PET HEAD Knot Detangler mot tovor

PET HEAD Knot Detangler - Watermelon - for Cats

Knot Detangler är en hjälp för dig och din katt när din katt fått en tova i pälsen! En tovig päls är inte bara en oreda för din katt, en tova som sitter åt ordentligt kan, om det vill sig illa, ge upphov till sår i huden under tovan och tovan kan både vara smärtsam och luggas - därför är det väldigt viktigt att hjälpa din katt att reda ut sina tovor. Knotty, knotty pet! Get rid of those nasty tangles quick!

Spraya Knot Detangler generöst på tovan och massera in det ordentligt med fingarna. Börja sedan att dra isär tovan för hand och fortsätt sedan med en utredande kam för att få lös tovan ur pälsen. Knot Detangler behöver inte sköljas ur pälsen utan kan användas som ett leave-in balsam för en utredande effekt på hela pälsen.

Storlek:
200 ml

BED HEAD by TIGI har länge varit ett ledande märke för hårvård hos frisörerna. Nu tillverkar de äntligen varianten för hund och katt - PET HEAD by TIGI. Snygga förpackningar, naturliga ingredienser och dofter som får dig att vilja använda produkten själv!

All Pet Head products are PH-adjusted and free or paraben, sulfate, DEA and are cruelty free. Hypoallergenic purrfection!

Piggborste

Mjuk och behaglig piggborste!

En mjuk och skön piggborste med både nylonborst samt piggar, en riktig Supercat-favorit! Gör din katts päls len och glansig och den passar även den lite känsligare katten eftersom den är så mjuk. En bra borste för att lära din katt att uppskatta en mysig stund tillsammans med sin matte och husse och samtidigt få lite hjälp med fälld päls.

Borsta din katt regelbundet för att förebygga tovor pch knutar i pälsen, men även för att tillbringa en mysig stund med din katt!

Borste

Borste från Buster till din katt!

Borste med extra styva borst tillverkade i 100% svinborst. Borstningen stimulerar produktionen av, samt frigör och fördelar, de naturliga oljor som gör kattens päls blank och fin.

Fungerar även bra att använda tillsammans med ett torrschampo.

Passar extra bra till katter och små hundar med kort päls.

K9 Competition Crisp Mist Texturizer

Texturspray med antistatisk effekt

Crisp Mist Texturizer sprayas direkt i pälsen, passar perfekt till sträva pälsar som behöver en extra touch!

Sprayen har en antistatisk verkan, är tovutredande och ger pälsen extra lyster och textur. Skyddar pälsen mot slitage och är fuktgivande. Kan användas i både torr och blöt päls, kan även sprayas i blöt päls och fönas torr.

Gör pälsen extra lättborstad och ger en naturlig lyster.

Passar extra bra till pälsar som har en strävhet eller textur, som till exempel Norsk Skogkatt, Sibirisk katt, Devon Rex & Cornish Rex.

Storlek:

250 ml

Innehåll:
Aqua, cetylstearat, certified aloe vera, D-panthenol, copolymer, doftämnen.

PH: 5,5

Klädborste PAX för dammsugare

PAX borsten - originalet ifrån Tyskland.

Möbelborste som dammsugarmunstycke tilll din dammsugare! Perfekt för rengöring och avhåring av t ex tygsoffor. Den patenterade designen från PAX gör det extra effektivt och lätt att avlägsna katthår från din soffa och dina kläder.

På borsten finns 2 ytor med tyg, de är vända åt två olika håll på varje sida vilket gör att hår, päls och ludd samlas i mitten av borsten och sugs upp av dammsugaren. Lätt och smidig användning för dig!

PAX-borsten är många kattägares sjävklara val och en stor favorit hos oss på Supercat. Rekommenderas!

Tänk på vår miljö, använd en möbelborste istället för klädrollers!

Mått: 26,5 x 8 x 3 cm

Underhårskam

Underhårskam från Buster!

Underhårskammen från populära märket Buster tar effektivt bort lös och fälld päls från underullen i det undre pälslagret på din katt, men är skonsam mot det övre pälslagret. Regelbunden användning förebygger uppkomsten av tovor hos din katt och man kan gärna kombinera kamningen med en effektiv tovlösande balsamspray.

Pinnborste

Pinnborste från Buster!

Skonsam borste med långa piggar för att hjälpa din katt med smuts, tovor och fälld päls! De långa piggarna kommer igenom lång päls och päls med mycket underull. Borsta katten med långa tag i hårets naturliga växtriktning och använd den i en utredd päls. Tovor kan behöva klippas eller skäras loss ur pälsen innan borstning.

Furminator Hairball Preventor

Minskar hårfällning och förebygger hårbollar utan bad.

Gillar din katt inte att bada Då kan detta torrschampo från Furminator vara ett bra hjälpmedel för dig och din katt i fällningstider. Spraya generöst med torrschampo över kattens päls och gnugga in det ordentligt, torka sedan med handduk och kamma igenom pälsen ordentligt. Ingen ursköljning behövs.

Furminator Hairball Preventor består av naturliga ingredienser utan parabener, artificiella färger eller kemiska färgämnen. Tillverkad i USA.

Borste med äkta borst

Kattborste ifrån Maxipin i riktigt bra kvalité!

En bra borste med en borst i äkta svinborst som inte orsakar statisk laddning, vilken är extra viktigt för katter.

Borsten har tillräckligt styv borst för att förbygga tovor i pälsen på din katt. Denna borste sliter inte på kattens päls och den håller en riktigt bra kvalité vilket gör att du kan använda den i många år.

K9 Competition Keratin+ coat repair spray

Återställande spray som ger hårstrået styrka!

K9 Competition Keratin+ coat repair är en så kallad leave in- conditioner med snabb antistatverkan och med kraftfull utredande effekt. Med Keratin Protein och D-Panthenol gör den pälsen på din katt extra lättborstad och ger en fantastisk glans och följsamhet. Keratin+ coat repair motverkar tovor och slitage och ger pälsens hårstrån styrka och elasticitet.

Sprayas på torr eller fuktig päls för att underlätta borstning, minskar drastiskt utredningstiden.

Keratin+ coat repair passar alla pälstyper och djur och är ultra-återställande för pälsen.

Storlek:

250 ml

Innehåll: br>
Aqua, Cetyl Stearat, Stearalkonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, D-panthenol, Sodium PCA, Parfum.

PH: 4,5

K9 Competition Nano Mist Tovutredning

Magisk tovutredning och överlägsen antistatisk effekt på pälsen!

K9 Competition Nano mist är en så kallad leave in- conditioner med snabb antistatverkan och med kraftfull utredande effekt. Den gör pälsen på din katt extra lättborstad och en fantastisk volym. Nano Mist motverkar tovor och slitage och är tidsbesparande vid vardaglig användning.

Sprayas på torr eller fuktig päls för att underlätta borstning samt skydda pälsen.

Spraya extra på tovor och massera vid utredning. Sprayen är mjukt vårdande och ger pälsen styrka, naturlig lyster samt ökad fuktbalans med långtidsverkan.

Nano mist passar alla pälstyper och djur. De extremt små Nano Liposomerna tränger in i fjällen på hårstrået och tillför den extra topp-finishen man eftersträvar speciellt till utställning.

Storlek:

250 ml

Innehåll: br>
Aqua, certifierad aloe vera, weat germanidopropyl lactate, veteprotein, steramidopropyl lactate, D-pantenol, nano-liposomes, doftämnen och konserveringsmedel.

PH: 4,5

Spratts Kam med handtag

Kattkam från märket Spratts, riktigt bra kvalité!

En bra kam med bekvämt handtag, perfekt för tovutredning och daglig pälsvård. Kam tillverkad av det välkända märket Spratts.

Spratts tillverkar sina kammar i mässing vilket gör att kammarna inte blir statiskt laddade vid användning, vilket leder till att du slipper få en statisk katt vid kamning. Denna kam sliter inte på kattens päls och den håller en riktigt bra kvalité vilket gör att du kan använda den i många år.

En kam rekommenderad av många kattuppfödare, den håller lika bra kvalité som den omtalade mirakelkammen.

Storlek:

165 x 30(20) cm

Espree Detangling and Dematting spray

Riktigt bra tovutredning!

Espree Detangling and Dematting spray är en spraybalsam som löser upp tovor och underlättar utredning av trasslig päls på både katt och hund. Sprayen innehåller positiva joner som förhindrar den trassliga pälsen från att bindas ihop till tovor och neutraliserar statisk elektricitet.

Kan användas på katt och kattungar över 6 veckors ålder.

Innehåll:

Vatten (ej tillsatt), Aloe vera, panthenol, jojoba, vitamin A, D, E, balsam.

Storlek:

355 ml

Tops safeswabs

Tops!

Bomullstops med praktisk konform för att förhindra att de stoppas ner för långt i hörselgången på katten. Används tillsammans med valfri öronrengöring för katt.

Används med försiktighet! Konsultera alltid en veterinär om du misstänker att din katt är besvärad av något i sina öron.

Förpackning med 55 st.

FURminator Cat Short hair

FURminator Katt Shorthair

Furminatior är ett pälsvårdsverktyg som rekommenderas av människor och deras katter i hela världen. Den reducerar din katts fällning med upp till 90% vid regelbunden användning.

Furminatorn tar effektivt bort underull och löst hår från både lång- och korthåriga katter!

Man använder Furminatorn som en borste, dvs man drar den över kattens päls medhårs och i Furminatorn fastnar då fälld päls och underullen som annars kan tova ihop. Det är ett enkelt och smidigt sätt att underhålla pälsen på din katt - speciellt i fällningstider!

Furminatorn finns i fyra olika varianter, small och large för både långhåriga och korthåriga katter. Denna artikel passar bäst på korthåriga katter.

Spratts Kam

Kattkam ifrån Spratts, riktigt bra kvalité!

En bra kam med en tät och en gles del för tovutredning och daglig pälsvård, tillverkad av det välkända märket Spratts.

Spratts tillverkar sina kammar i mässing vilket gör att kammarna inte blir statiskt laddade vid användning, vilket leder till att du slipper få en statisk katt vid kamning. Denna kam sliter inte på kattens päls och den håller en riktigt bra kvalité vilket gör att du kan använda den i många år.

En kam rekommenderad av många kattuppfödare, den håller lika bra kvalité som den omtalade mirakelkammen.

Storlek:

Längd: ca 15 cm
Piggar: ca 23 mm långa

KW Diamantögon

Mot gula missfärgningar i pälsen!

KW Diamantögon är perfekt för att ta bort missfärgningar i pälsen under ögonen!

Instruktioner:
Fukta två bomullstussar (en separat till varje öga) och torka försiktigt av pälsen under ögonen.
Vid envisa fläckar behandla 3 gånger dagligen i 2 veckor.

Fungerar även bra till rengöring av hudveck.

Piggborste M

Mjuk piggborste i storlek Medium!

En mjuk piggborste med både nylonborst samt piggar för din katts päls, en riktig Supercat-favorit! Gör pälsen len och glansig och den passar även den lite känsligare katten eftersom den är så mjuk. En bra borste för att lära din katt att uppskatta en mysig stund tillsammans med sin matte och husse och samtidigt få lite hjälp med fälld päls.

Borsta din katt regelbundet för att förebygga tovor pch knutar i pälsen, men även för att tillbringa en mysig stund med din katt!

K9 Competition DMatter Spray

K9 Competition DMatter Spray med magisk antistatverkan

DMatter Spray är en spraybalsam med en magisk antistatverkan, tovutredande och fuktåtergivande effekt. Det gör alla typer av pälsar lätta att borsta, kamma och reda ut och vid vardaglig användning motverkar den tovbildning och slitage med en långtidseffekt.

Passar alla raser och pälstyper!

Sprayas på torr eller fuktig päls för att skydda pälsen vid borstning samt underlätta utredning. Vid tovbildning spraya direkt på tovan och massera ut den försiktigt med fingrar och pälsvårdsverktyg.

Storlek:

250 ml

Innehåll:

Aqua, certified aloe vera, wheat germanidopropyl lactate, wheat protein, steramidopropyl lactate, dimeticone-pareth-23-pareth-3, D-panthenol, nanoliposomes, fragrance/parfym, preservative/konserveringsmedel.

PH: 4,5

Tvätthandske för katt

Praktisk tvätthandske för engångsbruk!


Handsken är impregnerad med en mild, giftfri och härligt doftande lotion som gör att du på ett varsamt sätt kan rengöra kattens päls. Ingen sköljning av pälsen behövs efteråt.

Gör så här:
Sätt handsken på handen med den färgade impregnerade sidan i handflatan. Börja vid huvudet och gnid försiktigt ut lotionen över djurets päls så att den blir ren och fin. OBS! Du behöver inte gnugga hårt! När detta är gjort, tar du av handsken och slänger den. Klart!

PET HEAD Deshedding wipes Pretty Kitty

PET HEAD Pretty Kitty - Yummy Pineapple - Deshedding wipes

Begränsa din katts fällning med Pretty Kitty Deshedding wipes som återfukter huden, fräschar upp pälsen och förebygger non-seasonal shedding, dvs fällning som inte beror på vinter- och/eller sommarpäls. Two wipes a day will keep the shedding away

Användning:
Torka av din katt medhårs med servetterna, undvik kontakt med kattens ögon och öron.

Storlek:
50 st våtservetter

BED HEAD by TIGI har länge varit ett ledande märke för hårvård hos frisörerna. Nu tillverkar de äntligen varianten för hund och katt - PET HEAD by TIGI. Snygga förpackningar, naturliga ingredienser och dofter som får dig att vilja använda produkten själv!

All Pet Head products are PH-adjusted and free or paraben, sulfate, DEA and are cruelty free. Hypoallergenic purrfection!

Bio-Groom Spray Set Texturizer

Bio-Groom Spray Set Texturizer är en spray specialutformad för katter där en lite hårdare och strävare pälsstruktur är önskvärt.

Sprayen ger pälsen extra styrka utan att göra den hård, kladdig eller tung. Antistatisk verkan och den passar även när det är fuktigt ute! Pälsen flikar sig inte av denna spray.

Innehåller ingen alkohol eller kemikalier.

Användning: /strong>
Spraya på torr eller blöt päls efter schamponering, borsta sedan till önskat resultat.

Storlek:

355 ml

tovutredare

Tovutredare med antingen fem eller nio blad!

Praktisk tovutredare med fem eller nio blad från populära pälsvårdsserien Buster. De vassa bladen skär tovan och gör att den på så sätt blir lättare att reda ut samtidigt som den bevarar pälsens naturliga längd.

Skären är tillverkade av hållbart rostfritt stål och kan anpassas för att användas med både vänster och höger hand.

Klädborste PAX pocket (för soffa)

PAX borsten - originalet ifrån Tyskland.

Klädborste och möbelborste i pocket-format som fungerar utmärkt för både höger- och vänsterhänta personer. Pocketborsten hålls i ett bra handgrepp och passar jättebra till t ex tygsoffor. Den patenterade designen från PAX gör det extra effektivt och lätt att avlägsna katthår från din soffa och dina kläder.

På borsten finns 2 ytor med tyg, de är vända åt två olika håll på varje sida vilket gör att hår, päls och ludd samlas i mitten av klädborsten. Detta medför att klädborsten är lätt både att använda och sedan rengöra, den är nästan självrengörande.

PAX-borsten är många kattägares sjävklara val och pocket-varianten en stor favorit hos oss på Supercat. Rekommenderas!

Tänk på vår miljö, använd en möbelborste istället för klädrollers!

Mått: 10 x 5 x 2 cm

Zoom Groom Massageborste

Zoom Groom, den populära massageborsten från KONG, i naturgummi som både masserar katten och samtidigt effektivt tar bort lösa hår från pälsen.

Borsten är mjuk och flexibel vilket gör den väldigt lätt att använda och passar alla sorters pälsar.

Perfekt att använda under fällningsperioder för att effektivt ta bort hår som fäller.

Zoom Groom kan du även använda i badet för att effektivt jobba in schampot i kattens päls.

My FURst Groomer, kattungekarda + kam

Expert grooming for kittens från märket Furminator

Börja att vänja din katt med daglig pälsvård redan som kattunge för en skapa en lugn och trivsam stund med din katt!

My Furst Groomer är utformad för att ge en lugn och behaglig masserande upplevelser när du borstar din kattunge. Den avslappnade upplevelsen tillsammans med din kattunge stärker kontakten mellan er och håller din kattunges päls genomborstad och fräsch.

Den utbytbara borsten och kammen är lätta att använda och skonsamma mot känslig hud och päls.


My Furst Groomer erbjuder: br />
Säker, skonsam grooming för kattungen
Utbytbar karda och kam som lätt byts med ett knapptryck
Ergonomisk design som minskar trötthet
Speciellt konstruerade för att erbjuda en lugnande, masserande upplevelse för kattungen
Antiglidgrepp på skaftet

K9 Competition Silk Shine

K9 Competition Silk Shine

K9 Competition silkesdroppar ger glans och lyster till alla sorters pälsar. Motverkar statisk elektricitet och kluvna hårtoppar. Gnid ut en liten droppe i handflatan så den värms och dra genom eller på pälsen för önskad effekt. Ger även torr och livlös päls en underbar lyster och silkeslen känsla.

