Kattbädd Svart / vit

Mysig kattbädd!

Stilren och klassisk kattbädd i svart och vit färg till din katt. Bädden är riktigt mjuk och mysig i materialet, för katten som gillar att gosa ner sig ordentligt och rulla ihop sig när den sover.

Vändbar dyna i botten, kattbädden är tillverkad i plysch med polyesterfyllning. Handtvättas eller skontvättas i 30 grader.

Riktigt fin, vi gillar den!

Storlek:

45 x 40 x 19 cm
55 x 50 x 21 cm

Kattbädd Timber

Mysig kattgömma till din myskatt!

Supermysig kattgömma med en riktig mjuk och skön dyna i botten, passar perfekt för catnaps. Passar jättebra för katten som gärna vill sova under en filt eller sängöverkastet, lite undangömt och tryggt.

En kattsäng som är fin i hemmet som inredningsdetalj ovanpå t ex en byrå eller på sidan av ett skrivbord så att din katt får sova lite högre upp och gärna i närheten av sin matte/husse.

Storlek:

ø 55 cm

Platinum Kattbädd och klös

Recyclable corrugated cardboard

Platinum är en kattsäng, lekplats och klösbräda i ett! Tillverkad i hållbar och återvunnen papp gör att katten gärna tar en tupplur på detta värmande material, men även gärna vässar klorna och leker i den. Medföljer gör en liten påse kattmynta som lockar din katt till lek!

Stilren och modern design som gör sig fin i hemmet!

Storlek:

35 x 35 x 10 cm

Doonut Kattbädd

Designad kattbädd från Belgien!

Doonut är ett härligt krypin för din katt med stilren design från Belgien. En snygg och annorlunda kattbädd som passar in i det moderna hemmet!

Förutom den stilrena designen är Doonut lätt att rengöra! Kudden kan du tvätta på skontvätt i tvättmaskinen och själva doonuten torkas lätt av med en trasa.

För att Doonuten ska bli en populär kattbädd i hemmet kan man med fördel få upp den från golvnivå, t ex på ett sideboard brevid soffan, ovanpå ett skåp eller något annat finurligt ställe där du kan njuta av den snygga bädden och din katt kan njuta av en mysig spanarplats.

Vit färg med medföljande dyna.

Storlek:

49 x 47 x H 26 cm

(Observera storleken på Doonut, en riktigt stor hankatt kan uppleva att kattsängen kanske är lite liten :

Kattbädd cosy beige

Riktigt prisvärd kattbädd i mysig fleece!

Denna kattbädd är tillverkad av hög kvalitets fleece i beige färg med en slitstarkt svart nylonbotten.
Bädden är vändbar så att man kan ha nylonsidan eller fleecesidan uppåt beroende på hur varmt man har inomhus.

Bäddan är tvättbar i 30 °C
Storlek: 54x45 cm

Passar bra för katter som inte gillar för mjuka bäddar.
Färgen är beige som på bild nr 2.

Grotta Takla Kattbädd

Takla sovplats - en tuff inredningsdetalj!

Takla grotta till din katt är en mysig kattkoja flätad i naturmaterial. Den pryder sin plats fint ovanpå en byrå, på ett sidobord eller varför inte ovanpå en garderob Fungerar såklart även på golvet, men de flesta katter känner sig trygga om de får ta sin catnap lite högre upp.

Grottan levereras tillsammans med en mysig dyna som går att handtvätta. Observera att denna grotta är flätad i naturmaterial och därför kan naturliga färgskiftningar förekomma i materialet.

Storlek:

Bottendiameter: ø 40 cm
Höjd: 33 cm

Sharon Kattbädd

Sharon kattbädd är en väldigt fin sovplats till din katt som dessutom är snygg i hemmet!

De flesta katter sover gärna lite högre upp än golvnivå, detta gör att Sharon-bädden med sitt mysiga lurviga tyg är en favoritbädd bland våra kunder och katter. En riktigt mysig kattsäng och sovplats till din katt som även passar fint i hemmet.

Till skillnad från de gröna och röda Wonderful Dream-bädden så är tyget på Sharon ej avtagbart.

Storlek:

Ø 50 cm
höjd framkant: 23 cm
höjd bakkant: 39 cm

Kattbädd Lola (3 färger)

Praktisk 3 i 1-bädd!

En bädd som kan transformeras till den typ av bädd som din katt gillar. Om din katt önskar ett krypin med lite mer känsla av trygghet, blir sängen lätt till en mysig och dekorativ igloo. Önskar den lilla prinsen eller prinsessan en lite mer tronliknande säng, så löser denna praktiska bädd det också. Föredrar katten en lite mer klassisk bädd t ex bredvid mattes/husses säng eller kanske uppe på en byrå, så kan man lätt fixa det med.

En kattsäng som helt enkelt kan varieras efter kattens dagsform och behov, med dekorativ och fin rosett framtill.

Finns i tre läckra färgkombinationer!

Storlek:
43x43x39 cm

Kattbädd i plysch Leika

Har du en snöleopard i soffan om kvällarna Då behöver din kisse en matchande kattbädd!

Enkel och lätt vardagsbädd att ha i hemmet, även lätt att ta med på resor och utställningar. Bädden har en stadig och hög kant som gör bädden djup och mysig att sova i.

Passar både små och stora katter samt kattungar.

Storlek 40 passar bra som bädd i en enkelbur på kattutställning.

Storlek:

40 cm i diameter
50 cm i diameter

Grotta Bogra Kattbädd

Bogra sovplats - en fin inredningsdetalj!

Bogra sovplats till din katt är en mysig kattkoja flätad i materialet vattenhyacint. Den pryder sin plats fint ovanpå en byrå eller på ett sideboard. Fungerar såklart även på golvet, men de flesta katter känner sig trygga om de får ta sin catnap lite högre upp.

Bogra kattmöbel levereras tillsammans med en mysig dyna som går att handtvätta. Observera att denna grotta är flätad i naturmaterial och därför kan naturliga färgskiftningar förekomma i materialet.

Storlek:

Bottendiameter: ø 42 cm
Höjd: 39 cm