Klösmöbel Bamboo (obs ljusgrå!)

Snyggt till katten!

OBS OBS: detta parti Bamboo klösmöbel har en ljusgrå färg på plyschtyget. Ej mörkgrå som på produktbilden. Jättefina med ljusgrått tyg! :

Snygg klösmöbel till din katt som gör sig fin i hemmet! Tunna med sovmöjligheter både inuti och ovanpå. Lång klöspelare där din katt kan sträck ut sig ordentligt i hela sin längd när den vill klösa!

Plyschdelar i mörk anctracitgrå.

Storlek:

Höjd: 85 cm
Övre hylla: ø 36 cm
Tunna: ø 36 cm
Mittpelare: 35 cm (x2)
Bottenplatta: 51 x 37 cm

Ivan klösmöbel

Klassisk och stilren klösmöbel

Ivan är en mellanstor och klassisk klösmöbel med sisalpelare för klösmöjlighet samt en spanarplats längst upp som även lämpar sig för en liten catnap. Klösträd Ivan passar fint att ställa i ett hörn av rummet eller mot hörnet av vardagsrumssoffan till exempel.

Klöspelare lindande i sisalrep.

Storlek:

Höjd: 82 cm
Golvplatta: 39 × 39 cm
Klöspelare: ø 9 cm

Vigo Svart

Vigo klösmöbel och lounge för din katt

Vigo lounge i svart färg är den perfekta sov- och lekplatsen för din katt i wellpapp, mycket stabilare och snyggare än man kan tro! Materialet har en perfekt struktur för att locka din katt att klösa på den och materialet är värmande och din katt kommer gilla att sova på sin Vigo lounge.

Den kurviga formen är inte bara snygg, den passar även perfekt som sovplats och lekplats till din katt. Vigo kommer inte bara att hålla din katt spinnande nöjd, den är även designad för att hålla länge och har en modern estetik som passar i det moderna hemmet.

Vigo svart lounge är handgjord i Polen med lokal miljövänlig wellpapp och ett certifierat lim, säkert för både djur och människor. Eftersom produkten är handgjord kan dimensionerna variera något.

Storlek:

71 x 21 x 23

Vigo ljusgrå

Vigo klösmöbel och lounge för din katt

Vigo klösmöbel och lounge är den perfekta sov- och lekplatsen för din katt i wellpapp, mycket stabilare och snyggare än man kan tro! Materialet i hårdpressad wellpapp har en perfekt struktur för att locka din katt att klösa på den och materialet är värmande och din katt kommer gilla att sova på sin Vigo lounge.

Den kurviga formen är inte bara snygg, den passar även perfekt som sovplats och lekplats till din katt. Vigo kommer inte bara att hålla din katt spinnande nöjd, den är även designad för att hålla länge och har en modern estetik och en härlig ljusgrå färg som passar fint in i det moderna hemmet.

Vigo klösmöbel är handgjord i Polen med lokal miljövänlig wellpapp och ett certifierat lim, säkert för både djur och människor. Eftersom produkten är handgjord kan dimensionerna variera något.


Storlek:

71 x 21 x 23

Klösmöbel Juana

Riktigt snygg klösmöbel!

Tuff klösmöbel till din katt som gör sig bra i hemmet. Klöspelare med grå sisal och klöstunna med 3 våningar i ljusgrå färg. Den långa klöspelaren är extra bra om man har en katt som gillar att sträcka ut sig och stretcha ordentligt när den klöser.

Översta liggplatsen är en jättebra spanarplats för din katt, den har även en lös dyna som är vändbar samt att den går att handtvätta i 30 grader. Klöspelare lindade i sisalrep.

Storlek:

57 × 46 cm golvmått
134 cm höjd
ø 11 cm sisalpelare

Klösmöbel vägghörn med sittplats

Design från Trixie!

Äntligen en klösbräda med en genomtänkt design! Klösbrädan är väggmonterad och designad för att passa i ett hörn av rummet. Den kan monteras åt två olika håll vilket gör den mycket användbar.

Klösbrädan har även en plattform upptill (eller nertill beroende på montering) där din katt kan hänga och spana på sin familj eller ta en tupplur. Kudden är löstagbar och tvättbar (innerkudden handtvätt 30 grader, kuddöverdraget maskintvätt 30 grader) vilket är väldigt funktionellt.

Färgen på plyschtyget är en mycket ljust grå nyans.

Storlek:

35 × 50 × 35 cm

Tips: br/>Kan användas i kombination med den större klösmöbeln för att få lite mer höjd till din katt!

Klösmöbel Trend Elegance

Stilren klösmöbel i svart rotting!

Mycket fint och stilrent klösträd till din katt i svart rotting med svarta sisalpelare för klösmöjligheter. Två mysiga sovplatser/spanarplatser och två mysig kojor i bra höjd. Gör sig riktigt bra i hemmet!

Bollarna kan med fördel klippas lös så att din katt inte fastnar i dem.

Storlek:

Höjd 162,5 cm
Bottenplatta 58x58 cm
Mittpelare ø 9 cm

Detta klösträd levereras till ett Schenker-ombud med ca 1 veckas leveranstid.

Vigo vit

Vigo klösmöbel och lounge för din katt

Vigo lounge är den perfekta sov- och lekplatsen för din katt i wellpapp, mycket stabilare och snyggare än man kan tro! Materialet har en perfekt struktur för att locka din katt att klösa på den och materialet är värmande och din katt kommer gilla att sova på sin Vigo lounge.

Den kurviga formen är inte bara snygg, den passar även perfekt som sovplats och lekplats till din katt. Vigo kommer inte bara att hålla din katt spinnande nöjd, den är även designad för att hålla länge och har en modern estetik som passar i det moderna hemmet.

Vigo vit lounge är handgjord i Polen med lokal miljövänlig wellpapp och ett certifierat lim, säkert för både djur och människor. Eftersom produkten är handgjord kan dimensionerna variera något.

Storlek:

71 x 21 x 23

Klösmöbel Trend Dakota

Klösmöbel med många sittplatser!

Jättefint klösträd i färgen Cream med 4 hyllor och ett mysigt krypin. Extra bra och tätt plyschtyg och många klösmöjligheter för din katt.

Översta liggplatsen har en extra mjuk dyna till katt, perfekt för att ligga och spana på sitt revir och ta en catnap. Grottan kan med fördel användas för förvaring av kisses leksaker om katten själv inte använder den som sovplats.

Storlek:

48 x 48 x 141 cm

Fridolin klösmöbel

Annorlunda klösträd med filtat tyg istället för plyschtyg, snygg och stilren design. Mjuk och mysig bädd i toppen och rolig tittut-koja i mitten, perfekt för förvaring av kattens leksaker om katten själv inte vill använda grottan för lek eller tupplurar. Klöspelare med lindat sisalrep som uppmuntrar katten till att markera revir på sin klätterställning.

Storlek:

Höjd: 106 cm
Bottenplatta: 52 x 38 x 2 cm
Bädd: ø 40 cm
Grotta: 53 x 34 x 25 cm
Diameter sisalpelare: ø 8.5 cm

Klösmöbel liten vit och beige

Kattungens första klösträd!

Liten och nätt klösmöbel med spännande dinglande leksak, sisalklädd pelare och en klösmatta bredvid som också bildar ett spännande krypin för kattungen som leker att den är på äventyr eller vill ta sig en liten tupplur.

Storlek:

Bottenplatta: 6 x 37 cm
Höjd: 46 cm

Förslag: Klipp loss den dinglande leksaken och låt kattungen leka med råttan som den är istället. Vilda jaktlekar runt golvet är alltid en hit!
OBS! Ha alltid koll på katten när den leker med leksaker som dinglar i ett snöre, så att den inte snurrar in sig och fastnar!

Klösmöbel Sigge

Till tuffa minitigern!

Liten och nätt klösmöbel klädd i svart lurvigt tyg och med tufft tigermönster på lek- och sovtunneln längst upp. Två stycken dinglande bollar frestar katten till lek och klös. Toppen som första klösmöbel till den lekfulla kattungen!

Förslag: Klipp loss de dinglande leksakerna och låt kattungen leka med bollarna som de är istället. Vilda jaktlekar runt golvet är alltid en hit!


Storlek:

35 x 35 x 70cm

OBS! Ha alltid koll på katten när den leker med leksaker som dinglar i ett snöre, så att den inte snurrar in sig och fastnar!

Klösmöbel Trend Spirit

Trendig klösmöbel i svart rotting!

Väldigt snygg och stilren klösmöbel till din katt i svart rotting med svarta sisalpelare. Två mysiga sovplatser och upptill en mysig koja i bra höjd. Gör sig riktigt bra i hemmet!

Bollarna kan med fördel klippas lös så att din katt inte fastnar i dem.

Storlek:

Höjd 138 cm
Bottenplatta 60x40 cm
Mittpelare ø 9 cm

Detta klösträd levereras till ett Schenker-ombud med ca 1 veckas leveranstid.

Frieda klösmöbel

Frieda är en lite annorlunda klösmöbel med filtat tyg istället för plyschtyg, vilket ger en snygg och stilren design.

Mjuk och mysig bädd i toppen och rolig tittut-koja i mitten, perfekt för förvaring av kattens leksaker om katten själv inte vill använda grottan för lek eller tupplurar. Klöspelare med lindat sisalrep som uppmuntrar katten till att markera revir på sin klätterställning. Två roliga tjockare rep att leka med, ganska tugga lite på och brottas med. (Klipp gärna bort leksaken som hänger i ett snöre så att din katt inte fastnar i den).

Storlek:

Höjd: 163 cm
Bottenplatta: 68 x 36 x 3 cm / 36 x 36 x 3 cm
Stor Bädd: 68 x 34 cm
Hammock: 36 x 30 cm
Bädd: 36 x 30 cm
Grotta: 53 x 34 x 25 cm
Diameter sisalpelare: ø 8.5 cm

Klösmöbel Zentangle

Klösmöbel i Zentangle-serien

Fin klösmöbel till din katt som gör sig bra i hemmet. Zentangle har en fin vit och grå färg med en grafisk Zentagle-katt på långsidan. Den långa klöspelaren är extra bra om man har en katt som gillar att sträcka ut sig och stretcha ordentligt när den klöser.

Översta liggplatsen är vadderad och en jättebra spanarplats för din katt. Mittenbädden har en lös och vändbar dyna som går att handtvätta i 30 grader. 

Vi rekommenderar att man klipper bort leksakerna i snöre så att din katt inte trasslar in sig i misstag.

Storlek:
Golvyta: 58 × 58 cm
Höjd: 101 cm


Produktbild nr 2 visar även matskålen samt underlägget i Zentangle-serien. Dessa ingår ej, säljs separat.

Vilbert klösmöbel (flera färger)

Kattens No.1 är en dansktillverkad serie klösträd av högsta kvalité.

Vilbert är en av de större klösmöblerna som passar perfekt till dig med flera katter som gillar att busa och klättra tillsammans. Flera sovplatser på lägre nivå och ett extra stort krypin upptill.

Golv-till-tak modell.

Klösträdet finns i samtliga färger.

Höjd: 232-247 cm

Vikt: 37 kg

Lösdelar vid leverans:

2 st mittpelare 80 cm (Ø 13 cm)

2 st mittpelare 60 cm (Ø 13 cm)

4 st mittpelare 40 cm (Ø 13 cm)

1 st mittpelare 30 cm (Ø 13 cm)

1 st mittpelare med takfäste 45 cm (Ø 13 cm)

1 st plyschskydd till takfästet

1 st bottenplatta 50x50 cm

1 st tunna Ø 56 cm

2 st runda hyllor (med tygklädd undersida) Ø 40 cm

3 st hyllor med kant Ø 40 cm

11 st skruvar

4 st genomgående skruvar

Vid takhöjd över 247 cm köper man till en extra mittpelare: BR>
Takhöjd 248-263 cm = 15 cm mittpelare Ø 13 cm

Takhöjd 264-279 cm = 30 cm mittpelare Ø 13 cm

Takhöjd 280-295 cm = 45 cm mittpelare Ø13 cm

Placeras trädet i rum med takhöjd över 295 cm så omfattas det inte av fabriksgaratin.

