Ekorre med kattmynta

Supersmart påfyllningsbar leksak!

Mjuk och gullig ekorre som trots sitt mysiga utseende och sin vackra svans ändå aldrig går säker för det livsfarliga hemmalejonet som ständigt är på jakt. En orsak till detta kan vara den smarta fickan med kardborre som ekorren har på magen och som lätt fylls på med Kongs härliga kvalitetskattmynta i det medföljande plaströret.

Kattmynta är en naturlig ört som uppmuntrar ca 70% av alla katter till lek!

Man tar en nypa kattmynta och krossar den mellan fingrarna och öppnar sen kattleksakens mage, strör ner kattmyntan och stänger igen den! Detta gör att ekorren blir som ny - om och om igen!

Själva ekorren går att tvätta i skonprogrammet i tvättmaskin (men töm den på kattmynta först).

Kong rekommenderar att man förvarar röret med kattmynta i frysen för att hålla kattmyntan fräsch extra länge!

Meowee hårdpressad kattmynta

De bästa hårdpressade myntaleksakerna!

Meowee hårdpressad kattmynta är en leksak som innehåller massor med kattmynta av högsta kvalité! Helt naturliga ingredienser och smakar och luktar så gott så det blir lätt en favorit hos katten!

Andra myntaleksaker låter din katt endast känna doften av kattmynta, men med denna hårdpressade kattmynta får katten båda leka och smaka på härlig kattmynta. De glider lätt över golvet när din katt slår till dem med tassen och tål både jakt och att bli tuggade på.

Denna kattleksak består att riktigt pressad högkvalitativ kattmynta till skillnad från många andra märken.

Yeowww Catnip Pillow

How's a cat supposed to get any sleep around here when they stuff your pillow with Yeowww! Catnip Yeowww ä,r kä,nda fö,r sina fina och tå,liga leksaker stoppade med den finaste kattmyntan! Leksakerna ä,r handgjorda och tillverkas i USA med ekologiskt odlad kattmynta. Kudden ä,r lurvig på, en sida och tryckt canvas på, den andra. Blandade fä,rger: rosa, grö,n &, gul!

Kong natural catnip kattmyntaspray

Ekologisk kattmynta-olja av hög kvalitét!

Sprayflaska med härligt stark kattmynteolja av riktigt bra kvalité från det populära märket Kong! Spraya den på din katts leksaker eller på klösträdet och se den go bananas av leklust!

Den ekologiska kattmyntan från Kong skördas när doften, färgen och smaken är är som bäst och torkas sedan på fälten. Kong natural catnip kattmyntaspray är en koncentrerad kattmyntaolja ångdestillerad av den finaste kattmyntan vilket ger en kraftig och naturlig olja.

Använd kattmyntan som den är eller använd den tillsammans med kattmyntaleksakerna ifrån Kong.

Yeowww torkad kattmynta 30 g

Yeowwws populära kattmynta!

Hela 30 gram av Yeowwws kattmynta av toppkvalitet!
Sy nya kattleksaker, stoppa om de gamla eller varför inte bara fylla en gammal socka. Möjligheterna är oändliga!

Yeowww är kända för sina slitstarka kattleksaker med kattmynta av toppkvalitet.

Obs: Lämna inte denna påse oövervakad så att din katt kan komma åt den.


Catnip makes a wonderful tea for people with feverish colds or who have trouble sleeping. Catnip tea also helps settle an upset stomach, toothache and relieve gas! - källa Yeowww!

Cosmic catnip torkad kattmynta

Kattmynta i massor!

35 gram hä,rligt stark kattmynta av riktigt bra kvalité, frå,n Cosmic Catnip! Smula den och gnugga den varm mellan fingrarna fö,r att frigö,ra de oljor som få,r din katt att go bananas!

Cosmic Catnip ä,r kä,nda fö,r sina fina och starka kattmynta. Hä,r har du mö,jlighet att kö,pa den torkade kattmyntan så, att du sjä,lv kan stoppa en strumpa full med kattmynta eller strö, lite mynta på, en matta och lå,t din katt slä,ppa loss ordentligt!

Obs: Lä,mna inte denna burk oö,vervakad så, att din katt kan komma å,t den :

Kong Botanicals kattmynta 3-pack

Nyaste nytt från Kong Cat!

