Hem // Katt, Hund // Katthalsband // Supercat // //

GPS för katt och hund

Produktbild: GPS för katt och hund

för din älskade fyrbenta vän

Bäst pris just nu:


GPS-spårare för hund och katt med 14 dagars standby!

Är du orolig att din hund eller katt ska springa bort Ska ni vistas i okänt område (camping, sommarstuga) och ni vill ha lite extra koll Då kan denna GPS-sändare passa riktigt bra!

GPS för realtidsspårning med app via din telefon eller dator. Det man behöver för att spåraren ska fungera är ett standard SIM-kort (ej micro-SIM), gärna ett kontantkort. Spåraren fungerar med SIM-kort från alla svenska operatörer utom Tre (3). Fri support ingår.

Kartor som används vid spårning är Google maps. GPS-spårarens räckvidd är obegränsad och standby-tiden räcker i upp till 14 dygn. Svensk manual medföljer med utförliga instruktioner så det är lätt att komma igång.

Spåraren passar både hund, katt, människor (t.ex.barn), fordon etc.

Förtydligande obs: /b>
Det svarta halsbandet på produktbild nr1 är ett stort halsband som passar till en hund. Har ni inget katthalsband hemma redan behöver ni köpa till ett sådant. Katthalsband reflex slät orange eller silver ur vårt sortiment passar till GPS.

Det medföljande svarta halsbandet av fibermaterial är justerbart 0-60 cm. Spåraren går självklart att sätta fast på ett eget halsband eller använda utan halsband t.ex. i en jackficka eller väska om man själv ska bege sig ut i skogen på bärplockningstur och är osäker på omgivningen. Man kan även ringa upp GPS-spåraren och avlyssna omgivningen och själva spåraren har nu ett SOS-alarm.

Obegränsad räckvidd.

Storlek sändaren: /b>
mått: 7,0 x 3,7 x 2,0 cm


vikt: 44 gram

Förpackningen innehåller: /b>
Animal GPS-spårare.
Inbyggt laddningsbart 3.7V 1000mAh Li-ion batteri.
Batteriladdare. USB kabel. Halsband.
Medlemskap på servern för realtids spårning.
App för Android och iPhone.
Svenska och engelska manualer.

CE & RoHS godkänd


Obs! Vi kan ej garantera någon speciell färg på halsbanden vid tillval halsband. De levereras till oss i blandade färger.

Återförsäljare: Supercat

GPS för katt och hund
Ditt omdöme

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *