Urine off Cat Spray liten

Produktbild: Urine off Cat Spray liten

för din älskade fyrbenta vän

Bäst pris just nu:


Rengöringsmedel för kattägare i lite mindre flaska.

Urine off för kattägare i behändig mindre sprayflaska, ett rengöringsmedel som är speciellt effektivt för rengöring av urinmarkeringar och felkissningar. Med vanliga rengöringsmedel får du bort den synliga fläcken, men katten kan ofta fortsätta kissa på samma ställe efteråt och det är för att det vanliga rengöringsmedlet inte får bort urinkristallerna. Urine off neutraliserar och bryter ned denna källa till doft och ger ett rent och luktfritt resultat.

Urine off innehåller feromonblockerare för att motverka fortsatt urinmarkering och är även effektivt på gamla och intorkade fläckar.


Tips för användning: /b>
Använd en UV-lampa för att lokalisera en intorkad fläck eller torka upp urin med papper från färsk fläck och testa sedan på ett dolt ställe för färgäkthet. Blöt ner hela fläcken ordentligt och även utanför fläckens kanter.
Om det är en färsk fläck så låt medlet verkar i ett par minuter. Om det är en intorkad fläck så blötlägg och täck över med plast och låt medlet verka över natten. Ta sedan bort plasten och låt lufttorka. Återbehandla vid behov! Gamla fläckar kan behöva behandlas i omgångar för bästa resultat.

Vid rengöring av kattlådor eller andra hårda ytor - skrubba med en borste för att lösa upp gamla urinrester.

Observera att urinsyra kan skada vissa fibrer i material och därför kan ibland en fläck fortfarande vara synlig trots att fläcken behandlats på rätt sätt.

Storlek:

Sprayflaska 118 ml

Återförsäljare: Supercat

Urine off Cat Spray liten
Ditt omdöme

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *