Möbel Alicia bokträben

Modern design för moderna hem!

Alicia är en sprillans ny möbel till din katt som passar fint in i hemmet med sin moderna design. En snygg kattgömma med lite höjd - gör att din katt sover tryggt inuti möbeln. Alicia kan även användas som sittplats och har en sisalyta för klös på kortsidan.

Dynan inuti är vändbar och går att handvätta.

Storlek:  48 × 48 × 38 cm

Kattmöbel Nordic

Cat Home Nordic

En stilren möbel till din katt som passar fint in i hemmet med sin moderna design. Kattgömma med lite höjd gör att din katt sover tryggt inuti möbeln. Din kisse kommer även säkert att rulla ihop sig ovanpå sin möbel och använda den som spanar-plats. Kan med fördel ställas vid ett fönster så att din katt kan spana ut från sin sovplats.

Storlek:

L: 35 cm W: 35 cm H: 50 cm

Möbel krypin Cocktail Lounge

Cocktail Lounge till din katt!

Ny design! Cocktail Lounge i turkosblå färg har ett lite gammaldags print och slitet intryck, är en dekorativ kattgömma i ditt hem och fungera som sittpall. Bädda med mysig filt inuti och vänd ingången lite mot väggen så får din katt ett privat och hemligt gömställe där den kan dra sig undan för en powernap.

Även perfekt för förvaring av kattleksaker om kisse själv inte väljer att sova i sin cocktail lounge.

Storlek:

35 x 34 cm

Kattbox kattgömma Luisa

Mysigt krypin!

Kattgömma som även är en snygg inredningsdetalj i ert hem. Din katt kan välja att ta sin catnap inuti sin Kattbox på den vändbara mjuka dynan som medföljer eller ovanpå. Lägg en mysig filt på ovansidan så blir det även en populär sovplats.

Kan mycket lätt tas isär och förvaras som ett platt paket de perioder man tillfälligt vill stuva undan kattgömman, mycket praktiskt!

Storlek:

Yttermått: 38 x 38 x 37 cm
Ingång: 20 x 21 cm

Kattkorg Cat’s Rebel

Korg till din katt!

Superfin korg med texten Cat's Rebel till din katt, perfekt för att gömma sig i eller ta en mysig catnap. Fungerar även som snygg förvaring av kattleksakerna.

Brukar din katt hoppa ner i dina förvaringslådor och korgar Då kanske kisse behöver en egen korg att mysa i. Ställ upp den på ett bord eller en byrå så blir den både en inredningsdetalj och en kattbädd.

Storlek:

35 x 24 x 38 cm

Hus för kattlåda Trixie

Snygg kattmöbel med flera möjliga funktioner!

Superfint vitt och stilrent skåp eller möbel med flera användningsområden. Den fungerar perfekt för att gömma din kattlåda, snygg att ha stående både i badrummet eller t ex i hallen. Eftersom dörren i fronten går att öppna är det lätt att rengöra kattlådan!

Den passar även riktigt bra att använda som bolåda för dig som föder upp katter. Genom att dörren går att öppna kommer du på ett praktiskt sätt åt att hjälpa din hona vid förlossningen, den är sedan en trygg och ombonad plats för din kattfamilj under de första veckorna.

Den går självklart även att använda som sovplats för den katt som gärna drar sig undan för sin tupplur. Bara att bädda med mysig filt eller kattbädd och använda som sideboard i vardagsrummet!

Kattlåda i plast ingår EJ! (Köps separat)
Classic Litter Tray passar inuti möbeln.

Storlek:

49 × 51 × 51 cm

Cat Lounge Chillout

Underbar Lounge!

En superfin lounge till din katt eller liten hund, perfekt i uterummet eller på balkongen när ditt husdjur vill ta en powernap. Skydd mot solen att fälla upp eller ner som man behagar. Går förstås även att ha inne i vardagsrummet som en superfin inredningsdetalj. Vi gillar't!

Storlek:

48 x 44 x 54 cm

Kattkorg New York

Korg till din katt!

Superfin korg till din katt, perfekt för att gömma sig i eller ta en mysig catnap. Fungerar även som snygg förvaring av kattleksakerna.

Brukar din katt hoppa ner i dina förvaringslådor och korgar Då kanske kisse behöver en egen korg att mysa i. Ställ upp den på ett bord eller en byrå så blir den både en inredningsdetalj och en kattbädd.

Storlek:

35 x 24 x 38 cm

Cuddly Cave för väggmontering

Sprillans nyhet!

Kattgömma med plyschtyg och sisalvägg för väggmontering. En härlig sovplats/lekplats och kattgömma för din katt som du kan hänga på den höjd din katt gillar att vara på.

Plyschklädd även på baksidan med mysig plyschdyna inuti. Färgen är inte helt kritvit, en nyans av naturvit som slår över i ljusgrå.

Tips!

Mixa och matcha med de andra väggmonterade delarna från samma serie!Storlek:


42 × 29 × 28 cm

OBS! Denna produkt innehåller endast Cudddly Cave, Hammock och Climbing Step som ses på produktbild 1 och 4 köps separata!