Obs! Frakten ingår i priset.

Detta är en beställningsvara och levereras inom 1-2 veckor.

Klösmöbel Isaba

Mysig klösmöbel från Trixie

Jättemysig klösmöbel från Trixie med fluffigt och mysigt plyschtyg i härlig grå färg. Denna plysch är lite mer långhårig än de vanliga modellerna, vilket gör klösträdet lite lurvigare.

Perfekt klösträd i en lite mindre modell för den katt som gillar att ta en catnap eller ligga och spana lite högre upp.

Klösdelar i sisalrep.

Storlek:


Bottenplatta 36x36 cm

Mittpelare ø 8 cm

Höjd 62 cm

Klösmöbel Kaduna plus

Stilren klösmöbel i lagom storlek.

Klösmöbel Kaduna från märket Nobby, fin i hemmet och bra kvalite! Sisalklädd klöstunna med mycket klösmöjligheter och där man även kan förvara kattens leksaker om katten inte sover i klöstunnan själv. Två mysiga plyschklädda ligg- och spanarplatser i toppen för mysiga catnaps.

Obs: vi rekommenderar att man klipper bort de hängande bollarna så att din katt inte kan fastna i dem när katten inte är under uppsikt.

Storlek:

höjd: 118 cm
bottenplatta: 45 x 45 cm
ø 9 cm diameter sisalpelare

Klösmöbel Ambient Svart

Trendigt och stilrent till hemmet!

Ambient klösträd är en helt ny design med tanken att även din katts möbel ska vara snygg och passa in i ditt hem. Den går att bygga ihop på flera olika sätt, välj ett som passar dig bäst!

Klösmöbeln har två klösytor som din katt kan sträcka sig uppefter för att klösa på, samt rullar klädda med sisalrep i botten och en rolig hängade snörtamp att leka med. Tre mjuka sov- och spanarplatser samt ett mysigt krypin lite högre upp, perfekt för en catnap.

Storlek:

Stora delen: 100x35x1,5 cm
Mellanstora delen: 60x35x1,8cm
Minsta delen: 30x35x1,8cm

Klösytor: 42 x 25 cm
Krypin: 36 x 35 x 28 cm

Jumbo klösmöbel (flera färger)

Kattens No.1 är en dansktillverkad serie klösträd av högsta kvalité.

Jumbo är stor klösmöbel med en variation av platåer och klösstolpar i olika längder. Jumbo tillgodoser kattens behov av att klösa och låta den sträcka ut sig i sin fulla längd, samt hyllor för span och lek!

Golv-till-tak modell.

Klösträdet finns i samtliga färger.

Höjd: 236-251 cm

Vikt: 34 kg

Lösdelar vid leverans:

2 st mittpelare 80 cm (Ø 13 cm)

3 st mittpelare 60 cm (Ø 13 cm)

2 st mittpelare 40 cm (Ø 13 cm)

1 st mittpelare 45 cm (Ø 13 cm)

1 st mittpelare 30 cm (Ø 13 cm)

1 st mittpelare med takfäste 45 cm (Ø 13 cm)

1 st plyschskydd till takfästet

1 st bottenplatta 50x50 cm

1 st rund hylla (med tygklädd undersida) Ø 56 cm

3 st runda hyllor med kant Ø 50 cm

2 st tvättbara hängmattor 40x40 cm

5 st skruvar

6 st genomgående skruvar

Vid takhöjd över 251 cm köper man till en extra mittpelare:

Takhöjd 252-267 cm = 15 cm mittpelare Ø 13 cm

Takhöjd 268-283 cm = 30 cm mittpelare Ø 13 cm

Takhöjd 284-299 cm = 45 cm mittpelare Ø13 cm

Placeras trädet i rum med takhöjd över 299 cm så omfattas det inte av fabriksgaratin.

