Petbo refillbotten till kartonghus

Ny fräsh insats!

Refillbotten till din katts Petbo katthus i kartong. Botteninsatsen i papp är dels härlig att klösa på och dels är den värmande så din katt gärna vill ta en powernap på den.

Obs: endast botteninsatsen ingår i denna produkt. Katthuset köps separat.

Petbo houses are 100% environmentally friendly, sturdy and resistant. Your furry friend can throw a party in it and it will still look great, even years after purchase.

Laserpekare Kattleksak

En av våra mest populära kattleksaker. Laserpekaren är en perfekt leksak när du hellre ligger på soffan än springer omkring med kattleksaker. Med denna kan du låta din katt jobba.
Tips! Se även fler laserpekare och laserpekare för katter
Istället för att göra din katt snurrig med laserpekaren - så använd laserpekaren för att locka fram sprintern i din katt. Ställ dig på ett strategiskt ställe, tex en hall eller vardagsrum och för laserpekaren fram och tillbaka långa sträckor över golvet och låt katten springa av sig riktigt ordentligt. Tänk på att avsluta leken med att katten får fånga något, en kattmyntaleksak eller en godisbit.
Laserpekare är inte farligt, men man ska alltid se till att man inte lyser katten i ögonen och lämna ej barn utan tillsyn med en laserpekare.
Laserklass 2
23 september, 2017, Kattleksaker, Leksaker, Supercat » läs mer…

Petstages Felt friends 2-pack

Se din katt leka och gosa med sin Felt Friend från märket Petstages.
Felt Friends är två små kramgoa möss i filt med lite kattmynta och lite prassel inuti som din katt kommer att gilla att leka med. De små mössen är en perfekt storlek för att bära i munnen som ett byte.
Storlek:
ca 15 cm lång
24 september, 2017, Kattleksaker, Supercat » läs mer…

Kong Cat Dinos

Nyhet från Kong!

Klart kisse måste ha sin egen dinosaurie att brottas med! Jättefina mjukisar från märket Kong i 4 olika färger och modeller att välja mellan. Dinosaurierna innehåller Kongs egen högkvalitativa kattmynta.

Mjuka kattleksaker med lite härligt prassel i fyllningen som lockar både stora och små katter till lek. Perfekt som brottningskompis!

Storlek:
ca 14 cm

Valerian Cushion Roll

Härlig valeriana kudde till din katt!

Trixies svar på de populära kattmyntakorvarna - en valerianakudde! 25 cm lång och fylld med valeriana kommer din att bli riktigt lycklig och sparka, krama, slicka, bita och sova på sin kudde.

Säljs styckevis i blandade, glada och blommiga färger!

Valeriana kallas även för Vänderot och har i stort sett samma påverkan på katt som kattmynta. Den används traditionellt även som naturläkemedel mot huvudvärk och lätta insomniabesvär på människor

Storlek:

25 × 8 cm

Supercats produktprovarkatter är riktigt begeistrade över denna kattleksak, rekommenderas!

Shake your Tail Feather Mouse med ljud

Shake your Tail från Play-n-squeak

Jättefin mus i samma stil som Mouse Hunter, samma tillverkare och samma ljudchip men lite snyggare med fjädersvans!

Det som gör Play-N-Squeak leksaker så verklighetstrogna är det unika RealMouse ljudchipet som ingår i varje leksak. Det ger en fantastiskt realistisk mus som squeakar vid beröring. I själva verket är det samma frekvens och nivå som på en riktig sork!

Din katt kommer att vara upptagen med att jaga, förfölja och ge musen en och annan rak höger. Bli inte förvånad om din katt ger dig sitt byte som en gåva!

Ekorre med kattmynta

Supersmart påfyllningsbar leksak!

Mjuk och gullig ekorre som trots sitt mysiga utseende och sin vackra svans ändå aldrig går säker för det livsfarliga hemmalejonet som ständigt är på jakt. En orsak till detta kan vara den smarta fickan med kardborre som ekorren har på magen och som lätt fylls på med Kongs härliga kvalitetskattmynta i det medföljande plaströret.

Kattmynta är en naturlig ört som uppmuntrar ca 70% av alla katter till lek!

Man tar en nypa kattmynta och krossar den mellan fingrarna och öppnar sen kattleksakens mage, strör ner kattmyntan och stänger igen den! Detta gör att ekorren blir som ny - om och om igen!

Själva ekorren går att tvätta i skonprogrammet i tvättmaskin (men töm den på kattmynta först).

Kong rekommenderar att man förvarar röret med kattmynta i frysen för att hålla kattmyntan fräsch extra länge!

Backyard Skunk med ljud

Backyard Skunk från Play-n-squeak

Kattleksaken Backyard Skunk triggar din katts jaktinstinker med sitt utseende, den frestande kattmyntan och sitt ljudchip!

Det som gör Play-N-Squeak leksaker så verklighetstrogna är det unika RealMouse ljudchipet som ingår i varje leksak. Det ger en fantastiskt realistisk mus som squeakar vid beröring. I själva verket är det samma frekvens och nivå som på en riktig sork!

Din katt kommer att vara upptagen med att jaga, förfölja och ge skunken en och annan rak höger. Bli inte förvånad om din katt ger dig sitt byte som en gåva!

Cat Catcher refill

The cat catcher toy can have your kitty going crazy and well sometimes that little mouse will need to be replaced if it is caught one too many times.

Har din katt letat rätt på gömstället där du förvarat Cat Catcher-vippan Har din katt burit runt på den, lekt med den, hoppat på den och tuggat den till oigenkännlighet

Lugn! Du är inte ensam!
Köp en refill eller två! ..och hitta sen ett nytt säkrare gömställe för din Cat Catcher kattvippa! :

Prasseltunnel flowers

Rolig lektunnel i nylon till din katt.

En prasseltunnel som kattleksak passar både ensamkatten som gillar att smyga på husse och matte (och på sina leksaker), men även för hushållet med flera katter som gärna leker och busar tillsammans. Kattungar brukar tycka att en tunnel är riktigt kalaskul!

Lätt att fälla ihop och plocka undan när den inte används.

Tillverkad i nylon.

Storlek:

Ø 25 × 90 cm lång

Apportmjukis Skinneeez stor tropisk fågel

För katten som älskar att apportera!

Att få chansen att fånga en stor tropisk fågel kan nog för de flesta hemmalejon te sig som en ouppnåelig dröm och familjens burfåglar är otillåten jaktmark. Denna stora och härligt färgglada Skinneeez-fågel innehållande en gnutta kattmynta och lite intressant frasmaterial, erbjuder ett helt okej alternativ. Platt som en pannkaka passar den utmärkt till såväl apportlekar tillsammans med matte/husse som till vilda brottningslekar på egen hand.

Storlek: ca 16 cm

Mixade färger.

AFP Culbuto

Interaktiv lek fö,r din katt! Culbuto ä,r en fiffig kattleksak som snurrar, spinner och viftar på, sin fjä,der. Din katt kommer inte att kunna motstå, att gå, fram fö,r att ge den en och annan tass! En fjä,rrkontroll medfö,ljer så, att du kan leka tillsammans med din katt och ö,verasska den genom att stanna och sä,tta igå,ng Culbuton. Obs: garanti gä,ller ej batteriernas livslä,ngd.
Storlek:

L 15.0 x W 11.5 x H 16.0