Supercat Dream Svart

Supercat Dream är en snygg och trevlig sovplats till din Supercat!

Vi är jättestolta över att äntligen få presentera vår egen kattbädd! Exklusivt på Supercat - vår egen svarta kattbädd med snygg SUPERCAT-brodyr. Vi älskar den!

De flesta katter sover gärna lite högre upp än golvnivå, detta gör att kattsängen Supercat Dream oftast blir en hit. Mysig sovplats till din katt som även passar fint i hemmet med sitt svarta snygga tyg! Stilrent och mysigt i ett!

Kardborreband gör överdraget lätt att ta loss för en omgång i tvättmaskinen, tyget är 100% bomull och tvättbart i 30 grader!

Storlek:

Ø 50 cm, höjd 36 cm

Supercat nice bag

Vår finaste lilla väska!

Kanske den finaste tygpåsen i hela världen! Tycker ni inte Perfekt storlek att ta med sig för t ex lunchlådan, skrivboken, pocketboken, en extra tröja och annat smått och gott man kan behöva ta med sig on the go.

Påse i Nonwoven som är ett material tillverkat från återvunna PET-flaskor.

Storlek: 25 x 30 x 7 cm

Supercat Necessär

Supercats funktionella utställningsnecessär!

Inte för stor och inte för liten, precis lagom stor för att få med sig allt man behöver och inuti finns en smart krok så att du kan hänga upp den på utställningsburen och på så sätt alltid ha prylarna nära till hands!

Flera smarta fack nertill som rymmer alltifrån lite större flaskor och borstar till saxar och annat bra. Övertill finns två mindre fack med dragkedja där man kan förvara smått och gott som leksaker, lite godis, sina utställningsnålar med mera.

Svart necessär med tryck i vitt.
Necessären är tryckt med miljövänligt screentryck.

Tips!
När inte katten är med på resan kan man med fördel använda necessären till sin egen packning då schampoflaskor och annat bra-att-ha ryms så bra i den!

Obs! Produkterna i necessären på bild ingår ej.