Cat It Matbar Rosa

Snygg kattmatskål från Cat It med dubbla matskålar.

Matbaren är utformad med två skålar med olika storlekar och har en fin ljusrosa färg. Vid rengöring av matbaren så tar man bara upp de två rostfria skålarna som även tål maskindisk.

Storlek:

Den större matskålen rymmer 350 ml och den mindre 160 ml.

Tips: katter vill helst inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.

Obs: Supercat är en vattenstämpel från vår fotograf som endast finns på produktfotot och ej på själva matskålen.

Yummy Travel Bowl

Förvara - transportera - servera!

Yummy Travel Bowl är en praktisk lösning som innebär att man kan förvara och transportera både mat och vatten utan att det spills eller blandas ihop. Perfekt när man är på resande tass!

Yummy Travel Bowls features a spill resistant water bowl that serves as the base, a food bowl that slips into the water bowl making the water bowl leak-free, and a lid that seals Yummy Travel Bowls making it spill-proof. The lid becomes an extra bowl when flipped over, thereby allowing for dry food, wet food, and water to be served in separate bowls. When the Yummy Travel Bowls lid is used as a food bowl, the saucer portion can be filled with water to keep ants out of food.

Tillverkad i barnsäkert BPA-fritt silikon och tål både frys, diskmaskin och mikrovågsugn (temperatur -40 till 230 grader).

Storlek:

16,7 x 7,7 cm.

Lock: 200 ml
Matskål: 250 ml
Vattenskål: 600 ml

Tillverkad av Sleepypod som även gör de snygga och funktionella transportväskorna!


Elegance matbar vit

Elegant matbar i högblank vit melamin!

Supersnygg stilren matbar som förutom sin klassiska funktion också blir en toppenfin inredningsdetalj i det moderna hemmet. De två rostfria skålarna är löstagbara och tål maskindisk. Utformningen ger matbaren dessutom lite höjd, vilket kan kännas bekvämt och underlätta en aning för exempelvis den äldre katten som blivit en smula stelare med åren.

Välj mellan två
storlekar:

2 x 160 ml
2 x 350 ml (utgått)

Tips!
Katter vill helst inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.

Rogz fishcake Lime Paw

Funktionell kattmatskål från märket Rogz.

Smart kattmatskål från Rogz Fishcake-serie! En oval form med låga kanter gör att din katt kan äta bekvämt utan att de känsliga morrhåren slår i matskålens kanter. Matskålens kant är lägre framtill och högre baktill för att minska spill.

Limegrön färg med fint motiv framtill! Tillverkad i melanin och tål att diskas i maskin.

Storlek:

200 ml

Rekommenderas varmt! Finare och mer praktiska än de kommer fram på foto.

Foderautomat Catmate stor

Foderautomat till katten som behöver en reglerad torrfodergiva.

CatMate C3000 foderautomat är utformad för att säkerställa din katts rekommenderade torrfodergiva om din katt av olika anledningar inte kan ha fri tillgång till sin mat.

Du kan programmera foderautomaten till 3 individuellt uppmätta måltider under en dag, alternativt kan automaten användas manuellt för att servera exakta uppmätt måltid eller sättas i ett frekvent feed-läge för katter med särskilda behov av små mängder mat på bestämda tider (t ex diabetes).

Foderautomaten är: br/> Lätt att använda, programmerbar LCD kontroll med ca 6 till 9 månaders batteritid vid kontinuerlig användning (kräver 4 x C batterier, ingår ej)
Kattsäkert snäpplås som lock
Kapacitet för ca 3 kg torrfoder
Unik matningsmekanismen ger exakta och konsekventa måltids storlekar från 10 g (2 tsk) och uppåt.
Lätt att rengöra och tål maskindisk.

Instruktionsbok på engelska, dock lätt att förstå.

Obs! Tänk på att en foderautomat inte får ersätta en kattvakt om ni reser bort. Enligt jordbruksverkets regler måste en katt ha tillsyn minst 2 gånger per dygn!

Underlägg högabsorberande cool catGrå

Underlägg din kattmatskål.

Ett absorberande matskålsunderlägg från märket Drymate med tufft mönstrat motiv! Passar bra att använda under kattmatskålar och speciellt bra passar det att ha under vattenskålar och vattenfontäner.

Underlägget är högabsorberande och vattentätt, dvs ingen vätska tränger igenom mattan. Den är tvättbar i maskin och kan tumlas på låg värme. Matskålsunderlägget har en antiglid-undersida så det ligger säkert på sin plats.

Materialet i underlägget är till 50% tillverkat av återvunna material.

Storlek:

51x30 cm

Underlägg My Princess

Fint underlägg till kattmatskålen!

Fint underlägg till din kattmatskål eller vattenskål, vit ram och rosa mitt med texten My Princess och motivet av en krona.

Lite tjockare kvalité och mjukt!

Passar perfekt till kattmatskålarna i keramik samma serie!


Matskålsunderlägget ingår i Princes &, Princesses, en fin kollektion till fyrbenta prinsar och prinsessor. Serien är speciellt designad av den tyska prinsessan Maja von Hohenzollern, en känd djurvän och djurrättsaktivist. Kollektionen är designad i ljust rosa och lyxigt silvergrått och produkterna har den vackra och historiska Hohenzollern-skölden med kronor.

Matbar Svart keramik / trä

Matbar som gör sig fin i hemmet!

Fin matbar i trä till din katt, kattmatskålar som även gör sig fina i hemmet. Två svarta keramikskålar som är löstagbara och tål maskindisk. Silikonfäste gör att skålarna sitter säkert på plats i den lackerade och robuste trähållaren och matbaren har även antislip undertill för att stå bra på golvet.

Storlek:

2 x 0.2 L / 10 cm
28 x 5 x 15 cm

Tänk på att:
Katter vill helst inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller allra helst i ett helt annat rum.

Foderautomat TX2 dubbel

TX2 foderautomat för 2 måltider

Foderautomat för 2 måltider från märket Trixie, tillverad i plast med en timer upp till 48 timmar.
Timern säkerställer automatisk öppning av locket vid den inställda tiden. De två modulerna kan programmeras att öppnas samtidigt eller separat och rymmet 2 måltider om vardera 300 ml.

Foderautomaten passar både för torrfoder och våtfoder, medföljer gör 2 st kylklampar som man kan använda om det t ex är väldigt varmt inomhus på sommaren och man vill hålla fodret fräscht många timmar.

Foderautomaten har gummifötter för att stå stadigt på plats. Drivs med 2 st AA-batterier som inte ingår i förpackningen.

Perfekt för katter som inte har fri tillgång till mat, nu kan du pytsa ut maten under dagen i mindre portioner för att minska hetsätning och eventuellt hålla en överviktig katts vikt under kontroll.

Obs! Tänk på att en foderautomat inte får ersätta en kattvakt om ni reser bort. Enligt jordbruksverkets regler måste en katt ha tillsyn minst 2 gånger per dygn!

Underlägg högabsorberande cool cat beige

Underlägg med fint motiv till din kattmatskål.

Ett absorberande matskålsunderlägg från märket Drymate med tufft mönstrat motiv med katter! Passar bra att använda under kattmatskålar och speciellt bra passar det till vattenskålar och vattenfontäner.

Underlägget är högabsorberande och vattentätt, dvs ingen vätska tränger igenom mattan. Den är tvättbar i maskin och kan tumlas på låg värme. Matskålsunderlägget har en antiglid-undersida så det ligger säkert på sin plats.

Materialet i underlägget är till 50% tillverkat av återvunna material.

Storlek:

51x30 cm

Fish Bowl matbar vit

Fish Bowl - Hing Design

Jättefin matbar i kritvit färg till din katt från märket Hing. Utformad som en fisk, med 2 st löstagbara kattmatskålar som är lätta att ta upp för en omgång i diskmaskinen. Halkfria gummifötter gör att matbaren står stadigt. Mycket praktiskt till både torrfoder och blötmat till din katt, en skål för varje sort.

Storlek:

41 x 20 cm (ca 2 x 2 dl)

Tips:
Katter vill inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till kattens mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.

Underlägg högabsorberande Tass leopard

Mjukt underlägg med leopardmönster till din leopard!

Ett absorberande matskålsunderlägg från märket Drymate med tufft leopardmönstrat motiv! Passar bra att använda under kattmatskålar och speciellt bra passar det till vattenskålar och vattenfontäner.

Underlägget är högabsorberande och vattentätt, dvs ingen vätska tränger igenom mattan. Den är tvättbar i maskin och kan tumlas på låg värme. Matskålsunderlägget har en antiglid-undersida så det ligger säkert på sin plats.

Materialet i underlägget är till 50% tillverkat av återvunna material.

Storlek:

51x30 cm

Foderautomat TX6

TX6 foderautomat för 6 måltider

Foderautomat för 6st måltider från märket Trixie. Timern säkerställer automatisk öppning av locket vid den inställda tiden. De sex modulerna kan programmeras upp till 3 serveringar per dag (med 10 minuters intervall mellan 2 st skålar) och rymmer 6 måltider om vardera 240 ml. Foderautomaten passar både för torrfoder och våtfoder.

Foderautomaten har gummifötter för att stå stadigt på plats.

Perfekt för katter som inte har fri tillgång till mat, nu kan du pytsa ut maten under dagen i mindre portioner för att minska hetsätning och eventuellt hålla en överviktig katts vikt under kontroll. Kan även passa för katter med t ex diabetes som kan behöva små givor flera gånger per dag.Obs! Tänk på att en foderautomat inte får ersätta en kattvakt om ni reser bort. Enligt jordbruksverkets regler måste en katt ha tillsyn minst 2 gånger per dygn!

Storlek:


ø 32 cm × 10 cm

Drivs med 4 st C-batterier (medföljer ej)

Underlägg Ricarda silikon Svart

Mjuk silikon som tål maskindisk!

Fint och stilrent underlägg i mjuk silikon med liten kant som förhindrar att sådant som spills hamnar utanför. Materialet är både behagligt för små tassar att stå på samt förhindrar att skålarna glider omkring under måltiden.

Underlägget tillhör Ricarda-serien från populära kvalitetsmärket Hunter och finns även som matskålar och bäddar.

Storlek:
48 x 30 x 1 cm

Cat It Glass Diner Svart

Snygg matbar från Cat It med dubbla matskålar i glas

Matbaren har två fina skålar i glas på ett bräde i svart plast. Supersnygg och lätt att hålla ren!

Tips: /strong>
Katter vill inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.


Denna matbar är hur fin som helst, rekommenderas verkligen!

Underlägg högabsorberande Leopard rosa

Tufft mjukt underlägg med rosa leopardmönster till din leopard!

Ett absorberande matskålsunderlägg från märket Drymate med tufft motiv! Passar bra att använda under kattmatskålar och speciellt bra passar det till vattenskålar och vattenfontäner.

Underlägget är högabsorberande och vattentätt, dvs ingen vätska tränger igenom mattan. Den är tvättbar i maskin och kan tumlas på låg värme. Matskålsunderlägget har en antiglid-undersida så det ligger säkert på sin plats.

Materialet i underlägget är till 50% tillverkat av återvunna material.

Storlek:

51x30 cm

Outward Fun feeder Lila (2 storlekar)

För katter med myror i brallan!

Aktiveringsplatta från märket Outward används till kattens torrfoder eller för kattgodiset. När din katt måste jobba för maten kan matlabyrinten vara ett värdefullt redskap för att hjälpa till med hetsätande eller problemvikt samt för rastlösa katter med för mycket myror i brallan som behöver mer aktivering i sin vardag. När din katt har förstått hur aktiveringsbrädan fungerar kan man ta bort kattens vanliga matskålar helt och hållet.

Anti-slip-botten gör att plattan står stadigt. Går att diska i diskmaskinen i det övre facket (obs: ej för varmt diskmaskinsprogram). 

Outward har ganska smala gånger i sina labyrinter, så katter med extra stora tassar (t ex Maine coon hanar) får svårt att nå ända ner i botten på denna aktiveringsbräda. Kika då istället på brädan Pet Enigma som har en modell för stora tassar.

Storlek:
Lilla plattan: 20,5 x 5 cm, rymmer ca 4,7 dl
Stora plattan: 28 x 5 cm, rymmer ca 9,4 dl

Foderautomat PetPod digital

Reglerar utfodringstiden för ditt husdjur
Fördelar medicin säkert och punktligt
LCD-digital display, enkel att programera
Foderbrickorna kan maskindiskas
Batteridriven med batterinivåindikator
Kan skötas manuellt

Den eleganta foderautomaten passar bäst till katter och små hundar, den har en lättläst LCD-digital display och 24/7 programmering vilket gör det möjligt för dig att reglera tider och ge mat och medicin till dina djur säkert och punktligt. Foderautomaten är batteridriven och har två diskmaskinssäkra foderbrickor som båda klarar upp till 200 g torrfoder.

Fish Bowl matbar Röd

The Fish Bowl - Hing Design

Jättefin matbar i klarröd färg till din katt från märket Hing. Utformad som en fisk, med 2 st löstagbara kattmatskålar som är lätta att ta upp för en omgång i diskmaskinen. Halkfria gummifötter gör att matbaren står stadigt. Mycket praktiskt till både torrfoder och blötmat till din katt, en skål för varje sort.

Storlek:

41 x 20 cm (ca 2 x 2 dl)

Tips:
Katter vill inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till kattens mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.

Foderautomat 5-meal feeder

Programmerbar
Serverar mat och godis när som helst 24/7
Utmärkt för att kontrollera portionerna
Lättläst LCD-display
Foderbrickorna kan diskas i maskin
Varje foderbricka klarar upp till 165 g torrfoder
Elegant, modern design

Foderautomat som är idealisk för både katter och hundar och delar ut mat, godis eller medicin när som helst 24/7. Den är indelad i fem sektioner och har en timer som kan ställas in så du kan välja vilken sektion som ska serveras. Den lättlästa displayen och de diskmaskinsäkra foderbrickorna gör foderautomaten enkel att använda.

Foderautomat 1 måltid

Cat Mate C10

Foderautomat med timer för en måltid, tätt lock håller maten fräsh länge. Den är lätt att rengöra då skålen är löstagbar och tål maskindisk! Timern är ställbar upp till 24 timmar.

Perfekt för katter som inte har fri tillgång till mat, nu kan du pytsa ut maten under dagen i mindre portioner för att minska hetsätning och eventuellt hålla en överviktig katts vikt under kontroll.
En katt behöver äta var 3-4 timme för att hålla sitt blodsocker på en normal nivå.

Stilren och diskret i vitt.

Artikeln kräver 1 st AA-batteri. Ingår ej.

Foderautomat Bistro stor

Stor foderautomat till katten som behöver en reglerad torrfodergiva.

Le Bistro foderautomat är utformad för att säkerställa din katts rekommenderade torrfodergiva om din katt av olika anledningar inte kan ha fri tillgång till sin mat.

Du kan programmera foderautomaten upp till 3 uppmätta måltider under en dag, minsta fodergiva är 60 ml och största fodergiva 480 ml. Le Bistro rymmer 2,25 kg torrfoder i behållaren. Lätt att använda med enkel påfyllning ovanifrån, enkel rengöring och lätt att programmera.

Batteridriven, kräver 3 st D battier (ingår ej).

Storlek:

35 x 37 x 25 cm

Obs! Tänk på att en foderautomat inte får ersätta en kattvakt om ni reser bort. Enligt jordbruksverkets regler måste en katt ha tillsyn minst 2 gånger per dygn!

Underlägg högabsorberande Leopard

Ett mjukt högabsorberande underlägg med antiglid undersida.

Ett absorberande underlägg från märket Drymate med snyggt leopardmönster som passar bra till matskålar och speciellt till vattenskålar och vattenfontäner.

Underlägget är högabsorberande och vattentätt, dvs ingen vätska tränger igenom mattan. Den är tvättbar i maskin och kan tumlas på låg värme.

Materialet i underlägget är till 50% tillverkat av återvunna material.

Storlek:

51x30 cm

Pet Enigma aktiveringsbräda turkos

Svårighetsgrad 2, lite svårare plattan. Denna aktiveringsplatta från märket Savic, i ny spännande design, används till kattens torrfoder eller för kattgodiset. Ett tips är att ta bort kattens matskålar helt och hållet och ersätta matskålen med aktiveringsbrädan, för daglig stimulans i kattens vardag! Svårighetsgrad 2. Genom att katten får arbeta för sin mat kan matlabyrinten vara ett värdefullt redskap för att hjälpa till med hetsätande eller problemvikt samt för rastlösa katter med för mycket myror i brallan som behöver mer aktivering i sin vardag. Antislip-botten och lätt att rengöra.
Storlek:

32 x 32 x 6,5 cm

BecoPets Eco stor Foderskopa

Miljövänlig skopa tillverkad av bambu och ris

En riktigt stor och behändig foderskopa till dig som t ex har stora säckar torrfoder. Skopan är gjord av märket BecoPets som tillverkad produkter av växtfibrer från bambu och ris. Produkten är snäll mot djur och natur och samtidigt en funktionell produkt i ditt hem.

Becothings är tillverkade i riktigt hårt material så materialet repar inte lika lätt som plast. Det är även komposterbart när man använt sin foderskopa färdigt.

Storlek:

27x12 cm / 0,5l

Fish Bowl matbar blå

Fish Bowl - Hing Design

Jättefin matbar i klarblå färg till din katt från märket Hing. Utformad som en fisk, med 2 st löstagbara kattmatskålar som är lätta att ta upp för en omgång i diskmaskinen. Halkfria gummifötter gör att matbaren står stadigt. Mycket praktiskt till både torrfoder och blötmat till din katt, en skål för varje sort.

Storlek:

41 x 20 cm (ca 2 x 2 dl)

Tips:
Katter vill inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till kattens mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.

Matbar Dinner set Royal

Stilig matbar som gör sig fin i hemmet!

Fin vit matbar till din katt som även gör sig fin i hemmet. De två rostfria skålarna är löstagbara och tål maskindisk. Utformningen ger matbaren dessutom lite höjd, vilket kan kännas bekvämt och underlätta en aning för många katter.

Storlek:

160 ml (höjd 9 cm)

Tänk på att:
Katter vill helst inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller allra helst i ett helt annat rum.

Matbar trä Svart

Superfin matbar som passar fint i hemmet!

Fin stilren matbar i svart färg, till din katt, som även är en fin inredningsdetalj i ditt hem. De två rostfria skålarna är löstagbara och är lätta att lyfta ur för en omgång i diskmaskinen. Utformningen ger matbaren dessutom lite höjd, vilket kan kännas bekvämt och underlätta en aning för exempelvis den äldre katten som blivit en smula stelare med åren.

Välj mellan två
storlekar:

2 x 220 ml, 30x15x7(h) cm
2 x 380 ml, 40x20x9(h) cm

Tänk på att:
Katter vill helst inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller allra helst i ett helt annat rum.

Cat It Matbar Benvit

Snygg kattmatskål från Cat It med dubbla matskålar.

Den benvita matbaren är utformad med två skålar med olika storlekar. Vid rengöring av matbaren så tar man bara upp de två rostfria skålarna som även tål maskindisk.

Storlek:

Den större matskålen rymmer 350 ml och den mindre 160 ml.

Tips:
Katter vill helst inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.

Obs: Supercat är en vattenstämpel från vår fotograf som endast finns på produktfotot och ej på själva matskålen.

Cat It Glass Diner vit

Snygg matbar från Cat It med dubbla matskålar i glas

Matbaren har två fina skålar i glas på ett bräde i vit plast. Stilrent och lätt att hålla ren!

Tips: /strong>
Katter vill inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.


Denna matbar är hur fin som helst, rekommenderas verkligen!

Underlägg Hunter silikon Svart

Mjuk silikon som tå,l maskindisk! Fint och stilrent underlä,gg i mjuk silikon med liten kant som fö,rhindrar att så,dant som spills hamnar utanfö,r. Materialet ä,r bå,de behagligt fö,r små, tassar att stå, på, samt fö,rhindrar att skå,larna glider omkring under må,ltiden. Svart underlä,gg blir supersnyggt tillsammans med nå,gon av vå,ra matbarer eller 2-i-1-skå,lar.
Storlek: 48 x 30 x 1 cm

Microchip Pet Feeder

Foderautomat som ger rätt mat till rätt katt!

SureFeed Microchip Pet Feeder är en foderautomat som genom att identifiera din katt med microchip eller RDIF-tag endast öppnar matskålen för rätt katt. En smart foderautomat som är perfekt för hushåll med katter som inte får äta av varandras mat eller katter som bor ihop med hundar eller små barn. (Obs: denna foderautomat har ingen timer.)

SureFeed läser av din katts mikrochip i nacken, en enkel ID-märkningsmetod. Om din katt av någon anledning inte är chipmärkt eller att chippet är svårt att läsa av så fungerar denna foderautomat även ihop med produkten Sureflap chip-nyckel som är en RDIF-tag och hängs i kattens halsband.

Foderautomaten levereras med en fullstor grå innerskål (0.4 liter), en delad grå innerskål och en grå matta som är lätt att ta ur och rengöra från foderrester. Foderautomaten passar både för blötfoder och för torrfoder. Det medföljer även en RDIF-tag för kattens halsband om den ej är ID-märkt. Matskålarna tål ej diskmaskin och bör ej användas i microvågsugn.

Drivs med 4 st C-batterier (ej inkluderade) som räcker i ca 6 månader vid normal användning och batterier av bra kvalité. Bruksanvisning på engelska.

Storlek:

230mm (B) x 310mm (D) x 215mm (H)

The Microchip Pet Feeder is compatible with all microchip formats worldwide and can store up to 32 different microchip numbers.

Rogz fishcake Black Cat

Funktionell kattmatskål från märket Rogz.

Smart svart kattmatskål från Rogz Fishcake-serie! En oval form med låga kanter gör att din katt kan äta bekvämt utan att de känsliga morrhåren slår i matskålens kanter. Matskålens kant är lägre framtill och högre baktill för att minska spill.

Svart färg med fint tassmotiv framtill! Tillverkad i melanin och tål att diskas i maskin. Antiglid-undersida gör att matskålen inte puttas omkring så lätt när katten äter.

Storlek:

200 ml

Rekommenderas varmt! Finare och mer praktiska än de kommer fram på foto.

Underlägg högabsorberande Zebra

Ett mjukt högabsorberande underlägg med antiglid undersida.

Ett absorberande underlägg med zebramönster som passar bra till kattmatskålar men speciellt bra till vattenskålar och vattenfontäner.

Underlägget är högabsorberande och vattentätt d v s ingen vätska tränger igenom mattan. Den är tvättbar i maskin och kan tumlas på låg värme.

Materialet i underlägget är till 50% tillverkat av återvunna material.

Storlek:

51x30 cm

Pet Enigma aktiveringsbräda ljusgrön

Svårighetsgrad 1, lätta och lite större plattan. Passar även till katten med stora tassar! Denna aktiveringsplatta från märket Savic, i ny spännande design, används till kattens torrfoder eller för kattgodiset. Ett tips är att ta bort kattens matskålar helt och hållet och ersätta matskålen med aktiveringsbrädan, för daglig stimulans i kattens vardag! Svårighetsgrad 1. Genom att katten får arbeta för sin mat kan matlabyrinten vara ett värdefullt redskap för att hjälpa till med hetsätande eller problemvikt samt för rastlösa katter med för mycket myror i brallan som behöver mer aktivering i sin vardag. Antislip-botten och lätt att rengöra.
Storlek:

37 x 37 x 8,5 cm

Pet Enigma aktiveringsbräda rosa

Svårighetsgrad 1, lätta plattan. Denna aktiveringsplatta från märket Savic, i ny spännande design, används till kattens torrfoder eller för kattgodiset. Ett tips är att ta bort kattens matskålar helt och hållet och ersätta matskålen med aktiveringsbrädan, för daglig stimulans i kattens vardag! Genom att katten får arbeta för sin mat kan matlabyrinten vara ett värdefullt redskap för att hjälpa till med hetsätande eller problemvikt samt för rastlösa katter med för mycket myror i brallan som behöver mer aktivering i sin vardag. Anti-slip-botten och lätt att rengöra!
Storlek:

32 x 32 x 6,5 cm

Foderautomat 2 måltider

Cat Mate C20

Foderautomat med timer för en eller två måltider, täta lock håller maten fräsh länge - det finns även möjlighet att stoppa in en kylklamp under skålarna. Den är lätt att rengöra då skålarna är löstagbara och tål maskindisk! Timern är ställbar upp till 48 timmar.

Perfekt för katter som inte har fri tillgång till mat, nu kan du pytsa ut maten under dagen i mindre portioner för att minska hetsätning och eventuellt hålla en överviktig katts vikt under kontroll.
En katt behöver äta var 3-4 timme för att hålla sitt blodsocker på en normal nivå.

Stilren och diskret i vitt.

Storlek:

L: 26 x B: 21 x H: 8 cm

Underlägg högabsorberande LeopardGrå

Underlägg med leopardmönster till din leopard!

Ett absorberande matskålsunderlägg från märket Drymate med tufft mönstrat motiv! Passar bra att använda under kattmatskålar och speciellt bra passar det till vattenskålar och vattenfontäner.

Underlägget är högabsorberande och vattentätt, dvs ingen vätska tränger igenom mattan. Den är tvättbar i maskin och kan tumlas på låg värme. Matskålsunderlägget har en antiglid-undersida så det ligger säkert på sin plats.

Materialet i underlägget är till 50% tillverkat av återvunna material.

Storlek:

51x30 cm

Foderautomat TX4

TX4 foderautomat för 4 måltider

Foderautomat för 4 måltider från märket Trixie, tillverad i plast, med en timer upp till 96 timmar. Timern säkerställer automatisk öppning av locket vid den inställda tiden. De fyra modulerna kan programmeras individuellt och rymmer 4 måltider om vardera 500 ml.

Foderautomaten passar både för torrfoder och våtfoder, den har gummifötter för att stå stadigt på plats medan din katt äter.

Perfekt för katter som inte har fri tillgång till mat, nu kan du pytsa ut maten under dagen i mindre portioner för att minska hetsätning och eventuellt hålla en överviktig katts vikt under kontroll. Kan även passa för katter med t ex diabetes som kan behöva små givor flera gånger per dag.

Obs! Tänk på att en foderautomat inte får ersätta en kattvakt om ni reser bort. Enligt jordbruksverkets regler måste en katt ha tillsyn minst 2 gånger per dygn!

Storlek:

ø 32 cm × 9 cm
4 x 500 ml matskålar

Fish Bowl matbar Grön

Fish Bowl - Hing Design

Jättefin matbar i limegrön färg till din katt från märket Hing. Utformad som en fisk, med 2 st löstagbara kattmatskålar som är lätta att ta upp för en omgång i diskmaskinen. Halkfria gummifötter gör att matbaren står stadigt. Mycket praktiskt till både torrfoder och blötmat till din katt, en skål för varje sort.

Storlek:

41 x 20 cm (ca 2 x 2 dl)

Tips:
Katter vill inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till kattens mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.

Rogz fishcake Grey Tails

Funktionell kattmatskål från märket Rogz.

Smart grå kattmatskål från Rogz Fishcake-serie! En oval form med låga kanter gör att din katt kan äta bekvämt utan att de känsliga morrhåren slår i matskålens kanter. Matskålens kant är lägre framtill och högre baktill för att minska spill.

Grå färg med fint kattmotiv framtill! Tillverkad i melanin och tål att diskas i maskin. Antiglid-undersida gör att matskålen inte puttas omkring så lätt när katten äter.

Storlek:

200 ml

Rekommenderas varmt! Finare och mer praktiska än de kommer fram på foto.

Fish Bowl matbar orange

The Fish Bowl - Hing Design

Jättefin matbar i orange färg till din katt från märket Hing. Utformad som en fisk, med 2 st löstagbara kattmatskålar som är lätta att ta upp för en omgång i diskmaskinen. Halkfria gummifötter gör att matbaren står stadigt. Mycket praktiskt till både torrfoder och blötmat till din katt, en skål för varje sort.

Storlek:

41 x 20 cm (ca 2 x 2 dl)

Tips:
Katter vill inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till kattens mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.

Underlägg My Prince

Fint underlägg till kattmatskålen!

Fint underlägg till din kattmatskål eller vattenskål, vit/gråmönstrad ram och grårandig mitt med texten My Prince och motivet av en krona.

Lite tjockare kvalité och mjukt!

Passar perfekt till kattmatskålarna i keramik samma serie!

Matskålsunderlägget ingår i Princes & Princesses, en fin kollektion till fyrbenta prinsar och prinsessor. Serien är speciellt designad av den tyska prinsessan Maja von Hohenzollern, en känd djurvän och djurrättsaktivist. Kollektionen är designad i ljust rosa och lyxigt silvergrått och produkterna har den vackra och historiska Hohenzollern-skölden med kronor.

Underlägg Hunter silikon Röd

Mjuk silikon som tål maskindisk!

Piffigt och färgglatt underlägg i mjuk silikon med liten kant som förhindrar att sådant som spills hamnar utanför. Materialet är både behagligt för små tassar att stå på samt förhindrar att skålarna glider omkring under måltiden. Rött underlägg blir supersnyggt tillsammans med någon av våra matbarer eller 2-i-1-skålar.

Storlek: 48 x 30 x 1 cm

BecoPets Eco Spork

Miljövänlig spork tillverkad av bambu och ris

Den smarta sporken är tillverkad för att ösa kattmat ur kattmatsförpackningar, den är extra lång i skaftet för att man ska kunna nå ner i burken ordentligt. Den har en fyrkantig design för att man ska komma åt kattmaten i konstiga hörn av kattmatsförpackningen och hålen är till för att man ska kunna mosa ihop kattmaten om man behöver.

Spork (spoon-fork) är tillverkad av BecoPets och finns i flera fina färger. En eko-vänlig sked-gaffel gjord av växtfibrer från bambu och ris, snäll mot djur och natur och samtidigt en funktionell produkt i ditt hem. Becothings är tillverkade i riktigt hårt material så materialet repar inte lika lätt som plast.

Spork går att köra i diskmaskinen i den övre hyllan (ej för varmt program och ej i bestickhållaren) och materialet är komposterbart när man använt sporken färdigt.

Storlek:

22 x 4,5 cm

Underlägg högabsorberande Zebra tassar

Tufft högabsorberande underlägg till din kattmatskål.

Ett absorberande underlägg från märket Drymate med riktigt snyggt motiv i svart, vitt och rosa. Underlägget passar bra till matskålar och speciellt bra är det att ha under vattenskålar och vattenfontäner.

Underlägget är högabsorberande och vattentätt, dvs ingen vätska tränger igenom mattan. Den har en funktionell antiglid-undersida, är tvättbar i maskin och kan tumlas på låg värme.

Materialet i underlägget är till 50% tillverkat av återvunna material.

Storlek:

51x30 cm

Rogz fishcake Pink Stripes

Funktionell kattmatskål från märket Rogz.

Smart rosarandig kattmatskål från Rogz Fishcake-serie! En oval form med låga kanter gör att din katt kan äta bekvämt utan att de känsliga morrhåren slår i matskålens kanter. Matskålens kant är lägre framtill och högre baktill för att minska spill.

Rosa färg med fina ränderl! Tillverkad i melanin och tål att diskas i maskin. Antiglid-undersida gör att matskålen inte puttas omkring så lätt när katten äter.

Storlek:

200 ml

Rekommenderas varmt! Finare och mer praktiska än de kommer fram på foto.

Matbar trä vit

Superfin matbar som passar fint i hemmet!

Fin stilren matbar till din katt som även är en fin inredningsdetalj i ditt hem. De två rostfria skålarna är löstagbara och tål maskindisk. Utformningen ger matbaren dessutom lite höjd, vilket kan kännas bekvämt och underlätta en aning för exempelvis den äldre katten som blivit en smula stelare med åren.

Välj mellan två
storlekar:

2 x 220 ml, 30x15x7(h) cm
2 x 380 ml, 40x20x9(h) cm

Tänk på att:
Katter vill helst inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller allra helst i ett helt annat rum.

Cat It Matbar Svart

Snygg kattmatskål från Cat It med dubbla matskålar.

Matbaren är utformad med två skålar med olika storlekar och har en stilren svart blank färg. Vid rengöring av matbaren så tar man bara upp de två rostfria skålarna som även tål maskindisk.

Storlek:

Den större matskålen rymmer 350 ml och den mindre 160 ml.

Tips: katter vill helst inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.

Cat Activity Tunnel Feeder

Cat Activity Tunnel Feeder - spännande foderlabyrint för din katt!

Foderlabyrint som används till din katts torrfoder eller för kattgodiset.

Fodret fylls på ovanifrån och faller ner i de olika bottensektionerna där katten med hjälp av tassarna får lirka ut sin mat - aktivitet för både kropp och knopp!

Genom att din katt får arbeta för sin mat kan matlabyrinten vara ett värdefullt redskap för att hjälpa till med hetsätande eller problemvikt samt för rastlösa katter som behöver mer aktivering i sin vardag.

Storlek:

ø 28 cm/14 cm

Foderautomat TX1 enkel

TX1 foderautomat för 1 måltid

Foderautomat för 1 måltid från märket Trixie, tillverad i plast med en timer upp till 48 timmar.
Timern säkerställer automatisk öppning av locket vid den inställda tiden och foderautomaten rymmer 1 måltid om 300 ml.

Foderautomaten passar både för torrfoder och våtfoder, medföljer gör 1 st kylklampar som man kan använda om det t ex är väldigt varmt inomhus på sommaren och man vill hålla fodret fräscht många timmar.

Foderautomaten har gummifötter för att stå stadigt på plats. Drivs med 1 st AA-batterier som inte ingår i förpackningen.

Perfekt för katter som inte har fri tillgång till mat, nu kan du pytsa ut maten under dagen i mindre portioner för att minska hetsätning och eventuellt hålla en överviktig katts vikt under kontroll.

Storlek:

Ca 23,5 x 13 x 7,5(h) cm

Obs! Tänk på att en foderautomat inte får ersätta en kattvakt om ni reser bort. Enligt jordbruksverkets regler måste en katt ha tillsyn minst 2 gånger per dygn!

Fish Bowl matbar Svart

Fish Bowl - Hing Design

Jättefin matbar i svart färg till din katt från märket Hing. Utformad som en fisk, med 2 st löstagbara kattmatskålar som är lätta att ta upp för en omgång i diskmaskinen. Halkfria gummifötter gör att matbaren står stadigt. Mycket praktiskt till både torrfoder och blötmat till din katt, en skål för varje sort.

Storlek:

41 x 20 cm (ca 2 x 2 dl)

Tips:
Katter vill inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till kattens mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.

Underlägg högabsorberande randig tassar

Praktiskt högabsorberande underlägg till din kattmatskål.

Ett absorberande underlägg från märket Drymate med randigt mönster och små tassar. Underlägget passar bra till matskålar och speciellt bra är det att ha under vattenskålar och vattenfontäner.

Underlägget är högabsorberande och vattentätt, dvs ingen vätska tränger igenom mattan. Den har en funktionell antiglid-undersida, är tvättbar i maskin och kan tumlas på låg värme.

Materialet i underlägget är till 50% tillverkat av återvunna material.

Storlek:

51x30 cm

Pet Enigma aktiveringsbräda Mörkblå

Svårighetsgrad 2, lite svårare och lite större plattan. Passar även katten med stora tassar! Denna aktiveringsplatta från märket Savic, i ny spännande design, används till kattens torrfoder eller för kattgodiset. Ett tips är att ta bort kattens matskålar helt och hållet och ersätta matskålen med aktiveringsbrädan, för daglig stimulans i kattens vardag! Svårighetsgrad 2. Genom att katten får arbeta för sin mat kan matlabyrinten vara ett värdefullt redskap för att hjälpa till med hetsätande eller problemvikt samt för rastlösa katter med för mycket myror i brallan som behöver mer aktivering i sin vardag. Antislip-botten och lätt att rengöra.
Storlek:

37 x 37 x 8,5 cm

Tiger Diner FoderlabyrintTiger Diner är en snygg och framförallt funktionell foderlabyrint eller matskål till din katt. Man häller ner torrfodret genom överdelen på labyrinten och den silas sen långsamt ner till den undre delen där katten petar ut maten med tassen.

En matlabyrinten är perfekt för dig med en katt som behöver gå ner i vikt, hetsäter eller behöver en naturlig form av aktivering.

Gummifötter håller matlabyrinten stadigt på plats och den går utmärkt att diska i diskmaskinen.