Tre stycken torkade ekologiska kattmynta+ört-blandningar av hög kvalitét! Ekologisk härligt stark kattmynta från det populära märket Kong här i en helt ny förpackning blandad med örter! Smula den och gnugga den varm mellan fingrarna för att frigöra de oljor som får din katt att go bananas!

Söt och lugnande Lavendel+kattmynta, en fräsch blandning av livligt Citrongräs+kattmynta och sval och avkopplande Valeriana-Mint+kattmynta. Testa dig fram till vilken ört som din katt gillar bäst!

Kong Catnip är kända för sin fina och starka kattmynta. Fyll en strumpa med kattmynta, en påfyllningsbar kattleksak eller strö lite mynta på en matta och låt din katt släppa loss ordentligt!

Kattmyntan från Kong skördas när doften, färgen och smaken är är som bäst och torkas sedan på fälten. Kongs skärning av kattmyntans blad och blommor ger ett minimum av stjälkar och frön i slutprodukten och därmed fler av de eteriska oljor som ger en reaktion hos de flesta katter.

Obs: Lämna inte denna burk oövervakad så att din katt kan komma åt den :

Petstages catnip chaser

Sprillans ny Catnip Chaser!

Catnip Chase är en kul variant på den klassiska bollbanan! I Catnip Chaser går en boll runt i en bana och i toppen finns ett lock där man kan strö ner lite av Petstages egen kattmynta, man kan även ställa in hålen i toppen av locket så att det blir mycket eller lite kattmyntedoft.

Bollen går inte att plocka ur bollbanan utan susar runt när din katt tassar till dem. Väldigt smidigt även för matte och husse som slipper krypa under soffan och leta bortdribblade kattbollar :

Perfekt leksak att plocka fram någon dag i veckan medan matte&husse är på jobbet som extra aktivering. Den är även jättekul för kattungar och ungkatter!

Petstages tillverkar innovativa leksaker för kattungar och hundvalpar.

Meowee Catnip Shaker

North American mountain grown!

Torkad kattmynta av bästa kvalité, odlad i nordemarika. Snyggt förpackad i en praktisk shaker så att du kan skaka ut lite kattmynta på t ex klösträdets sisalstammar eller för att fräsha upp någon kattleksak och injuda till lek!

Du kan sy eller skapa nya kattleksaker och fylla dem med torkad kattmynta. Det är även lätt att öppna en söm och stoppa om de gamla kattleksakerna med ny kattmynta. Ja, torkad kattmynta går att använda till nästan precis allting :

Mus gigant med kattmynta

Stort möss med fack på magen för kattmynta!

Mus gigant är en stor kattleksak till din katt! Förutom det fina mösset inkluderar förpackninen även ett rör med torkad kattmynta. Kattmynta är en naturlig ört som uppmuntrar ca 70% av alla katter till lek!

Ta en nypa kattmynta och krossa den mellan fingrarna och öppna sen facket på mössets mage, strö ner kattmyntan och stäng igen den! Detta gör att mösset blir som nytt - om och om igen!

Bild nr 2 illustrerar storleken jämfört med ett vanligt prasselmöss.

Vi rekommenderar att man förvarar röret med kattmynta i frysen för att hålla kattmyntan fräsch extra länge!

Yeowww torkad kattmynta Mini Catnip

Kattmynta i massor!

a great way to get your kitty hooked on some of the finest catnip around

4 gram ekologiskt odlad kattmynta från Yeowww
Yeowww är kända för sina fina och tåliga leksaker stoppade med den finaste kattmyntan! Här kan du själv stoppa en socke full med kattmynta eller strö lite på en matta och låt din katt släppa loss ordentligt!

Obs: Lämna inte denna påse oövervakad så att din katt kan komma åt den.

Catnip makes a wonderful tea for people with feverish colds or who have trouble sleeping. Catnip tea also helps settle an upset stomach, toothache and relieve gas! - källa Yeowww!

Kattmynta spray

Kattmyntedoft i sprayflaska!

Toppenbra kattmyntespray från märket Diafarm. Den här kattmyntepsrayen har en riktigt bra doft för att vara i sprayflaska! Sprayen kan användas på kattens leksaker, klösträd eller kattens bädd.

Kattmynta i sprayformat har en flyktigare doft än torkad och krossad kattmynta som har en starkare doft och påverkan.

Yeowww Hearrrt Attack Catnip

Bursting with attitude and completely stuffed full of organically grown Yeowww! Catnip, no wonder this heart is an attack waiting to happen. Hjä,rtan fulla med kä,rlek och attityd, fullproppade med ekologiskt odlad kattmynta, inte konstigt att denna leksak kommer att bli din kisses kä,rlek direkt! Broderad text: Lick me. Bite me. Bunny kick me. Yeowww ä,r kä,nda fö,r sina fina och tå,liga leksaker stoppade med den finaste kattmyntan! Leksakerna ä,r handgjorda och tillverkas i USA med ekologiskt odlad kattmynta.

Fuzzy slipper med kattmynta

Spännande påfyllningsbar kattleksak från Kong!

Fuzzy slipper från Kong är en smart kattleksak till din katt! Förutom den fina lilla musen i rosa eller blå färg inkluderar förpackninen även ett rör med deras finaste torkade kattmynta. Kattmynta är en naturlig ört som uppmuntrar ca 70% av alla katter till lek!

Man tar en nypa kattmynta och krossar den mellan fingrarna och öppnar sen kattleksakens mage, strör ner kattmyntan och stänger igen den! Detta gör att mösset blir som nytt - om och om igen!

Själva mösset går att tvätta i skonprogrammet i tvättmaskin (men töm den på kattmynta först).

Kong rekommenderar att man förvarar röret med kattmynta i frysen för att hålla kattmyntan fräsch extra länge!

Meowee catnip spray

Mynta i sprayflaska!

Kattmynta av riktigt bra kvalité på sprayflaska! Sprayen kan användas på kattens leksaker, klösträd eller kattens bädd. De flesta katter blir väldigt lekfulla av kattmynta medan andra katter mest vill ligga och gnugga sig i doften. Meowee är odlad och tillverkad i USA.

Kattmynta i sprayformat har en flyktigare doft än torkad och krossad kattmynta som har en starkare doft och påverkan.

Yeowww Catnip Cigar Cat Toy

Close but no cigar som man brukar säga!

Den populära kattcigarren finns i tre snygga färger, den klassiska bruna samt de nya rosa och ljusblå! Kattmynta när den är som bäst helt enkelt!

Yeowww är kända för sina snygga och tåliga leksaker stoppade med den finaste och riktigt starka kattmyntan! Leksakerna är handgjorda och tillverkas i USA med ekologiskt odlad kattmynta.

Känner du någon som ska köpa en kattunge
Köp en It's a boy eller en It's a girl i present vetja!


Kong catnip torkad kattmynta

Torkad ekologisk kattmynta av hög kvalitét!

Ekologisk härligt stark kattmynta av riktigt bra kvalité från det populära märket Kong! Smula den och gnugga den varm mellan fingrarna för att frigöra de oljor som får din katt att go bananas!

Kong Catnip är kända för sina fina och starka kattmynta. Här har du möjlighet att köpa den torkade kattmyntan så att du själv kan stoppa en strumpa full med kattmynta eller strö lite mynta på en matta och låt din katt släppa loss ordentligt!

Kattmyntan från Kong skördas när doften, färgen och smaken är är som bäst och torkas sedan på fälten. Kongs skärning av kattmyntans blad och blommor ger ett minimum av stjälkar och frön i slutprodukten och därmed fler av de eteriska oljor som ger en reaktion hos de flesta katter.

Använd kattmyntan som den är eller använd den tillsammans med kattmyntaleksakerna ifrån Kong.


Obs: Lämna inte denna burk oövervakad så att din katt kan komma åt den :


Finns i 2 storlekar!

Yeowww Rainbow Catnip

Lå,t dem inte lura dig! Det ä,r så,klart kattmynta vid regnbå,gens slut. En av de bä,sta kattmyntaleksakerna på, marknaden! Yeowww ä,r kä,nda fö,r sina fina och tå,liga leksaker stoppade med den finaste kattmyntan! Denna bö,jda form lockar din katt till lek, lika populä,r som bananen frå,n samma mä,rke, en leksak som tar din katt over the rainbow! Leksakerna ä,r handgjorda och tillverkas i USA med ekologiskt odlad kattmynta. Don&rsquo,t let &lsquo,em fool ya, it&rsquo,s catnip, not gold at the end of the rainbow.