Nutrisal vätskeersättning för katt

Produktbild: Nutrisal vätskeersättning för katt

för din älskade fyrbenta vän

Bäst pris just nu:


Nutrisal för vätskebalansering av katt och hund.

Nutrisal är ett vattenlösligt pulver, vätskeersättning, för katt och hund. Används för att ersätta vätskeförlust och/eller elektrolytförlust i samband med mag- och tarmstörningar såsom t ex diarre eller uttorkning.

Om din katt har diarré, förlorar den stora mängder vätska och riskerar att bli uttorkad, speciellt kattungar kan riskera uttorkning väldigt snabbt vid dålig mage. Förutom vanligt vatten behöver din katt även tillskott av elektrolyter, vilket finns i Nutrisal vätskeersättning.

Vätskeersättning kan även behövas efter hård ansträngning eller om din katt har utsatts för hög värme, t.ex. under bilfärd om sommaren.

Dosering: /b>
Ett dosmått (25 g) Nutrisal pulver blandas ut i 1 liter vatten. Ge katten fri tillgång till Nutrisal-drycken så att den kan dricka vid behov.

Förpackning: /b>
Hållbarhetstid: 2 år från tillverkningsdagen.
Förvaring: I rumstemperatur (1525 °C), på torr plats.
Förpackning: 180 g (dosmått 25 g)

Tips: /b>
Om katten inte dricker frivilligt, kan man använda en ren plastspruta för att ge Nutrisal i mungipan, lite i taget. Se till att djuret sväljer mellan de små doserna och lyft inte dess huvud för högt. Om djuret inte blir bättre, eller om tillståndet försämras på din katt skall veterinär kontaktas.


Innehåller
Glukos 60%, maltodextrin 30,9%, kaliumklorid 3,4%, natriumbikarbonat 3,4 och natriumklorid 2,3%

Återförsäljare: Supercat

Nutrisal vätskeersättning för katt
Ditt omdöme

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *