Hem // Katt, Hund // Pälsvård // Supercat // //

PET HEAD Knot Detangler mot tovor

Produktbild: PET HEAD Knot Detangler mot tovor

för din älskade fyrbenta vän

Bäst pris just nu:


PET HEAD Knot Detangler - Watermelon - for Cats

Knot Detangler är en hjälp för dig och din katt när din katt fått en tova i pälsen! En tovig päls är inte bara en oreda för din katt, en tova som sitter åt ordentligt kan, om det vill sig illa, ge upphov till sår i huden under tovan och tovan kan både vara smärtsam och luggas - därför är det väldigt viktigt att hjälpa din katt att reda ut sina tovor. Knotty, knotty pet! Get rid of those nasty tangles quick!

Spraya Knot Detangler generöst på tovan och massera in det ordentligt med fingarna. Börja sedan att dra isär tovan för hand och fortsätt sedan med en utredande kam för att få lös tovan ur pälsen. Knot Detangler behöver inte sköljas ur pälsen utan kan användas som ett leave-in balsam för en utredande effekt på hela pälsen.Storlek:
200 ml

BED HEAD by TIGI har länge varit ett ledande märke för hårvård hos frisörerna. Nu tillverkar de äntligen varianten för hund och katt - PET HEAD by TIGI. Snygga förpackningar, naturliga ingredienser och dofter som får dig att vilja använda produkten själv!


All Pet Head products are PH-adjusted and free or paraben, sulfate, DEA and are cruelty free. Hypoallergenic purrfection!

Återförsäljare: Supercat

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *