transportväskor!

Sturdibox medium

Sturdiboxes: hoppfällbara, lätta och supersnygga små kattlådor!

Sturdiboxen rekommenderar vi som kattlåda vid resor och utställningar. Superpraktisk!


Sturdiboxen är vattentät och gjord för att hålla länge, den är idealisk för hundratals uppgifter - både på resan och hemma. Boxen är tillverkad av högkvalitativa och hållbara material.

Lådan är hoppfällbar och därmed lätt att ta med sig både på resa eller i utställningsväskan. Den är vattentät och går att tvätta i maskin.

Tips på användningsområden: br/>- Vatten eller mat låda för husdjur
- Som kattlåda i utställninsbur eller i transportbur
- Förvaring på kontoret
- Låda för make up och hygienartiklar
- Fyll med is för att kyla drycker
- Bärbar diskbalja för camping och backpacking

Skötsel och rengöring: br/>Handtvätt eller skonsam maskintvätt. Lufttorkas.

Mått:
30L x 20W x 10 cm djup

Ryggsäck Timon

Funktionell anatomiskt utformad ryggsäck till din katt.

Funktionell ryggsäck som är mycket bekväm att bära långa sträckor, till exempel långa promenader, resor eller fjällvandring. Anatomiskt utformad för ryggen med vadderade sektioner som andas och mjuka axelremmar, samt midjerem för att fördela vikten på bästa sätt.

Väskan kan öppnas framtill och på ovansidan för katten och har ett kort koppel fäst på väskans insida så att katten inte kan hoppa ut om man vill ha väskan lite öppen. Vadderad dyna inuti med tvättbart överdrag.

Storlek:

34 × 44 × 30 cm

Rekommenderas för katter upp till 12 kg

Sleepypod Dark Chocolate

Sleepypod är transportväska designad av Meowme som vunnit flertalet priset för dess uppfinningsrika design.

Sleepypod är så mycket mer än bara en transportbur.

Du kan själv ta bort taket enkelt genom en dragkedja och använda den som en mysig sovplats.
Sleepypoden använder du med fördel under bilturer. För katten säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet så den står stadigt i bilen. Med följer även ett axelband som du lätt sätter på för att bära väskan.

Inne i väskan finns en mjuk lurvig liggdel med lyxig känsla som kan tas ur och handtvättas!

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt!

Trolley Elegance

Stadig dragväska som är bekväm för katten!

Stadig och funktionell dragväska tillverkad i kvalitetsnylon med ett teleskophandtag. Riktigt snygg svart färg och med en mysig fleecedyna i botten. Denna väska har en bred nederdel vilket gör att katten kan åka stadigt och säkert.

Nylonväskan kan öppnas framtill och har fickor på sidan av väskan för kattens saker (godis, koppel, stamtavla etc).

Storlek:

45 × 41 × 31 cm

Rekommenderas för katter upp till 10 kg

Transportväska Samira

En mjuk transportväska i nylon för katter upp till 9 eller 12 kilo.

Väskan öppnas ovanifrån och har ett kort koppel om man vill spänna fast sin katt inför tex flygresor. Det medföljer en vadderad axelrem som gör att väskan är behaglig att bära på.

Samira är extra mjuk på insidan för en behaglig transportupplevelse för din katt, det medföljer även en vadderad bottendyna. Väskan har två förvaringsfickor på kortsidorna för papper, kattgodis eller kanske en sele. Den kan fästas på en trolleyväska med en extra nylonrem som medföljer.

Färg: Brun/Beige

Storlekar:
28x30x47 cm upp till 9 kg
31x32x52 cm upp till 12 kg

Om du vill flyga med denna transportväska i kabin, så kolla väskans mått hos ditt flygbolag.

Transportbur open mörkbrun

En snygg och annorlunda transportbur som man kan öppna både i taket och framtill.


Transportbur i en mörk chokladbrun färg som har en bra storlek för din vuxna katt. Tranportbur Open kan man även öppna i taket. Denna transportbur har en bra höjd så att även en lite större katt kan åka i den utan att känna sig trängd.

En transportbur med tacklucka rekommenderas bland annat för katter som kan vara svåra att få ut ur en vanlig transportbur vid t ex veterinärbesök eller på kattutställning. Det är jättesmidigt att öppna transportburen i taket och lyfta upp katten.

Mått:
50x33x35

Transportväska Luxus Safari

Snygg och praktisk!

Trendig och tuff transportväska med läckert leopardmönstrade sidor. En oerhört genomtänkt väska med öppning både framtill och på ovansidan och som kan bäras antingen bara i handtaget eller med den medföljande axelremmen. De många ventilationsöppningarna ser till att det alltid är tillräcklig luftcirkulation inne i väskan.
Den uttagbara, vattentäta fodringen samt mjuka tvättbara filten som medföljer, ser till att din fyrfota älskling har det bekvämt under transporten.

Väskan är tillverkad i formstabilt material som lätt kan rengöras efter behov. Nätet i öppningarna är av det stadigare slaget för att inte så lätt kunna rivas sönder av en vass kattklo.

Man har även tänkt på platsbesparing, så hopfälld mäter väskan endast 46x32x10 cm.

Storlek (uppfälld):
46x32x30 cm

Passar katt eller liten hund på max 6 kg.

Sleepypod Artic White

Nu finns originalet från USA här! Sleepypod är designad av Meowme och vunnit flertalet priset för dess uppfinningsrika design. Sleepypod är mer än bara en transportbur.

Du kan själv ta bort taket enkelt genom en dragkedja och använda den som en mysig sovplats.
Sleepypoden använder du med fördel under bilturer. För katten säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet så den står stadigt i bilen. Med följer även ett axelband som du lätt sätter på för att bära väskan.

Inne i väskan finns en mjuk liggdel som älskas av alla djur!

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt!

Transportbur royal edition med toppgaller

En transportbur med toppgaller för funktionell användning!

Transportbur i härliga metallic-färger, tillverkad i tålig hårdplast i en bra storlek. Royal Edition har ett rymningssäkert lås på dörren och öppningsmöjlighet i taket för funktionell användning.

En transportbur med tacklucka rekommenderas bland annat för katter som kan vara svåra att få ut ur en vanlig transportbur vid t ex veterinärbesök eller på kattutställning. Det är väldigt smidigt att kunna öppna transportburen i taket och lyfta upp katten.

Buren har öglor på taket så du kan fästa en rem för att ha möjlighet till att bära buren på axeln (axelrem ingår ej).

Storlek:

49 x 32 x 32(H) cm

Nurima transportbur Blå

Snygg och lätt transportväska.

Transportväska som passar bra från kattunge till mediumstor vuxen katt. Lätt och enkel transportväska lämplig för vardagliga kortare transportsträckor.

Löstagbar underdel med fleeceöverdrag. Väskan går att platta ihop när den inte används genom att man drar isär den med den genomgående dragkedjan.

Storlek:

47 x 24 x 28 cm

Maxvikt ca 6 kg

Sleepypod Warmer Värmeplatta

Med Sleepypod Warmer kan din katt få en varm och gosig transportbur!

Värmekudden kopplas in i det vanliga eluttaget, eller i biluttaget för ström. Två adaptrar medföljer. Kan både användas under resan eller som uppvärmning innan. Eller varför inte som extra värme under gos-stunden hemma

Passar både till de runda Sleepypodarna (både liten och stor) och till Sleepypod Air och Crater Dot!

Passar i alla europeiska uttag.

Sturdibag Large Divided (flera färger)

Sturdibag Divided, en transportväska för katt med två separata utrymmen i samma transportväska

Denna smarta väska från Sturdi har en mellanvägg som går att fälla upp när den behövs och fälla ner när den inte behövs. Bra funktion om två katter eller kattungar som inte känner varandra särskilt bra ska resa tillsammans! Notera dock att en Sturdibag Large inte är så stor som den låter, denna väska kan bli i minsta laget för att 2 st vuxna katter ska få plats i den. Rekommenderas till små kattraser, kattungar eller små hundraser.

Enkel och snabb montering
Blixtlåsförsedd avdelare i mitten
Fjäderlätt och tålig
Löstagbar hård skumbotten som gör att väskan håller formen när man bär den
Justerbar 4-punkts vadderad axelrem & läder handtag
Två maskintvättbara SturdiPet Comfort Pads täckt med mjuk fleece. Comfort Pad är en behaglig dyna som andas och ger en bra viktfördelning för stöd, komfort och tryckavlastning under resa.
Bilbälteshållare

Detta är en in-cabin väska godkänd för flyg i USA, men kolla alltid med ditt flygbolag om väskan håller rätt mått innan du tar med den på flyget! Du bör även kontrollera om du får ta med 2 st kattungar i samma väska, vissa flygbolag tillåter inte detta.

När du väljer en transportväska är sällskapsdjurets personlighet och beteende lika viktiga faktorer som väskans vikt och längd. Vissa djur kan krypa ihop, slappna av och sova under en flygning, medan vissa katter och hundar gör det till en alltför minnesvärd flygning!

Transportbur open rosa

En snygg och annorlunda transportbur som man kan öppna både i taket och framtill.

Transportbur i en bra storlek som man även kan öppna i taket, snygg pastellrosa färg. Denna transportbur har en bra höjd så att även en lite större katt kan åka i den utan att känna sig trängd.

En transportbur med tacklucka rekommenderas bland annat för katter som kan vara svåra att få ut ur en vanlig transportbur vid t ex veterinärbesök eller på kattutställning. Det är jättesmidigt att öppna transportburen i taket och lyfta upp katten.

Mått:
50x33x35

Trolley Fero

Stadig trolley som är bekväm för dig och din katt!

Stadig och funktionell dragväska tillverkad i kvalitetsnylon med ett teleskophandtag. Fero transportväska har en snygg svart färg och med en uttagbar dyna i botten. Denna väska har en bred nederdel vilket gör att katten kan åka stadigt och säkert.

Nylonväskan kan öppnas framtill och på sidan, den har fickor på sidan av väskan för kattens saker (godis, koppel, stamtavla etc).


Storlek:

37 × 36 × 28 cm

Rekommenderad maxvikt upp till 12 kg

Front Carrier Savina

Funktionell transportväska som man bär framtill.

Funktionell ryggsäck man bär framtill tillverkad i kvalitetsnylon. Väskan kan öppnas framtill och upptill för katten och har ett kort koppel fäst på väskans insida så att katten inte kan hoppa ut om man vill ha väskan lite öppen.

Att bära väskan framtill kan vara bra om du har en katt som blir orolig vid transport, då kan du samtidigt ha uppsikt över din katt. Axelband och midjeband gör väskan bekväm att bära.


Storlek:

30 × 33 × 26 cm

Max
vikt: upp till 10 kg

Sturdicat Pyramid

SturdiCat Pyramid erbjuder ditt husdjur en säker och svängig plats att bokstavligen hänga i. Förstärkt med en flexibel, lätt ram ger Sturdicat Pyramid en unik och bekväm upplevelse för ditt husdjur.

Justerbart upphängningsband, tak-till-golv-längd 2,4 meter.

Designad för säker användning för djur upp till ca 13 kg.

Använd en stor krok (ingår ej), avsedd för tunga laster, & skruva fast den ordentligt i taket. Justera den hängande remmens längd så att pyramiden hänger precis ovanför golvnivå. Öppna dörren och fäst med kardborreband som finns på botten av pyramiden.

Pyramiden inkluderar en maskintvättbar Fleece Comfort Pad som man fäster på pyramidens golv med kardborreband.

Tips:
Låt ditt husdjur upptäcka detta nya utrymme i sin egen takt! Tvinga aldrig ditt husdjur in i Pyramiden.
När ditt husdjur är bekväm i Pyramiden så kan man sakta justera höjden uppåt. Katter uppskattar ofta att vila på höga platser!


Pyramiden kan även användas utomhus i uterum och uteplatser med tak.

Transportbur Iata-godkänd

Transportbur i bra kvalite!

Transportbur för katt (eller liten hund) tillverkad i tålig hårdplast med ett rymningssäkert lås på dörren i metall. Bra allround-transport som passar vid alla tillfällen, fästen finns på taket för axelrem (ingår ej). Transportburen har bra ventilation och är helt tät och läckagefri i botten.

Denna transportbur är godkänd av IATA ( International Air Transport Association) för frakt av djur i Cargo.

Storlek:

40 × 39 × 60 cm

Transportburens
vikt: 2.0 kg
Maxlast i transporten: 24 kg

Transportbur Trendy Safari

Fin transportbur med snyggt leopardmönster!

Transportbur för katt tillverkad i tålig hårdplast i en bra storlek. Transportburen är utrustad med ett rymningssäkert lås på dörren och bärhandtag i mjukt material vilket gör den bekväm att bära.

Superfin i cremevit bottenfärg med leopardmönster hela vägen runt - man blir riktigt glad av den! :

Storlek:

50x32x30 cm

Trolley / Ryggsäck 2-i-1

Supersmart transport som är en dragväska och ryggsäck i ett!

Stadig och funktionell dragväska och ryggsäck i ett tillverkad i kvalitetsnylon. Teleskophandtag och hjul undertill för drakväskefunktionen och anatomiskt utformade axelremmar baktill om man istället föredrar att bära väskan som ryggsäck vissa sträckor.

Nylonväskan kan öppnas framtill och har fickor på sidan av väskan för kattens saker (godis, koppel, stamtavla etc). Väskan har remmar baktill för att trä igenom bilbältet för en säker bilfärd. Det finns även ett kort koppel fäst på väskans insida så att katten inte kan hoppa ut om man vill ha väskan lite öppen.

Storlek:

36 × 50 × 27 cm

Rekommenderas för katter upp till 8 kg

Sulky Happy trails rosa

Praktisk sulky i rosa färg!

Superfin rosa sulky till din katt eller hund med låsbara 6,5 hjul. Tillverkad i 600D vattenavvisande nylon med fönster i slitstarkt meshtyg som släpper in frisk luft samtidigt som det låter katten eller hunden kika ut. Öppnas och stängs med dragkedjor på både framsidan och baksidan. Hållare för mobiltelefon samt två mugghållare finns på handtaget. Lätt att fälla ihop när den inte används och tar då liten plats i hemmet.

En sulky är perfekt om du har ont i rygg & axlar eller har andra problem med kroppen som gör att du har svårt att bära din katt i en vanlig transportbur.

En sulky kan även vara ett smidigt sätt att transportera din katt till kattutställningen då man har mycket packning att bära och inte alltid så många händer som man önskar att man hade.

Storlek sulky:
71 x 48 x 101,5 cm

Vagnens
vikt:
7,7 kg
Last Max
vikt:
ca 13 kg

Sturdibag Small (flera färger)

En lätt och funktionell transportväska för din katt!

SturdiBagen är en transportväska med patenterade flexibla bågar som gör att väskan flexar på höjden och låter djuret få mesta möjliga plats under t ex en flygstol. I botten på väsken finns en hård skumplatta vilket gör att väskan håller formen när man bär den på axeln och katterna känner sig trygga.

Sturdiväskorna är fjäderlätta, väldigt tåliga och håller en hög kvalitet!

Enkel och snabb montering
Fjäderlätt och tålig
Löstagbar hård skumbotten som gör att väskan håller formen när man bär den
Justerbar 4-punkts vadderad axelrem & läder handtag
Bilbälteshållare
En maskintvättbar SturdiPet Comfort Pad täckt med mjuk fleece. Comfort Pad är en behaglig dyna som andas och ger en bra viktfördelning för stöd, komfort och tryckavlastning under resa.

Detta är en in-cabin väska godkänd för flyg i USA. Storlek small passar alla svenska flygbolag vi kollat med pga dess flexande höjd, men kolla alltid en gång extra med ditt flygbolag för säkerhets skull!

När du väljer en transportväska är sällskapsdjurets personlighet och beteende lika viktiga faktorer som väskans vikt och längd. Vissa djur kan krypa ihop, slappna av och sova under en flygning, medan vissa katter och hundar gör det till en alltför minnesvärd flygning!

Ryggsäck Shiva

Funktionell snygg ryggsäck till din katt.

Funktionell ryggsäck tillverkad i kvalitetsnylon med justerbara axelremmar och midjerem. Väskan kan öppnas framtill och på ena sidan för katten och har ett kort koppel fäst på väskans insida så att katten inte kan hoppa ut om man vill ha väskan lite öppen.

Ficka framtill på väskan för kattens saker (godis, koppel, stamtavla etc).

Nylonband baktill på väskan gör det möjligt att sätta fast den i teleskophandtaget på en vanlig reseväska.

Storlek:

41 × 30 × 21 cm

Maxvikt 8 kg

Transportväska blå/Svart

Transportväska och sovplats i ett!

Transportväska i en bra storlek till din katt - en väska med många användningsområden. Förutom att den är perfekt under resan och på semester så fungerar den även toppen att ha med sig som sovplats och krypin på hotell/vandrarhem/ i stugan eller som skuggig plats på balkongen eller på altanen - möjligheterna är många!

Transportväskan öppnas på långsidan och överdelen har en avtagbar axelrem som medföljer. En mysig dyna i botten med en lamb-look som går att ta ut och tvätta i handtvätt.

Storlek:

31 x 32 x 48 cm

Maxlast i väskan: 6 kg

Sleepypod Strawberry Red

Sleepypod är transportväskan som är designad av Meowme och vunnit flertalet priset för dess uppfinningsrika design. Sleepypod är mer än bara en transportbur!

Du kan själv ta bort taket enkelt genom en dragkedja och använda den som en mysig sovplats. Sleepypoden använder du med fördel under bilturer. För katten säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet så den står stadigt i bilen. Med följer även ett axelband som du lätt sätter på för att bära väskan.

Inne i väskan finns en mjuk liggdel som älskas av alla djur!

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt!

Sleepypod Egg Blue

Sleepypod är transportväska designad av Meowme och vunnit flertalet priset för dess uppfinningsrika design. Sleepypod är mer än bara en transportbur.

Du kan själv ta bort taket enkelt genom en dragkedja och använda den som en mysig sovplats.
Sleepypoden använder du med fördel under bilturer. För katten säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet så den står stadigt i bilen. Med följer även ett axelband som du lätt sätter på för att bära väskan.

Inne i väskan finns en mjuk liggdel som älskas av alla djur!

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt!

Sulky / Buggy blå

Snygg och praktiskt sulky till katten!

Stadig och funktionell sulky till din katt. En sulky är perfekt om du har ont i rygg & axlar eller har andra problem med kroppen som gör att du har svårt att bära din katt i en vanlig transportbur.

En sulky kan även vara ett smidigt sätt att transportera din katt till kattutställningen då man har mycket packning att bära och inte alltid så många händer som man önskar att man hade.

Storlek sulky:
87 x 40 x 93 cm (längd, bredd, höjd).

Både regnskydd och nätskydd medföljer.

Sturdibag Large (flera färger)

Kattväska för flyg- och bilresor i riktigt bra kvalité från Sturdi Products!

SturdiBagen är en transportväska med patenterade flexibla bågar som gör att väskan flexar på höjden och låter djuret få mesta möjliga plats under t ex en flygstol.
I botten på väsken finns en hård skumplatta vilket gör att väskan håller formen när man bär den på axeln och katterna känner sig trygga.

Sturdiväskorna är fjäderlätta, väldigt tåliga och håller en hög kvalitet!

Enkel och snabb montering
Fjäderlätt och tålig
Löstagbar hård skumbotten som gör att väskan håller formen när man bär den
Justerbar 4-punkts vadderad axelrem & läder handtag
Bilbälteshållare
En maskintvättbar SturdiPet Comfort Pad täckt med mjuk fleece. Comfort Pad är en behaglig dyna som andas och ger en bra viktfördelning för stöd, komfort och tryckavlastning under resa.

Detta är en in-cabin väska godkänd för flyg i USA, men kolla alltid med ditt flygbolag om väskan håller rätt mått innan du tar med den på flyget!

När du väljer ett transportväska är sällskapsdjurets personlighet och beteende lika viktiga faktorer som väskans vikt och längd. Vissa djur kan krypa ihop, slappna av och sova under en flygning, medan vissa katter och hundar gör det till en alltför minnesvärd flygning!

Som en tumregel kan man ange att Sturdibag storlek large rymmer alla kattraser och små hundraser.

Wings Airline Carrier

Lätt transportväska från Trixie!

Transportväska från märket Trixie i en bra storlek, tillverkad för ändamålet att flyga med katt eller liten hund i kabin. Tillverkad i formbevarande EVA med polyester och väskan har en vattentät botten.

Wings Airline Carrier kan öppnas upptill, på sidan och framtill, den har två handtag och en avtagbar axelrem. Väskan har nät för god luftcirculation och nylonband på baksidan så att man kan sätta fast den i handtaget på sin egen dragväska ovantill - allt för en bekväm resa.

Storleken på denna väska accepteras av de flesta flygbolag, men du bör alltid kontrollera detta själv med det flygbolag du reser med.

Storlek:

28 × 23 × 46 cm

Maxvikt 20 kg.

Sleepypod Blossom Pink

Sleepypod är en transportväska designad av Meowme och vunnit flertalet priset för dess uppfinningsrika design. Sleepypod är mer än bara en transportbur.

Du kan själv ta bort taket enkelt genom en dragkedja och använda den som en mysig sovplats.
Sleepypoden använder du med fördel under bilturer. För katten säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet så den står stadigt i bilen. Med följer även ett axelband som du lätt sätter på för att bära väskan.

Inne i väskan finns en mjuk och lyxig liggdel som älskas av alla djur!

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt!

Sturdi Security Zipper Clip

En liten smart produkt för dragkedjor från Sturdi Products!

Security Zipper Clip är ett litet klipps som man använder för att säkra dragkedjan på sin transportväska från nyfikna tassar.

Man klipper ihop de två dragkedjorna i Security Clipen så att de inte går att dra isär. På detta sätt behöver man inte vara orolig för att katten ska komma lös under t ex en flygresa eller en bilresa.

Sturdibag Extra Large (flera färger)

Snygg och praktisk lite större transportväska för katt från Sturdi Products!

SturdiBagen är en transport med patenterade flexibla bågar som gör att väskan flexar på höjden och låter djuret få mesta möjliga plats under t ex en flygstol. I botten på väsken finns en hård skumplatta vilket gör att väskan håller formen när man bär den på axeln och katterna känner sig trygga. Sturdiväskorna är fjäderlätta och ändå väldigt tåliga och håller en hög kvalitet!

Enkel och snabb montering
Fjäderlätt och tålig
Löstagbar hård skumbotten som gör att väskan håller formen när man bär den
Justerbar 4-punkts vadderad axelrem & läder handtag
Bilbälteshållare
En maskintvättbar SturdiPet Comfort Pad täckt med mjuk fleece. Comfort Pad är en behaglig dyna som andas och ger en bra viktfördelning för stöd, komfort och tryckavlastning under resa.

Detta är en in-cabin väska godkänd för flyg i USA, men kolla alltid med ditt flygbolag om väskan håller rätt mått innan du tar med den på flyget! Observera måtten på bottenplattan på denna storlek och kolla med ditt flygbolag om du ska flyga inrikes i Sverige.

När du väljer en transportväska är sällskapsdjurets personlighet och beteende lika viktiga faktorer som väskans vikt och längd. Vissa djur kan krypa ihop, slappna av och sova under en flygning, medan vissa katter och hundar gör det till en alltför minnesvärd flygning!

Som en tumregel kan man ange att Sturdibag storlek large och extra large rymmer alla kattraser och de flesta mindre hundraser.

Cykelkorg för pakethållare Svart

En snygg cykelkorg med gallertak - perfekt för den äventyrslystna katten och kattägaren!

Cykelkorgen sätts fast på pakethållaren och gallret spänns fast i korgen så att din katt eller liten hund inte ska kunna smita - sen är det bara att bege sig ut på cykeltur i sommarvärmen!

En mjuk dyna i botten av korgen medföljer denna cykelkorg och fäste finns för pakethållaren undertill.Passar för djur upp till 12 kg.

Storlek:


35 × 49 × 55 cm

Bredden på pakethållaren bör vara minst 13,5 cm och max 15 cm för att cykelkorgen ska monteras korrekt. 

Sleepypod Air Flygväska Glacier Silver

Sleepypod Air - säker transport vid både flyg och bilresor.

Sleepypod Air, i silvergrå färg, ger din katt eller hund maximal komfort och högsta säkerhet både på flyget och i bilen. För kattens säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet både baktill och framtilll så den står stadigt i bilen under resan, den är även krocktestad.

Sleepypod Air är designad för att passa under flygstolen för att kunna användas som en in-cabin transportväska till de flesta flygbolag (observera att du själv måste kontrollera väskans mått med det flygbolag du tänkt resa med). Väskans botten fälls lätt upp på båda kortsidorna för att förminska väskans bottenmått så att den passar under flygstolen vid start och landning men ger djuret plats att sträcka ut resterande del av restiden. Baktill kan man dra upp två dragkedjor och på så sätt trä sin Sleepypod på sin egen resväska för att bekvämt kunna transportera din katt eller hund på flygplatsen.

Medföljer gör även ett bekvämt axelband som du lätt sätter på din Sleepypod Air för att bära väskan på axeln. När du är klar med väskan fälls den enkelt ihop till ett platt paket som tar liten plats i hemmet! Inne i väskan finns en lyxig mjuk liggdel som går att ta loss och tvätta i maskin på skonprogram.

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt. Ditt katt eller hund kan inte resa på ett säkrare och funktionellare sätt!

Transportbag Torino

En transportväska tillverkad i kvalitetsnylon som fungerar både som resebädd och väska i ett.

Innerhöljet är vändbart och kan användas med plyschsidan uppåt eller nylonsidan uppåt. Innerhöljet sitter fast med en dragkedja runtom och kan tas lös och tvättas i 30 grader.

Väskan har sidofack på utsidan och öppnas i toppen. Den har ett kortare koppel på insidan om man vill knäppa fast katten vid kortare resa.

Torino finns i tre storlekar!

Obs: produktbild nr 2 visar fel mesh-nät, det ser ut som på produktbild nr 1.

Transportbur med axelrem rosa

En snygg och funktionell transportbur med tillhörande axelrem!

Transportbur till din katt i en bra storlek, tillverkad i hårdplast i svart och rosa färg. Transportburen har gallertopp och metalldörr framtill med rymningssäkra lås på dörr och taklucka för den katt med pillriga tassar.

Riktigt bra kvalité och funktionalitet! Vi har även valt att lägga med en axelrem med denna transportbur, så att matte/husse har händerna fria om man behöver bära med sig flera väskor samtidigt.

En transportbur med tacklucka rekommenderas bland annat för katter som kan vara svåra att få ut ur en vanlig transportbur vid t ex veterinärbesök eller på kattutställning. Det är väldigt smidigt att kunna öppna transportburen i taket och lyfta upp katten.

Storlek:

49 x 32 x 32 cm

Ryggsäck Marvin

Praktisk ryggsäck och transportväska!

Marvin är en praktisk ryggsäck tillverkad i polyester med justerbara axelremmar. Väskan kan öppnas framtill och på ena kortsidan för katten. Den har även ett kort koppel fäst på väskans insida att t ex fästa vid kattens sele så att katten inte kan hoppa ut om man vill ha väskan lite öppen.

Ficka framtill på väskan för kattens saker (godis, koppel etc). Det finns även remmar baktill där man kan trä igenom säkerhetsbältet för en säkrare bilfärd. I botten av ryggsäcken finns en bottenplatta som kan tas ut vid behov.

Reflekterande sidosömmar för bättre synlighet i mörker.

Storlek:

42 × 29 × 21 cm

Max
vikt: 8 kg

Sturdibag Large Limited edition Zebra

Res lätt och praktiskt tillsammans med din katt i denna funktionella väska från Sturdi Products!

SturdiBagen är en transport med patenterade flexibla bågar som gör att väskan flexar på höjden och låter djuret få mesta möjliga plats under t ex en flygstol. I botten på väsken finns en hård skumplatta vilket gör att väskan håller formen när man bär den på axeln och katterna känner sig trygga. Sturdiväskorna är fjäderlätta och ändå väldigt tåliga och håller en hög kvalitet!

Enkel och snabb montering
Fjäderlätt och tålig
Löstagbar hård skumbotten som gör att väskan håller formen när man bär den
Justerbar 4-punkts vadderad axelrem & läder handtag
En maskintvättbar SturdiPet Comfort Pad täckt med mjuk fleece. Comfort Pad är en behaglig dyna som andas och ger en bra viktfördelning för stöd, komfort och tryckavlastning under resa.
Bilbälteshållare

Detta är en in-cabin väska godkänd för flyg i USA, men kolla alltid med ditt flygbolag om väskan håller rätt mått innan du tar med den på flyget!

När du väljer ett transportväska är sällskapsdjurets personlighet och beteende lika viktiga faktorer som väskans vikt och längd. Vissa djur kan krypa ihop, slappna av och sova under en flygning, medan vissa katter och hundar gör det till en alltför minnesvärd flygning! Som en tumregel kan man ange att Sturdibag storlek large rymmer alla kattraser och de flesta mindre hundraser.

Färg: Limited Edition Zebraprint

Cykelväska

En snygg cykelväska - perfekt för den äventyrslystna katten och kattägaren!

En smart cykelväska som är lätt att fästa på pakethållaren tillverkad i slitstark nylon. Väskan kan öppnas framtill och på ena sidan och har ett kort koppel fäst på väskans insida så att katten inte kan hoppa ut om man vill ha väskan lite öppen.

Väskan kan även användas som en vanlig mjuk transportväska när man inte har den på cykeln. Den har reflexer på sidorna av väskan för större säkerhet när du cyklar eller bär väskan i mörker.

Mjuk dyna medföljer i botten på cykelväskan.

Storlek:

35 × 28 × 29 cm

Passar för djur upp till 8 kg

Transportbur Vari kennel

Vari kennel transportbur small

Transportbur Vari Kennel är en mycket hållbar och stadig transportbur i bra kvalité. Används av många katthem i Sverige pga den oerhört bra kvaliten.

Vari kennel är godkänd av de flesta flygbolag för transport med flygfrakt då transportburen uppfyller kraven för flygfrakt såsom helgjuten plastbotten, svetsat stålgaller framtill med ett speciellt låsreglage som inte ska kunna öppnas av djuret eller i misstag.

Mat och vattenbehållare medföljer.

Storlek:

53 x 40 x 38 cm

Ryggsäck Nelly

Riktigt snygg ryggsäck till din katt upp till 5 kg.

Funktionell ryggsäck tillverkad i polyester med justerbara axelremmar. Väskan kan öppnas framtill och på ena kortsidan för katten. Ryggsäck Nelly har ett kort koppel fäst på väskans insida där du kan fästa kattens sele så att den inte kan hoppa ut om man vill ha väskan lite öppen, lämna ej din katt utan tillsyn om du fäst den i kopplet inuti väskan.

Ficka framtill på väskan för kattens småsaker (godis, koppel etc).

Remmar baktill på väskan gör det även möjligt att spänna fast den i säkerhetsbältet på bilen.

Storlek:

34 × 32 × 29 cm

Rekommenderas för katter upp till 5 kg.