Ruffwear Bivy Bowl

Svetsade tyg teknik skapar en vattentät tätning och möjliggör ettlagers-konstruktion.
Stabil form och no-slip botten gör det enkelt att äta och dricka.
Enkelväggskonstruktionen är lätt att rengöra.
Ultralätt design gör det lätt att ta med.
Konstruerad hopfällbarhet gör den lätt att bära med sig.
Integrerad häng-slinga för att fästa vid packningar eller hänga på tork.
Ökad synlighet med reflekterande kant.
Volym skål: 1.8L.
Tillverkad i Kina
STORLEK
Öppning: br>
15 cm
Volym: br>
1.8 L

Funkitty Fishbowl cat feeder

Enrich your cat's life!

En fiffig ny aktiveringsmatskål från märket Funkitty som aktiverar din katt både i kropp och knopp. Fishbowl är genomskinlig så att din katt kan se maten inuti den, den har ett stort hål i toppen så att din katt kan känna lukten av fodret (eller godiset) - men för att få ut läckerheterna måste din katt klura ut hur den ska tippa bollen. Bollen har en vikt i botten så att den tippar upp av sig själv.

Fishbowl är tillräckligt stor för att rymma en hel måltid. Perfekt att ställa fram som aktivering innan man åker till jobbet på morgonen.

Passar lika bra till pillriga och rastlösa ungkatter som till äldre katter som behöver motion och kanske bli av med lite vikt. När din katt har vant sig vid sin fishbowl kan man om man vill ta bort kattens vanliga matskålar. Efter ytterligare en tid kan man flytta runt fishbowl så att den står i ett nytt rum på ett nytt ställe varje dag - detta aktiverar knoppen på din katt!

Går att diska i diskmaskinen, endast i överkorgen.

Yummy Bowl

Smidig reseskål och förvaring i ett! Yummy Travel Bowl är en tre-i-ett produkt.
Produkten gör att man kan lagra, transportera mat och vatten samtidigt, utan blandning eller spill av innehållet.
YUMMY Travel Skålar har en spillsäker vattenskål som fungerar som bas, en matskål som trycks ner i vattnet skålen gör vattenskålen blir läckagefri och ett lock som tätar. Locket blir en extra skål när den tas av från övriga skålar.
Storlek: Vikt 425g
Utvändigt Ø165 × höjd 7mm
Lock 200mL
Mat skål 250mL
Vatten skål 600mL

White Paw Bowl – Large

Eleganta matskålar från House of Dog gjorda i resin med rostfria skål som naturligtvis går att ta ut från skålen för smidig rengöring. House of Dog logo framtill med 54 glänsande lyxiga stenar.
Skålarna har gummi undertill så de står stadigt och stabilt. Varje skål kommer i en elegant högglansig vit förpackning med House of Dog i silver. En skål som passar utmärkt att ge bort som present.
Storlek:
Large - Rymmer 1.9 liter