Kitten Easy Feeder

Easy Feeder för moderslösa kattungar!

Kitten Easy Feeder är utvecklad för att underlätta handmatning av små kattungar som förlorat sin mamma eller som av någon annan anledning behöver stödmatas med mjölkersättning.

Easy Feeder låter kattungarna dia i samma vinkel som de diat på sin mammakatt, dvs liggande på mage med tutten framför sig. Den möjliggör även för två kattungar att äta samtidigt och brevid varandra vilket ger dem trygghet med varandras kroppsvärme, ljud och doft.

Kattungarna lär sig snabbt att dia på en Easy Feeder, men det behövs såklart en hjälpande hand om de tappar bort sin tutte under matstunden.

Tänk på att små kattungar inte kan tömma sin egen tarm och behöver hjälp med detta efter matning, kontakta en veterinär för rådgivning om du handmatar en kattunge för första gången!

Tänk även på att välja en bra mjölkersättning tillverkad för kattungar.


Outward Fun feeder Lila (2 storlekar)

För katter med myror i brallan!

Aktiveringsplatta från märket Outward används till kattens torrfoder eller för kattgodiset. När din katt måste jobba för maten kan matlabyrinten vara ett värdefullt redskap för att hjälpa till med hetsätande eller problemvikt samt för rastlösa katter med för mycket myror i brallan som behöver mer aktivering i sin vardag. När din katt har förstått hur aktiveringsbrädan fungerar kan man ta bort kattens vanliga matskålar helt och hållet.

Anti-slip-botten gör att plattan står stadigt. Går att diska i diskmaskinen i det övre facket (obs: ej för varmt diskmaskinsprogram). 

Outward har ganska smala gånger i sina labyrinter, så katter med extra stora tassar (t ex Maine coon hanar) får svårt att nå ända ner i botten på denna aktiveringsbräda. Kika då istället på brädan Pet Enigma som har en modell för stora tassar.

Storlek:
Lilla plattan: 20,5 x 5 cm, rymmer ca 4,7 dl
Stora plattan: 28 x 5 cm, rymmer ca 9,4 dl

Foderautomat 5-meal feeder

Programmerbar
Serverar mat och godis när som helst 24/7
Utmärkt för att kontrollera portionerna
Lättläst LCD-display
Foderbrickorna kan diskas i maskin
Varje foderbricka klarar upp till 165 g torrfoder
Elegant, modern design

Foderautomat som är idealisk för både katter och hundar och delar ut mat, godis eller medicin när som helst 24/7. Den är indelad i fem sektioner och har en timer som kan ställas in så du kan välja vilken sektion som ska serveras. Den lättlästa displayen och de diskmaskinsäkra foderbrickorna gör foderautomaten enkel att använda.

Microchip Pet Feeder

Foderautomat som ger rätt mat till rätt katt!

SureFeed Microchip Pet Feeder är en foderautomat som genom att identifiera din katt med microchip eller RDIF-tag endast öppnar matskålen för rätt katt. En smart foderautomat som är perfekt för hushåll med katter som inte får äta av varandras mat eller katter som bor ihop med hundar eller små barn. (Obs: denna foderautomat har ingen timer.)

SureFeed läser av din katts mikrochip i nacken, en enkel ID-märkningsmetod. Om din katt av någon anledning inte är chipmärkt eller att chippet är svårt att läsa av så fungerar denna foderautomat även ihop med produkten Sureflap chip-nyckel som är en RDIF-tag och hängs i kattens halsband.

Foderautomaten levereras med en fullstor grå innerskål (0.4 liter), en delad grå innerskål och en grå matta som är lätt att ta ur och rengöra från foderrester. Foderautomaten passar både för blötfoder och för torrfoder. Det medföljer även en RDIF-tag för kattens halsband om den ej är ID-märkt. Matskålarna tål ej diskmaskin och bör ej användas i microvågsugn.

Drivs med 4 st C-batterier (ej inkluderade) som räcker i ca 6 månader vid normal användning och batterier av bra kvalité. Bruksanvisning på engelska.

Storlek:

230mm (B) x 310mm (D) x 215mm (H)

The Microchip Pet Feeder is compatible with all microchip formats worldwide and can store up to 32 different microchip numbers.

Funkitty Fishbowl cat feeder

Enrich your cat's life!

En fiffig ny aktiveringsmatskål från märket Funkitty som aktiverar din katt både i kropp och knopp. Fishbowl är genomskinlig så att din katt kan se maten inuti den, den har ett stort hål i toppen så att din katt kan känna lukten av fodret (eller godiset) - men för att få ut läckerheterna måste din katt klura ut hur den ska tippa bollen. Bollen har en vikt i botten så att den tippar upp av sig själv.

Fishbowl är tillräckligt stor för att rymma en hel måltid. Perfekt att ställa fram som aktivering innan man åker till jobbet på morgonen.

Passar lika bra till pillriga och rastlösa ungkatter som till äldre katter som behöver motion och kanske bli av med lite vikt. När din katt har vant sig vid sin fishbowl kan man om man vill ta bort kattens vanliga matskålar. Efter ytterligare en tid kan man flytta runt fishbowl så att den står i ett nytt rum på ett nytt ställe varje dag - detta aktiverar knoppen på din katt!

Går att diska i diskmaskinen, endast i överkorgen.

Cat Activity Tunnel Feeder

Cat Activity Tunnel Feeder - spännande foderlabyrint för din katt!

Foderlabyrint som används till din katts torrfoder eller för kattgodiset.

Fodret fylls på ovanifrån och faller ner i de olika bottensektionerna där katten med hjälp av tassarna får lirka ut sin mat - aktivitet för både kropp och knopp!

Genom att din katt får arbeta för sin mat kan matlabyrinten vara ett värdefullt redskap för att hjälpa till med hetsätande eller problemvikt samt för rastlösa katter som behöver mer aktivering i sin vardag.

Storlek:

ø 28 cm/14 cm