Petbo refillbotten till kartonghus

Ny fräsh insats!

Refillbotten till din katts Petbo katthus i kartong. Botteninsatsen i papp är dels härlig att klösa på och dels är den värmande så din katt gärna vill ta en powernap på den.

Obs: endast botteninsatsen ingår i denna produkt. Katthuset köps separat.

Petbo houses are 100% environmentally friendly, sturdy and resistant. Your furry friend can throw a party in it and it will still look great, even years after purchase.

Funkitty Twist’n treat teaser

Enrich your cat's life!

En nätt foderaktivering från märket Funkitty, perfekt för godis eller kattens dagliga givor med torrfoder. Denna något lyxigare variant av Twist'n treat har även en lockande fjäder som inbjuder till lek.

Disk-formen på denna aktivitetsboll gör att den rullar i ett annat mönster än en traditionell foderboll så att den katt som redan har lärt sig en vanlig aktivetsboll får tänka till för att lära sig även denna :

Leksaken kan skruvas upp eller skruvas åt för en lättare eller svårare aktivitet. Börja i ett uppskruvat läge så att kattens snabbt får belöning och varteftersom katten lär sig så kan man skruva ut den för att höja svårighetsgraden.

Tips vid första användning:
Observera hur bekväm din katt är med sin nya leksak, kanske kan du gå snabbare fram eller kanske mer långsamt - detta är en vägledning. Notera att många katter vill pyssla med sin mat under sen kväll eller tidiga morgontimmar då katter helst väljer att jaga sina byten.

Dag 1-3: skruva isär leksaken och lägg matbitar blandat med lite godis i halvorna, placera leksaken vid kattens vanliga matplats.
Dag 3-5: Skruva ihop halvorna i det yttersta läget så att mat lätt trillar ur leksaken. Montera fast fjädern den sista dagen.
Dag 5-7: Ta bort eventuellt godis och prova servera enbart mat i leksaken. Om man vill och katten förstår sin leksak kan man ta bort kattens vanliga matskål helt.
Vecka 2-4: Justera ihopskruvningen efter kattens svårighetsnivå och inlärningsnivå. Nu kan man även prova att flytta leksaken varje dag till en nytt ställe så att din katt får jaga sin mat.

Cat Activity FunBoard

Superbra aktivitetsleksak som stimulerar kattens sinnen för psykisk och fysisk träning!

Funboarden har fem olika stationer med olika klurigheter, i stationerna kan man lägga kattens favoritgodis eller helt enkelt servera kattens middag där så att de får äta och pyssla samtidigt. Om katten har en favoritleksak, t ex en hårsnodd, så kan man fördel även använda den i brädan istället för godis.

Hjälper hetsätande katter att äta långsamt!

Aktivitetsleksaker är perfekt för katter som behöver lite extra stimulans och hjärngympa. Passar bra för ungkatter och kattungar man även för äldre katter som kan behöva nånting att pyssla med!

Man kan med fördel plocka fram den åt innekatter som behöver aktivering om man är borta mycket dagtid.

Går att diska i diskmaskin!

Storlek:
30 x 40 cm

Snack bag för kattgodis

Praktiskt belöningsförvaring vid kattpromenaden!

En alldeles lagom stor liten snacks-påse som du kan hänga i ditt bälte eller fästa på jackan eller väskan. Perfekt förvaring för godiset om du behöver lite extra gott att locka din katt med under kattpromenaden utomhus.

Även mycket praktiskt om du tricks-tränar din katt och då använder belöning, håller dina händerna fria att jobba med :

Blandade blå färger!

Storlek:
ø 8 × 10 cm

FroliCat Cheese

Nyhet från Frolicat!

FroliCat Cheese består av två stycken möss som leker tittut med din katt från varsin sida av en ost. Stängs automatiskt av efter 10 - 15 minuter, men har ett Spela medan du är borta-läge som gör att katten kan leka när den vill under hela dagen.

Frolicat Cheese är perfekt för den rastlösa katten som behöver en stunds jakt inomhus! Tänk på att avsluta leken med att katten får fånga något, en kattmyntaleksak eller en godisbit!

Frolicat Cheese drivs med 3 st AA battier (ej inkluderade i förpackningen).

Petbo blå kartonghus

The perfect house for your cat!

Petbo är, precis som namnet antyder, ett litet kattbo, ett alldeles eget katt-krypin. Som alla vet älskar katter papplådor över alla annat och ett Petbo har många användningsområden för din katt - lekplats, sovplats eller bara ett ställe där din katt kan krypa in och filosofiera en stund.

Alla Petbo-hus levereras med en botteninsats i papp som dels är härlig att klösa på och dels är värmande så din katt gärna vill ta en powernap på den. Insatsen finns även att köpa separat som refill.

Petbo houses are 100% environmentally friendly, sturdy and resistant. Your furry friend can throw a party in it and it will still look great, even years after purchase.

Thinking and learning aktivitetsleksak

Aktiveringsleksak till din katt i trä

Trevlig bollbana tillverkad i trä till din katt, dubbelsidig med olika aktiviteter på de olika sidorna. Perfekt att bara svänga på så att din katt får nya uppgifter att lösa!

Aktiveringsleksaker med hjärngympa passar extra bra för katter med lite myror i brallan och som vill fundera på och lösa problem. Ta dig tid att sitta ner med din katt och klura tillsammans på hur ni bäst löser uppgiften - din uppgift att lära din katt att använda sin leksak och kattens uppgift att komma åt gobitarna som matte/husse har gömt eller att leka med kulorna i bollbanan.

Storlek:

Ø 20 cm

Lasertorn Svart

Laserleksak till din katt!

Lasertornet från märket Eyenimal är en interaktiv laser kattleksak som håller katten sysselsatt när du vill vara ifred en liten stund!

Lasertornet placeras på en plan yta, t ex direkt på golvet. Laserljuset är riktat neråt under den grå kupan upptill och lyser i 3 olika hastigheter för att passa just din katt. Det finns en långsam hastighet (passar på för den äldre katten), en snabb hastighet (perfekt för ungkatter!) och så det tredje läget där lasertornet blandar den långsamma och den snabba hastigheten.

Tänk på att avsluta lek med laserleksak med att din katt får fånga något, en kattmyntaleksak eller en godisbit!

Laserklass: 2
Batterier ingår ej.

Dog Spinny (även för katt!)

En aktiverande och roande leksak för dig och din katt!

Göm några godisbitar i fördjupningarna under den roterande plattan. Låt din katt snurra på plattan med tass eller nos för att hitta de gömda godisbitarna genom hålet i den roterande plattan.

Öka svårighetsgraden När katten har förstått hur den ska göra gömmer du olika antal godisbitar i varje spelomgång.

Idén med Dog Spinny är förstås att du och din katt ska ha en trivsam och givande stund tillsammans!

Nina Ottoson är en svensk designer som tillverkat och designat aktiveringsleksaker för hund och katt sedan 1990. En svensk kvalitetsprodukt helt enkelt!

AFP Kitty Roundabout

A great exercise toy that will leave your kitty playing for hours!

Härlig kattleksak från All for Paws, en rundbana i plast men en boll inuti. Eftersom katten aldrig kommer åt bollen passar den perfekt för rastlösa ungkatter och kattungar - och för hussar och mattar som inte vill krypa under soffan för att hämta den borttappade bollen!

En klassisk kattleksak i ny tappning som man även kan göra lite mer spännande genom att stoppa ner lite kattgodis ibland.

Cat Activity Cats Garden Röd

Board game for cats with lots of interesting options in 5 different modules of the game!

Aktivitetsbräda Cats Garden i piffig röd och vit färg. 5 spännande stationer med olika aktivitetsnivåer till din katt. I de olika stationerna kan man lägga kattens favoritgodis eller helt enkelt servera kattens middag där så att kisse får äta och pyssla samtidigt.

Aktivitetsleksaker är perfekt för alla katter som behöver lite extra stimulans och hjärngympa i sin vardag. Passar extra bra för ungkatter och kattungar man även för äldre katter som kan behöva nånting att pyssla med om dagarna! Aktivitet för kropp och knopp!

Går att diska i diskmaskin!

Storlek:

30 x 25 cm


Aktiveringsleksak Sunflower food tumbler

Aktiveringsleksak med piffig design!

Kan ni inte ha fina blommor hemma på grund av kisse Här kan ni förgylla ert hem med en mycket piffig aktiveringsmatskål i form av en solros i kruka ,)

Krukan fylls med kattens torrfoder eller lite godis och locket sätts på. Sedan är det upp till din katt att välta solrosen och tippa den åt sidorna för att maten ska trilla ut. Storleken på hålet där maten trillar ut är ställbart så att kan man kan börja lätt och sedan göra den snäppet svårare.

Detta kräver en lite annan tass-teknik är de runda foderbollarna, så om din katt redan är expert på foderbollar kan detta vara ett klurigt alternativ.

Cat treat tumbler, great unpredictable bounce tumbler. Made from sturdy non-toxic pvc with adjustable treat size opening.

Cat Activity Solitaire Kattspel

Solitaire kattleksak från Trixie

Solitaire är ett aktiveringsspel för katter, leksaken består av ett plastbräde med 7 st gömmor som katter får flytta på för att komma åt sitt godis eller sin leksak.

Med kattleksaken följer en instruktionsbok med tips och trix för hur du med enkla steg lär din att använda leksaken.

Passar jättebra för ungkatter och innekatter som behöver lite extra stimulans, aktiverar katten i både kropp och knopp!

Storlek:

20 cm i diameter

FroliCat Flik

Frolicat fun!

FroliCat Flik är en rolig interaktiv kattleksak som med en enkel knapptryckning börjar kasta ut en snöre till din katt. Den drar in snöret igen, drar det ett varv runt och slänger ut det igen i en jämn takt. Om katten fångar snöret finns det en säkerhetsspärr på leksaken så att den drar in snöret så fort din katt har släppt det igen. Genomtänkt design som är stilren och snygg i hemmet.

Rolig kattleksak när matte och husse vill ha lite ensamtid och kanske laga middag eller se på tv en stund ifred :

Tips! När Flik används färdigt så ge katten ett litet byte att få avsluta leken med. En liten kattmyntaleksak att brottas med eller något din gillar extra mycket.

Frolicat Flik drivs med 3 st AA battier (ej inkluderade i förpackningen).

Kong Botanicals kattmynta 3-pack

Nyaste nytt från Kong Cat!

Tre stycken torkade ekologiska kattmynta+ört-blandningar av hög kvalitét! Ekologisk härligt stark kattmynta från det populära märket Kong här i en helt ny förpackning blandad med örter! Smula den och gnugga den varm mellan fingrarna för att frigöra de oljor som får din katt att go bananas!

Söt och lugnande Lavendel+kattmynta, en fräsch blandning av livligt Citrongräs+kattmynta och sval och avkopplande Valeriana-Mint+kattmynta. Testa dig fram till vilken ört som din katt gillar bäst!

Kong Catnip är kända för sin fina och starka kattmynta. Fyll en strumpa med kattmynta, en påfyllningsbar kattleksak eller strö lite mynta på en matta och låt din katt släppa loss ordentligt!

Kattmyntan från Kong skördas när doften, färgen och smaken är är som bäst och torkas sedan på fälten. Kongs skärning av kattmyntans blad och blommor ger ett minimum av stjälkar och frön i slutprodukten och därmed fler av de eteriska oljor som ger en reaktion hos de flesta katter.

Obs: Lämna inte denna burk oövervakad så att din katt kan komma åt den :

Cat Pyramid

Cat Pyramid aktiveringsleksak för katt

Fyll pyramiden med godis eller kattens vanliga torrfoder och låt din katt jobba för sin mat! Denna pyramid fungerar kanon till katter som hetsäter eller bara behöver lite extra aktivering och stimulans i sin vardag.

Pyramiden fungerar lite annorlunda jämfört med andra matbollar då den har en tyngd i botten som gör att den rätar upp sig efter att katten tassat till den. Detta medför att katten måste använda en annan tassteknik till denna kattleksak och en katt som är expert på matbollar får lite hjärngympa innan den listat ut hur just denna pyramid fungerar!

Höjd: 9,5cm

Nina Ottoson är en svensk designer som tillverkat och designat aktiveringsleksaker för hund och katt sedan 1990. En svensk kvalitetsprodukt helt enkelt!

Cat Snack Roll

Snack fun rolling motion

Snack Roll från Trixie är en aktiveringsleksak för kattens godis. Man fyller kattgodiset i rullen, sätter på locket och kattgodisarna faller sen ut genom rullens hål vartefter katten puttar iväg den över golvet.

Man kan reglera svårighetsgraden så att det blir svårare för katten att putta ut kattgodiset efter att den lärt sig hur Snack Roll fungerar.

Snack Roll har en gummibeläggning för att den ska rulla tyst över golvet. Kan passa bra om katten behöver lite extra aktivering just vid läggdags. :

Storlek:

ø 6-5 × 14 cm

Blandade färger!

Cat Wobbler

Cat Wobbler från Kong

Fyll Cat Wobbler med smaskigt kattgodis eller kattens vanliga torrfoder och låt din katt jobba för sin mat! Denna aktiveringsleksak fungerar bra till katter som hetsäter eller bara behöver lite extra aktivering och stimulans i sin vardag.

Wobblern fungerar lite annorlunda jämfört med andra matbollar då den har en tyngd i botten som gör att den rätar upp sig efter att katten tassat till den. Detta medför att katten måste använda en annan tassteknik till denna kattleksak och en katt som är redan är expert på matbollar får lite hjärngympa innan den listat ut hur just denna kattleksak fungerar!

Kattaktivering från det välkända märket KONG.

Kitty Kong

Kitty KONG is now available for cats that love to bat, roll and bounce.

Kong har tillverkat denna klassiska leksak för hund i många år och har nu designat den i katt-format. Kitty Kong är ihålig och kan fyllas med mjukt eller hårt kattgodis så att din katt får ända kropp och knopp för att komma åt detta.

Kitty Kong kan även användas utan godis då den är tillverkad i ett material som studsar!

Kitty Kong fungerar kanon till katter som hetsäter och behöver äta långsamt, eller till katter som bara behöver lite extra aktivering och stimulans i sin vardag.

Storlek:

3,5 x 5,5 cm

Funkitty Twist’n treat Doorway Dangli

Enrich your cat's life!

En nätt foderaktivering från märket Funkitty, perfekt för godis eller kattens dagliga givor med torrfoder. Doorway Dangli hängs upp i en dörrpost och dinglar lockade omkring framför din katt med väldoftande godis inuti och stretchigt snöre som inbjuder med lockande studsighet. Passar jättebra för lite studsigare katter :

Leksaken kan skruvas upp eller skruvas åt för en lättare eller svårare aktivitet. Börja i ett uppskruvat läge så att kattens snabbt får belöning och varteftersom katten lär sig så kan man skruva ut den för att höja svårighetsgraden.

Obs! Håll alltid din katt under full uppsikt när den leker med leksaker som hänger i ett snöre.

Tillverkad i mjuk gummi som ej skadar vägg eller dörr när den studsar omkring. Ska hängas ca 30 cm ovanför golvet, snöret är ställbart.

Tiger Diner Keramik vit

Funktionell och smart foderlabyrint i keramik!Tiger Diner är en snygg och framförallt funktionell foderlabyrint och matskål till din katt. Torrfodret hälls ner genom överdelen på labyrinten och silas ner till den undre delen där katten petar ut maten med tassen.

En matlabyrinten är perfekt för dig med en katt som behöver gå ner i vikt, hetsäter eller behöver en naturlig och daglig form av aktivering.


Tiger Diner går utmärkt att diska i diskmaskinen.

Hanka hängande Cuddly Cave

 

Hängande kattkoja

Hanka är en ny spännande hängande koja till din katt med 2 våningar och korthårigt plyschtyg med grafiskt mönster. Kattkojan hängs upp i taket och blir en mysig och gungande plats för din katt där den kan ta en catnap ostört.

Hanka har en uttagbar och vändbar dyna i botten av kattkojan, kan handtvättas.

Dubbelkolla så att ni använder rätt krokar+pluggar för just ert takmaterial samt att de klarar vikten av era katter.

Storlek:  ø 35 × 60 cm

Cat Activity Turn Around

Cat Activity Turn Around är en rolig aktiveringsleksak med olika uppgifter för den klurige katten!

Stoppa godisbitar eller torrfoder i de blå behållarna upptill, för att få ut dem måste katten välta ut behållaren och sen fiska fram godisen bland piggarna i basplattan.

En toppenleksak för aktivering, det medföljer en instruktionsbok med tips på hur du lättast lär din katt att använda Turn Arounden samt 3 olika svårighetsnivåer.

Cat Activity Turn Around är en kattleksak i tålig hårdplast som håller länge.

Storlek:

22 x 33 x 18cm


Cat activity Brainmover

Kul ktivitetsleksak från Trixie som ger din katt både psykisk och fysisk träning!

Cat activity Brainmover har fyra olika stationer med olika klurigheter för kattens smell, taste and sight! I stationerna kan man lägga kattens favoritgodis eller helt enkelt servera kattens middag där så att din katt får äta och pyssla samtidigt. Om katten har en liten favoritleksak så kan man fördel även använda den i brädan istället för godis.

Ett bra verktyg för hetsätande katter och katter som har myror i brallan och behöver extra aktivering

Aktivitetsleksaker är perfekt för katter som behöver lite extra stimulans och hjärngympa. Passar bra för ungkatter och kattungar man även för äldre katter som kan behöva nånting stillsamt att pyssla med!

Man kan med fördel plocka fram den på mornarna och fylla den med lite torrfoder åt innekatter som behöver aktivering när man är borta mycket dagtid.

Går att diska i diskmaskin!

Storlek:
25 x 20 cm

Cat activity FunCircle 2-in-1

Superbra aktivitetsleksak som stimulerar kattens sinnen för psykisk och fysisk träning!

Vändbar aktivitetsleksak med olika uppgifter på de vardera sidorna. Stoppa lite torrfoder eller annat gott i rundeln och låt katten testa sig fram!


Aktivitetsleksaker är perfekt för katter som behöver lite extra stimulans och hjärngympa. Passar bra för ungkatter och kattungar man även för äldre katter som kan behöva nånting att pyssla med!

Man kan med fördel plocka fram den åt innekatter som aktivering om man är borta mycket dagtid.

Storlek:
25 cm i diameterCat Activity FantasyBoard

Aktivitetsleksak från Trixie som ger din katt både psykisk och fysisk träning!

Fantasyboarden har fem olika stationer med olika klurigheter för kattens smell, taste and sight! I stationerna kan man lägga kattens favoritgodis eller helt enkelt servera kattens middag där så att din katt får äta och pyssla samtidigt. Om katten har en liten favoritleksak så kan man fördel även använda den i brädan istället för godis.

Ett bra verktyg för hetsätande katter och katter som har myror i brallan och behöver extra aktivering

Aktivitetsleksaker är perfekt för katter som behöver lite extra stimulans och hjärngympa. Passar bra för ungkatter och kattungar man även för äldre katter som kan behöva nånting att pyssla med!

Man kan med fördel plocka fram den åt innekatter som behöver aktivering om man är borta mycket dagtid.

Går att diska i diskmaskin!

Storlek:
21 x 34 cm

Kattpussel Mixmax

Nya roliga aktiveringspussel från svenska Nina Ottosson!

Mixmax kan användas var för sig eller byggas ihop till en större aktiveringsbräda till din katt. På detta sätt kan du skapa ditt alldeles egna katt aktiveringskit av flera olika spel där du bestämmer hur svårt det ska vara, från lätt till mycket avancerat!

Brädans
storlek:

L 18 x B 18 x H 4 cm

Svårighetsgraderna finns som Easy, Medium och Advanced. Sätter man samman flera pussel blir det ytterligare en svårighetsgrad.

Klurigt och roligt för katter och små hundar i alla åldrar, alla storlekar och raser.

Funkitty Fishbowl cat feeder

Enrich your cat's life!

En fiffig ny aktiveringsmatskål från märket Funkitty som aktiverar din katt både i kropp och knopp. Fishbowl är genomskinlig så att din katt kan se maten inuti den, den har ett stort hål i toppen så att din katt kan känna lukten av fodret (eller godiset) - men för att få ut läckerheterna måste din katt klura ut hur den ska tippa bollen. Bollen har en vikt i botten så att den tippar upp av sig själv.

Fishbowl är tillräckligt stor för att rymma en hel måltid. Perfekt att ställa fram som aktivering innan man åker till jobbet på morgonen.

Passar lika bra till pillriga och rastlösa ungkatter som till äldre katter som behöver motion och kanske bli av med lite vikt. När din katt har vant sig vid sin fishbowl kan man om man vill ta bort kattens vanliga matskålar. Efter ytterligare en tid kan man flytta runt fishbowl så att den står i ett nytt rum på ett nytt ställe varje dag - detta aktiverar knoppen på din katt!

Går att diska i diskmaskinen, endast i överkorgen.

Cat activity Slow Feed snack boxSlow Feed snack box är en snygg och funktionell foderlabyrint eller matskål till din katt. Man fyller den med kattens torrfoder eller godis och låter katten själv pilla ut matbitarna genom de tre hålen på sidorna.
Slow Feed är perfekt för dig som har en katt som behöver en naturlig form av aktivering där katten själv får lite hjärngympa när den vill äta.

En matlabyrinten är även perfekt för dig med en katt som behöver gå ner i vikt eller äter sitt torrfoder alldeles för snabbt.

Gummifötter håller matlabyrinten stadigt på plats!

Storlek:
19 × 13 × 14 cm

Cat Treat Maze Nina Ottosson

Godislabyrint som roar, underhåller och aktiverar!

Cat Treat Maze är en godislabyrint från Nina Ottosson av lite större modell. Det är, i vårt tycke, ingen nybörjaraktiveringsleksak och inget för den försiktiga katten, men har man en katt som gillar godis, gillar en utmaning och som inte drar sig för att drämma till sin leksak med tassen så är en Treat Maze perfekt!

Inuti Treat Mazen finns en labyrint, så när man släppt ner godiset i det översta hålet måste katten snurra, vicka och få Treat Mazen i rörelse så att godiset passerar labyrinten inuti den och kommer ut i de två hålen på sidorna.

Lätt att rengöra!

Nina Ottoson är en svensk designer som tillverkat och designat aktiveringsleksaker för hund och katt sedan 1990. En svensk kvalitetsprodukt helt enkelt!

Kitty Brain Train 2-in-1 i trä

Kitty Brain Train aktiverar både kropp och knopp!

Dubbelpack med både Boccia game och Roundabout!

Boccia-game med träkulor där du kan gömma kattens favoritgodis eller något annat katten gillar extra mycket, kanske en hårsnodd Kisse måste sen rulla undan träkulorna för att hitta det som gömts.

Round-about är ett pill-och-jakt spel där två kulor går runt i varsin bana. För extra pyssel kan man stoppa ner lite godis i banorna!

Motivations-, lukt- och tänkspel för katter!

Raptor Chase 360

Aktiveringsleksak som snurrar ett spö med en fjäder runt runt!

Sprillans ny aktiveringsleksak till din katt i härligt mörkblå färg. Leksaken svänger vippan runt runt och har både ett vrede för att ställa in önskad hastighet samt en timer där man kan ställa in tiden från 15 min till upp till 2 timmar. Ha alltid uppsikt över din katt tillsammans med batteridrivna leksaker!

Kräver 3 st AA-batterier (ingår ej).

Superkul för katten och perfekt om du vill pyssla med något ifred för en stund.

Storlek:

Ø 48 x 34,5 cm

Cat activity Slide & Feed

Sprillans nyhet från Trixie!

Denna aktiveringsplatta från Trixie i ny spännande design används till kattens torrfoder eller för extra smarrigt kattgodis.

I Slide & feed får katten (eller liten hund) arbeta för sin mat, matlabyrinten kan vara ett värdefullt redskap för att hjälpa till med hetsätning eller problemvikt. Den är även perfekt för rastlösa katter med för mycket myror i brallan som behöver mer aktivering i sin vardag.

Plocka gärna bort kattens matskål helt och hållet och servera den dagliga torrfodergivan på denna aktiveringsplatta.

Storlek:

30 x 27 cm

FroliCat DART

Populära Frolicat DART!

FroliCat DART är en interaktiv kattleksak med laserljus som håller katten sysselsatt när du själv vill vara ifred en stund.

DART är en automatisk roterande laserleksak som ger många timmars underhållning för din katt. Placera DART på golvet och laserljuset rör sig i en cirkel som slumpmässigt växlar riktningar och rör sig åt olika håll. DART har 4 hastigheter och 4 olika timerinställningar som tillsammans erbjuder 16 spännande lek kombinationer.

Frolicat DART är perfekt för den rastlösa katten som behöver en stunds jakt inomhus! Tänk på att avsluta leken med att katten får fånga något, en kattmyntaleksak eller en godisbit!

Frolicat DARTdrivs med 3 st AA battier (ej inkluderade i förpackningen).

Tiger Diner Keramik Svart

Funktionell och smart foderlabyrint i keramik!

Tiger Diner är en snygg och framförallt funktionell foderlabyrint i svart keramik till din katt. Torrfodret hälls ner genom överdelen på labyrinten och silas ner till den undre delen där katten petar ut maten med tassen.

En matlabyrinten är perfekt för dig med en katt som behöver gå ner i vikt, hetsäter eller behöver en naturlig och daglig form av aktivering.

Tiger Diner går utmärkt att diska i diskmaskinen.

Cat activity Fumble Blanket Strategy Game

Roligt för både stora och små katter!

Fumble blanket är en alldeles ny aktiveringsleksak från Trixie där du kan gömma favoritleksakerna eller godisbitar inuti en filt. Filten har hål ovantill där din katt får söka och pillra med tassarna för att få ut sina gobitar!

Filten är tillverkad i bomull och har en dragkedja på sidan för enkel rengöring. Handtvätt. Filten har insytt prassel som lockar din katt till lek!

Denna aktiveringsleksak passar även till lite äldre katter eller katter som gillar att leka i ett lite lugnare tempo med en lättare svårighetsgrad.

Storlek:

70 × 50 cm

Think Pink aktiveringsbräda

Rosa aktiveringsbräda

Think Pink är en aktiveringsbräda som ger din katt möjlighet att klura och fundera på de gömda godsakerna.

Aktiveringsleksaker med hjärngympa passar extra bra för katter med lite myror i brallan och som vill fundera på och lösa problem. Ta dig tid att sitta ner med din katt och klura tillsammans på hur ni bäst löser uppgiften - din uppgift att lära din katt att använda sin leksak och kattens uppgift att komma åt gobitarna som matte/husse har gömt.

Storlek:
23 cm i diameter

AFP laser beam

Interaktiv laserlek för din katt!

Laser Beam är en interaktiv kattleksak till din katt med en rörlig laser som rör sig i 360 grader runt i en oförutsägbar rörelse. Timer gör att den stänger av sig själv efter 10 minuters lek.

Storlek:

L 16.6 x W 15.0 x H 28.1

Laserpekare är inte farligt, men man ska alltid se till att man inte lyser katten i ögonen och lämna ej barn utan tillsyn med en laserpekare.

Laserklass 1

Da Vinci kattspel

Da Vinci kattspel aktiverar både kropp och knopp!

Da Vinci kattspel med träkulor där du kan gömma kattens favoritgodis eller något annat katten gillar extra mycket. Din katt måste använda sin nos och syn för att klura på vart godiset är gömt och tassar för att rulla undan träkulorna för att hitta det som gömts.

Bra kvalité och perfekt för dig som gärna undviker plast i hemmet.

Motivations-, lukt- och klur-spel för katter!

Storlek:

24 x 3,5 x 21 cm

Cat activity Pokerbox

Aktivitetsleksak från Trixie som ger din katt både psykisk och fysisk träning!

Cat activity Pokerbox har fyra olika stationer med olika klurigheter för kattens smell, taste and sight! I stationerna kan man lägga kattens favoritgodis eller helt enkelt servera kattens middag där så att din katt får äta och pyssla samtidigt. Om katten har en liten favoritleksak så kan man fördel även använda den i brädan istället för godis.

Ett bra verktyg för hetsätande katter och katter som har myror i brallan och behöver extra aktivering

Aktivitetsleksaker är perfekt för katter som behöver lite extra stimulans och hjärngympa. Passar bra för ungkatter och kattungar man även för äldre katter som kan behöva nånting stillsamt att pyssla med!

Man kan med fördel plocka fram den på mornarna och fylla den med lite torrfoder åt innekatter som behöver aktivering när man är borta mycket dagtid.

Går att diska i diskmaskin!

Storlek:
31 x 31 cm

Cat Pet Vision Livekamera

Vad gör din katt på dagarna

Äntligen en riktigt fiffig kamera som du når från din dator, din surfplatta eller din smartphone. Kameran är kopplad till ditt trådlösa nätverk i hemmet och du kan lugnt sitta på jobbet och kolla till dina djur i hemmet.

Perfekt för kattuppfödaren (eller hunduppfödaren) som gärna vill ha lite koll under dagen de första veckorna så att mammakatten ligger kvar i bolådan med sina ungar när man själv måste åka till jobbet.

Med pilar på skärmdisplayen kan man röra kamera åt sidorna samt uppoch ner, linsen når 355 grader horisontelt och 90 grader vertikalt. Kameran når upp till 200 meter i dagsljus
och 10 meter i mörker. Infrarött ljus ger en night vision, att man ser bild även om det är mörkt i rummet.

Kameran har en 2-way audio function vilken gör att du kan prata med ditt husdjur genom kameran och du kan även höra ditt husdjur.

Specifikationer:
Wireless quick and easy installation
Adjustable Lens : 355 ° horizontal rotation and 90 ° vertical
Motion detection: instant notification alerts with the App
2 audio voice function to hear and talk to your pet to interact with it
Infrared night vision up to 10 meters
Possibility of recording 5 minutes
Can connect up to 4 devices with a camera
Resolution 640 X 480 Pixels ( 300k Pixels )
Power supply: external power adapter 5VDC/2A

Cat Video Cam

Vad gör din katt egentligen

Cat Video Cam är en liten kamera på 32 gram som du sätter fast framtill i kattens halsband. Du sätter på inspelningsläget och kanske lämnar hemmet eller släpper ut katten på sin dagliga runda. Videon din katt spelat in under de närmsta 2 timmarna kan sedan ses på en dator.

Inspelningstiden varierar mellan ca 2-3 timmar beroende på om man har på dag- eller nattinspelningsläget. Kameran har även en rörelsesensor så att man kan ställa in att den inte spelar in när katten är stilla (t ex sover).

Vill man spela in i mörker så aktiverar man det nya infraröda inspelningsläget.

Information: br>
Kameran är 41 x 44 x 25 mm och väger 32 gr.
Dosan tål fukt men tål ej att doppas i vatten.
Videons upplösning: 736 x 480 pixlar
Flash minne 4GB
Integrerad mikrofon
Nattinspelning med synlighet upp till 2 meter.

Cat Activity Roulette Kattspel

Roulette kattleksak från Trixie

Roulette är ett aktiveringsspel för katter, leksaken består av ett roterande bräde som din katt måste snurra på för att komma åt sitt godis eller sin leksak. Flera olika svårighetsnivåer som man kan välja mellan under inlärningen.

Med kattleksaken följer en instruktionsbok med tips och trix för hur du med enkla steg lär din att använda leksaken.

Passar jättebra för ungkatter och innekatter i alla åldrar som behöver lite extra stimulans, aktiverar katten i både kropp och knopp!

Storlek:

30 cm i diameter

Catmosphere treatdispenser

Catmosphere treatdispenser boll är en unik och högkvalitativ leksak för din katt.

Det uppmuntrar kattens naturliga jakt instinkter genom att matkulan skapar en oförutsägbar rörelse över golvet och lockar katten till lek.

Katten belönas när maten eller godiset trillar ur bollen och stimulerar kattens nyfikenhet och låter katten klura på problemet med maten i bollen - hjärngympa gör gott för både stora och små katter!! Rekommenderas varmt!

Produkten är tillverkad av godkänt och mycket slitstarkt material.

Tips: Fyll bollen med din katts favoritgodis eller kanske en testpåse av ett annat torrfoder den är van vid (så att katten triggas av lukten!).

Finns i klar/svart eller smoke/rosa.

Cat treat ball

Riktigt bra aktiveringsboll med en bra, lite mindre storlek.

Fyll din Cat treat ball från märket Kong med kattgodis, kattmynta eller kattens dagliga torrfoder. På grund av den lite mindre storleken kan detta vara en bra nybörjarboll för den katt som inte använt en aktiveringskula tidigare, den är lätt att rulla över golvet med tassen och godisbitarna trillar ur allt eftersom.

Lätt att skruva upp och fylla på!

Katten belönas när maten eller godiset trillar ur bollen och stimulerar kattens nyfikenhet och låter katten klura på problemet med maten i bollen - hjärngympa gör gott för både stora och små katter!!

Katthjul catwheel

Läckert katthjul i trä!

Ett katthjul är ett motionshjul för den moderna innekatten. Det är ett perfekt ställe för katten att göra av med överskottsenergi och samtidigt få lite hjärngympa!

Hjulet tillverkas för hand efter beställning, av vår tillverkare, i trä och spinner smidigt runt. Hjulet passar i de flesta hem med sin diameter på ca 120 cm på själva hjulet och med möjlighet att du själv kan välja färg på hjulet så att det passar in med hemmets inredning.

Bredd på hjulet (springyta): ca 27 cm
Bredd på bottenställning: ca 117 cm
Bredd på hjul: ca 120 cm
Total höjd: ca 130 cm

Levereranstiden är ca 3-4 veckor eftersom katthjulen tillverkas efter beställning.

OBS: eftersom dessa produkter tillverkas på beställning är det ej något öppet köp på denna produkt.

Petbo pride kartonghus

The perfect house for your cat!

Petbo är, precis som namnet antyder, ett litet kattbo, ett alldeles eget katt-krypin i regnbågens färger. Som alla vet älskar katter papplådor över alla annat och ett Petbo har många användningsområden för din katt - lekplats, sovplats eller bara ett ställe där din katt kan krypa in och filosofiera en stund.

Alla Petbo-hus levereras med en botteninsats i papp som dels är härlig att klösa på och dels är värmande så din katt gärna vill ta en powernap på den. Insatsen finns även att köpa separat som refill.

Petbo houses are 100% environmentally friendly, sturdy and resistant. Your furry friend can throw a party in it and it will still look great, even years after purchase.

Kitty Show DVD

Filmkväll för katten!

Perfekt aktivering för katter som är ensamma mycket eller helt enkelt för katter (och kattägare) som gillar att titta på naturfilmer!

The Bugs!

Huvudrollsinnehavare i denna film är de insekter som innekatten ofta kan se genom fönstret. Filmens speciella filter med de färger som katten ser allra bäst och med insekterna i naturlig storlek, kommer denna att bli kattens absoluta favorit bland insektsfilmer!

The Birds!

Här har vi den ultimata underhållningen för katten som älskar att spana på fåglar! Helt enkelt ett smörgåsbord av spänning för katten. Fåglarna är filmade i deras naturliga storlek Inga jättar som kan tänkas skrämma katten och inga fåglar som förvinner i tomma intet. Katten kan lätt följa fåglarna när de flyger iväg och på så sätt få ett naturligt avslut på jakten.

Cat Activity Domino add-on

Expands the Domino Basic Set with 2 more game options: track and Rotondo module!