Obs! Frakten ingår i priset.

Detta är en beställningsvara och levereras inom 1-2 veckor.

Klösmöbel vägg med sittplats

Sprillans nyhet!

Äntligen en klösmöbel med en helt nytänkt och genomtänkt design! Klösbrädan är väggmonterad och du kan därmed styra höjden efter hur lång din katt är i kroppen, dvs hur långt upp den vill sträcka sig med framtassarna för att njuta av sin klösbräda ordentligt.

Denna klösmöbel har även två plattformar upptill där din katt kan hänga och spana på sin familj eller ta en tupplur. De två kuddarna är löstagbara och tvättbara (innerkudden handtvätt 30 grader, kuddöverdraget maskintvätt 30 grader) vilket är väldigt funktionellt.

Färgen på plyschdelarna är en mycket ljust grå nyans.


Storlek:

90 × 76 × 34 cm

Klösmöbel Trend Curacao

Snyggt, naturligt och hållbart!

Trend Curacao är en klösmöbel av bra kvalitét som passar fint i hemmet med sin naturliga design. Klösträdet har fem viloplatser och gott om klösmöjligheter.

Tillverkat i naturligt material från vattenhyacint, hållbar klösmöbel som även går att använda i uterum, på altan eller balkong - bör stå under tak och skyddad från fukt.

Dynorna som medföljer är avtagbara och tvättbara, med karborrefästen undertill.

Storlek:

48 x 48 / H 141 cm
diameter klöspelare 9 cm

Detta klösträd levereras till ett Schenker-ombud med ca 1 veckas leveranstid.

Vigo natur

Vigo klösmöbel och lounge för din katt

Vigo lounge är den perfekta sov- och lekplatsen för din katt i wellpapp, mycket stabilare och snyggare än man kan tro! Materialet har en perfekt struktur för att locka din katt att klösa på den och materialet är värmande och din katt kommer gilla att sova på sin Vigo lounge.

Den kurviga formen är inte bara snygg, den passar även perfekt som sovplats och lekplats till din katt. Vigo kommer inte bara att hålla din katt spinnande nöjd, den är även designad för att hålla länge och har en modern estetik som passar i det moderna hemmet.

Vigo lounge är handgjord i Polen med lokal miljövänlig wellpapp och ett certifierat lim, säkert för både djur och människor. Eftersom produkten är handgjord kan dimensionerna variera något.

Storlek:

71 x 21 x 23

Klösmöbel Trend Dakota Jersey

Klösmöbel som är fin i hemmet!

Jersey är ett klösträd i färgen Cream med 3 avsatser och ett mysigt krypin. Extra bra och tätt plyschtyg och många klösmöjligheter för din katt.

Översta liggplatsen har en extra mjuk dyna till katt, perfekt för att ligga och spana på sitt revir och ta en catnap. Krypinet har även det en extra mjuk dyna, grottan kan med fördel användas för förvaring av kisses leksaker om katten själv inte använder den som sovplats.

Storlek:

48 x 48 x 114 cm

Klösmöbel Danya Brown

Ett klassiskt klösträd i ny tappning!

Danya är ett mellanstort klösträd, en klassisk klösmöbel i ny design. Översta hyllan är en inbyggd sovpåse för katten som gillar att mysa ner sig och sova under filtar eller under överkastet på sängen. Längst ner finns en mysig grotta för katten som gillar att sova ostört, den kan även användas som praktisk förvaring av kattleksakerna.

Storlek:


40 x 109 cm

Klösmöbel Falco

Snygg klösmöbel med fiffig design

Falco är en klösmöbel med ny design! Klöstunna och klösträd i ett ger både många viloplatser samt många klösmöjligheter där katten kan sträcka ut sig ordentligt. Ljusgrå färg på plyschtyget och beige sisalväv.

Klöstunna med sisalväv, klöspelare lindande i sisalrep.
Vändbara dynor går att tvätta i handtvätt.

Storlek:
Golvplatta: 70 × 38 cm
Höjd: 117 cm
Klöspelare: ø 11 cm

 

Klösmöbel Svart tre våningar

Prisvärt klösträd helt i svart!

Snyggt, enkelt och stilrent klösträd till din katt med både svart plysch och svart sisalrep runt klösstolparna. Tre stycken avsatser gör att även den äldre katten eller kattungen tar sig upp till den högsta sittplatsen, en bra höjd för att t ex spana ut genom ett fönster.

Klipp gärna bort snöret från leksaken så att din katt inte fastnar i snöret.

Storlek:
50 x 50 x 92 (h) cm

Klösmöbel Ambient vit

Trendigt och stilrent till hemmet!

Ambient klösträd med vita liggplatser är en helt ny design med tanken att även din katts möbel ska vara snygg och passa in i ditt hem. Den går att bygga ihop på flera olika sätt, välj ett som passar dig bäst!

Klösmöbeln har två klösytor att klösa på, samt rullar klädda med sisalrep i botten och en rolig hängade snörtamp för din katt att leka med. Tre mjuka sov- och spanarplatser samt ett mysigt krypin lite högre upp, perfekt för en catnap.

Storlek:

Stora delen: 100x35x1,5 cm
Mellanstora delen: 60x35x1,8cm
Minsta delen: 30x35x1,8cm

Klösytor: 42 x 25 cm
Krypin: 36 x 35 x 28 cm

Klösmöbel Raul

Mysigt och stilrent lite mindre klösträd från populära märket Trixie!

Snygg och stilren klösmöbel i härlig mörk chokladbrun färg med en sisalpelare för klösmöjlighet samt en mysig sovplats längst upp. Sovplatsen är oval och en perfekt viloplats i hemmet, många katter sover gärna lite högre upp än golvnivå eftersom de känner sig trygga högre upp.

Klösdel i sisalrep. Löstagbar dyna på den övre sovplatsen som är vändbar och tvättbar i 30 grader.

Storlek:


Bottenplatta 45 × 45 cm

Mittpelare ø 9 cm

Liggplats: (innermått) 34 x 44 cm
Höjd 72 cm

Klösmöbel Susana

Riktigt snygg klösmöbel!

Fin klösmöbel till din katt som gör sig bra i hemmet. Klöspelare med svart sisal och grotta med mörkgrå mocka-look och med sisaldel. Den långa klöspelaren är extra bra om man har en katt som gillar att sträcka ut sig och stretcha ordentligt när den klöser.

Översta liggplatsen har en lös dyna som är vändbar samt att den går att handtvätta i 30 grader. Klöspelare lindade i sisalrep.

Storlek:

54 × 44 cm golvmått
90 cm höjd
ø 6 cm sisalpelare

Klösmöbel vit / Svart med hängmatta

Mysigt med hängmatta!

Klösmöbel inklädd i härlig mjuk lurvig plysch med svart sisalpelare till. Stor och mysig koja som katten kan leka och sova i och mysig hängmatta som brukar bli en favorit. En mysig inredningsdetalj som gynnar kisse på bästa sätt!

Storlek:

Bottenplatta: 60 x 36 cm
Höjd: 139 cm
Diameter sisalpelare: 7 cm

Klipp gärna loss bollen i snöret i det översta planet, din katt bör alltid vara under uppsikt när de leker med snören.

Klösmöbel Medina

Medina klösträd från märket Trixie

Fint klösträd med lång klösbräda och långa sisalpelare för din katt att sträcka ut sig mot. Sovplats i toppen med en mysig hängmatta.
Om du har en tung katt kan det vara bra att fästa detta klösträd i väggen med t ex en vinkelhake så att det står riktigt stadigt.

Storlek och mått:
Bottenplatta: 50 × 50 cm
Höjd: 161 cm
Mittpelare diameter: ø 8 cm