Produkten är väldigt dryg och en liten droppe är bra att börja med för att sedan prova sig fram. Produkten kan både vara volymgivande eller utslätande beroende på hur den appliceras.

Perfekt som sista finish på utställning!

Storlek:

30ml

Klädborste PAX special edition

PAX borsten - originalet i limited edition.

Klädborste och möbelborste som fungerar utmärkt för både höger- och vänsterhänta personer. Den patenterade designen från PAX gör det extra effektivt och lätt att avlägsna katthår från din soffa och dina kläder. Den vita färgen är en limited edition som säljs i begränas upplaga!

På PAX-borsten finns 4 st ytor med tyg, de är vända åt två olika håll på varje sida vilket gör att hår och ludd automatiskt samlas i mitten av klädborsten. Detta medför att klädborsten är väldigt lätt både ett använda och sedan rengöra, man kan nästan kalla den självrengörande.

PAX-borsten är många kattägares sjävklara val och en stor favorit hos oss på Supercat. Rekommenderas!

Tänk på vår miljö, använd en klädborste istället för klädrollers!

Mått: 26 x 7 x 3 cm

Hårfällan sil badkar

Inget mer stopp i avloppet!

Hårfällan är en smart patenterad produkt som hjälper dig, som badar din katt eller hund i badkaret, att fånga upp fälld päls och hårstrån som annars riskerar att täppa till och orsaka stopp i avloppet. Passar förstås även för långhåriga mattar och hussar som även de tvättar sitt hår i badkaret!

Hårfällan är en liten smart och praktisk produkt som man fäster ovanpå proppen i badkaret och som filtrerar och fångar upp allt som inte bör följa med vattnet ner.

Smart produkt för kattägaren!

Diameter: 6,4 cm

Magic Pet Hair Remover

Less på katthår i soffan

Magic Pet Hair Remover är ett oumbärligt verktyg för att kattägare till ett katthåriga hem! Svampen tar effektivt bort katthår från alla typer av möbler och även kläder, samt knepiga material som gärna suger åt sig djurhåret som t ex sammet, bilklädsel, fällar med mera.

Svampen används torr och tvättas vid behov av med ljummet vatten.

grovtandad kam

Grov kam från Buster!

Reder effektivt ut envisa tovor samt stimulerar produktionen av naturliga oljor som ger en blank och fin kattpäls.

Följ pälsens naturliga växtriktning från huvudet ner mot svansen när du kammar din katt och avsluta med pälsen längs benen.

Kombinera gärna med ett spraybalsam för skonsammare tovutrening.

Klädborste PAX ergonomisk

PAX borsten - originalet ifrån Tyskland.

Klädborste och möbelborste som fungerar utmärkt för både höger- och vänsterhänta personer, dessutom har denna modell ett extra greppbart handtag. Den patenterade designen från PAX gör det extra effektivt och lätt att avlägsna katthår från din soffa och dina kläder.

På PAX-borsten finns 4 st ytor med tyg, de är vända åt två olika håll på varje sida vilket gör att ludd och hår automatiskt samlas i mitten av klädborsten. Detta medför att klädborsten är väldigt lätt både att använda och sedan rengöra, man kan nästan säga att klädborsten är självrengörande.

PAX-borsten är många kattägares sjävklara val och en stor favorit hos oss på Supercat. Rekommenderas!

Tänk på vår miljö, använd en klädborste istället för klädrollers!

Mått: 24 x 6 x 2 cm

Jästtabletter med kycklingsmak för katt

Smakliga jästtabletter för vacker päls!

Mjölkjästtabletter för katt från det populära märket Diafarm. Jästtabletter ges som godis eller kosttillskott för en vacker, tät och blank päls. Om du har en katt med torr päls som lätt tovar kan man prova att ge jästtabletter för en bättre pälskvalite.

Jästtabletterna är välsmakande med kycklingsmak och proteinrika. De innehåller ett tillskott på många vitaminer, mineraler och spårämnen och är speciellt rika på B-vitamin för pälsens skull.

Daglig giva:
Kattungar: 1-2 tabletter
Vuxen katt: 2-4 tabletter

Klädborste PAX

PAX borsten - originalet ifrån Tyskland.

Klädborste och möbelborste som fungerar utmärkt för både höger- och vänsterhänta personer. Den patenterade designen från PAX gör det extra effektivt och lätt att avlägsna katthår från din soffa och dina kläder.

På PAX-borsten finns 4 st ytor med tyg, de är vända åt två olika håll på varje sida vilket gör att ludd och hår automatiskt samlas i mitten av klädborsten. Detta medför att klädborsten är väldigt lätt både att använda och sedan rengöra, man kan nästan säga att klädborsten är självrengörande.

PAX-borsten är många kattägares sjävklara val och en stor favorit hos oss på Supercat. Rekommenderas!

Tänk på vår miljö, använd en klädborste istället för klädrollers!

Mått: 26 x 7 x 3 cm

Luskam

Luskam från Buster till din katt!

Smidig liten luskam som effektivt avslägsnar både smuts, loppor, löss och ägg från kattens päls. Kamma igenom din utekatts päls regelbundet för att upptäcka om den fått ohyra i sin päls. En regelbunden pälsvård hjälper även din katt med tovor och fällning.

PET HEAD Fizzy Kitty Mousse Cleaner

PET HEAD Fizzy Kitty - Strawberry Lemonade - Cat Cleaner

Ett tvätta-utan-vatten-schampo till din katt som inte gillar vatten. Fizzy Kitty är ett löddrande skumschampo som inte behöver sköljas ur pälsen, perfekt för en uppfräshning av pälsen och perfekt till din katt som inte gillar att bada. Massera in skumschampot i pälsen, torka med handduk och borsta igenom pälsen ordentligt med en utredande kam, färdigt!

Fun kitties that have places to go and people to see love this no-rinse, foam shampoo!! Purrfect to keep your kitty clean and pretty!

Storlek:
200 ml

BED HEAD by TIGI har länge varit ett ledande märke för hårvård hos frisörerna. Nu tillverkar de äntligen varianten för hund och katt - PET HEAD by TIGI. Snygga förpackningar, naturliga ingredienser och dofter som får dig att vilja använda produkten själv!

All Pet Head products are PH-adjusted and free or paraben, sulfate, DEA and are cruelty free. Hypoallergenic purrfection!

De-shedding borste

Busters furminator light

Buster De-shedding-borste är något av en Furminator light, samma smarta skär och funktion - men saknar de extra funktionerna (som att kunna byta skär när det blir slött och rensa bort pälsen genom ett knapptryck).

Denna borste tar snabbt och effektivt bort mer päls än vad de traditionella kardorna gör och är dessutom formad för att passa kattens kroppskonturer. Pälsfällning i sig är någonting väldigt naturligt, men ibland kan det vara bra att kunna hjälpa naturen lite på traven.

Storlek:

4,5 cm bredd på skäret

Tänk på att ha en väl genomkammad päls när du använder Buster De-shedding-borsten på din katt.

Foolee Easee katt blå

Foolee Easee katt

Foolee är liksom sitt systermärke Furminator ett pälsvårdsverktyg som rekommenderas av människor och deras katter i hela världen. Den reducerar din katts fällning med upp till 90% vid regelbunden användning.

Foolee tar effektivt bort underull och löst hår från både lång- och korthåriga katter! De löstagbara kammarna kan klickas loss från borsthuvudet och vändas så att de både passar kort- och lång-håriga katter. Det medföljer 2 olika kammar som passar för mild respektive intensiv borstning.

Man använder Foolee som en borste, dvs man drar den över kattens päls medhårs och i Foolees kam fastnar då fälld päls och underullen som annars kan tova ihop. Det är ett enkelt och smidigt sätt att underhålla pälsen på din katt - speciellt i fällningstider!

Vid daglig användning bidrar Foolee till att stimulera blodcirkulationen, tar bort fälld och död päls och motverkar därigenom hårbollar i din katts matsmältningssystem samt tovor i pälsen.

FURminator Cat Long hair

FURminator Katt Longhair

Furminatior är ett pälsvårdsverktyg som rekommenderas av människor och deras katter i hela världen. Den reducerar din katts fällning med upp till 90% vid regelbunden användning.

Furminatorn tar effektivt bort underull och löst hår från både lång- och korthåriga katter!

Man använder Furminatorn som en borste, dvs man drar den över kattens päls medhårs och i Furminatorn fastnar då fälld päls och underullen som annars kan tova ihop. Det är ett enkelt och smidigt sätt att underhålla pälsen på din katt - speciellt i fällningstider!

Furminatorn finns i fyra olika varianter, small och large för både långhåriga och korthåriga katter. Denna artikel passar bäst på långhåriga katter.