Aktivitetsbrädan Domino add-on kan med fördel köpas till och byggas ihop med grundbrädan Domino Basic. I de olika stationerna kan man lägga kattens favoritgodis eller helt enkelt servera kattens middag där så att kisse får äta och pyssla samtidigt. Tunnlarna är extra pyssliga att fiska fram sina byten ut, där kan även leksaker gömmas.

Aktivitetsleksaker är perfekt för de katter som behöver extra stimulans och hjärngympa i sin vardag. Passar bra för ungkatter och kattungar man även för äldre katter som kan behöva nånting att pyssla med!

Domino basic byggs ihop med denna bräda som är en Domino add-on för fler aktiveringsnivåer till din katt. Halvvägs in i filmen här nedan ser man när add-on-delen byggs på.

Går att diska i diskmaskin!

Storlek:

21 x 30 cm


Cat Activity Playground

Härlig lekplats för din katt!

Aktivitetsbrädan Playground har fyra olika moduler med 15 olika klurigheter för din katt att lösa. I de olika stationerna kan man lägga kattens favoritgodis eller helt enkelt servera kattens middag där så att kisse får äta och pyssla samtidigt.

Hjälper hetsätande katter att äta långsamt!

Aktivitetsleksaker är perfekt för de katter som behöver extra stimulans och hjärngympa i sin vardag. Passar bra för ungkatter och kattungar man även för äldre katter som kan behöva nånting att pyssla med!

Man kan med fördel plocka fram sin Playground på morgonen åt innekatten om man är borta mycket dagtid och sedan plocka undan den igen när man kommer hem från jobbet.

Går att diska i diskmaskin!

Storlek:

39 x 24 cm

Cat Activity Domino basic set

Sprillans nytt från Trixies populära serie!

Aktivitetsbrädan Domino basic med två olika aktiviteter för din katt att pyssla med. I de olika stationerna kan man lägga kattens favoritgodis eller helt enkelt servera kattens middag där så att kisse får äta och pyssla samtidigt. Tunnlarna är extra pyssliga att fiska fram sina byten ut, där kan även leksaker gömmas.

Hjälper hetsätande katter att äta långsamt!

Aktivitetsleksaker är perfekt för de katter som behöver extra stimulans och hjärngympa i sin vardag. Passar bra för ungkatter och kattungar man även för äldre katter som kan behöva nånting att pyssla med!

Domino basic kan byggas på med ett add-on set för fler aktiveringsnivåer till din katt.

Går att diska i diskmaskin!

Storlek:

32 x 30 cm


Cat Activity Fun Timer

Fun Timer godbits-automat

Fun Timer kan fyllas med kattens torrfoder, godis eller små favoritleksaker. Fyll Fun Timer innan katten eller hunden ska vara ensam några timmar och Fun Timer ploppar ut godbitarna med jämna mellanrum, den ger även ifrån sig en liten ljudsignal så att katten eller hunden snart lär sig att det är en godbit/leksak på gång när ljudsignalen kommer.

Timer-intervallen är antingen 30 minuters intervaller under 2,5 timmar eller med 60 minuters intervaller under 5 timmar.

Första gångerna ni använder Fun Timer så gör det under uppsikt så att du kan försäkra dig om att katten eller hunden inte har sönder sin Fun Timer.

Storlek: ø 22 × 13 cm

Fling-ama-String

Superpopulära kattleksak från USA!

Fling-ama-String är en batteridriven leksak som du hänger på t ex ett dörrhantag, bandet dras runt runt och lockar även den lataste katt till lek!

Fling-ama-Stringen har två hastigheter och förutom att den är galet rolig så tränar den kattens kordination mellan öga och tassrörelser.

Kräver 3 st AA batterier (ingår ej)

Det här är en sån leksak som man med fördel kan plocka undan en tid när den inte används och på så sätt behålla kattens intresse så mycket längre! Ha alltid uppsikt över din katt när den använder Fling-ama-String.

En av våra populäraste produkter!
Rekommenderas!

Kitty lake plaskpol

Plaskpol till din katt!

Trots ryktet att katter inte gillar vatten så är det faktiskt en hel del tama hemmatigrar som älskar att leka i vatten! Kitty Lake är en liten pol som du kan lätt kan sätta upp i t ex badrummet eller utomhus (balkongen, uterummet, på gräsmattan!) för lite kattlek och aktivering.

Den glittrande vattenytan och tre medföljande flytleksaker lockar din katt till lek. För extra aktivering kan man lägga lite godis på flytleksakerna.

Mycket lätt att fälla upp och ner (behöver ej blåsas upp).

Storlek:

H: 10 cm ø: 30 cm

Dog Smart (även för katt!)

Ett aktiverande spel för dig och din katt!

Göm godisbitar i fördjupningarna under några av de ihåliga klossarna, låt katten sedan leta efter godiset genom att nosa sig fram och flytta på klossarna.

Man kan öka svårighetsgraden genom att vända några klossar upp och ner och lägg godis i hålet på klossen istället för under den.

Idén med aktiveringsleksaken är att du och din katt ska ha en trivsam och givande stund tillsammans. Du visar och katten iakttar och provar sig fram - tillsammans har ni roligt!

Nina Ottoson är en svensk designer som tillverkat och designat aktiveringsleksaker för hund och katt sedan 1990. En svensk kvalitetsprodukt helt enkelt!