PA Military Rain Coat

Military Raincoat är en tuff regnoverall till din hund.
Den skyddar din hund mot regn och smuts. Den är perfekt för svenska regniga dagar. Jackan har en luva för att hålla huvudet torrt och varmt. När den inte används kan man veckla ihop den och stoppa in den i den lilla påsen på ryggen av jackan. Jackan är gjord av 100% Polyster och kan tvättas i maskin.

Det viktigaste måttet är bröstmåttet bakom frambenen, välj en storlek som är ca 5-8 cm större än hundens bröstmått, för hundar med tjockpäls lägg på ett par cm extra. För små hundar under 5kg är det lagom med ca 3-5cm.

Camelot Parka

Varm och bekväm vinterjacka från Puppy Angel. Pälsklädd avtagbar luva med reflex tejp för ökad säkerhet, fint tryck på ryggen, mjukt och skönt foder, knapp knäppning, elastiska muddar på ärmarna och midja för att skydda mot vind, vatten avvisande yttermaterial håller din hund varm hela vintern.
Jackan är utvändigt i 100 % nylon och fodret är i 35 % bomull och 65 % Polyester.
Handtvätt.

12 & 6

En hyllning till den legendariska 12-strängars & 6-strängars kombi gitarren. Använd av några av de mest talangfulla och legendariska gitarristerna i rock historien.
T-shirten är tillverkad av 100% certifierad organisk baby bomull för absolut bästa komfort. Mycket bra tryck som inte spricker när T-shirten töjs.