House of Dog Hjärta Leksak

House of Dogs Hjärta leksak är en jättemjuk leksak i härlig färg med fint broderi på båda sidor. Med både pippande och prasslande ljud blir leksaken en favorit. Rep på båda sidor av leksaken gör att hunden och ägaren kan leka tillsammans. Det är få hundar som kan motstå en dragkamp med denna frestande leksak.
Leksakerna säljs i osorterade färger.
Storlek: 33cm x 14cm

Wiggly Giggly Treat Ball

Wiggly Giggly har skapat prisbelönta interaktiva vinyl leksaker.
Stoppa godis i leksaken med ett enkelt vrid och utmana din hund att få ut det. Leksaken är perfekt för uttråkade hundar, den hjälper stressade hundar och ger hunden mental stimulans. Hundar älskar den vickande fnissande bollen. Unik, icke-elektronisk luft tub släpper ut ett hysteriskt fnittrande ljud när leksaken skakas/rullas. Tillverkad av tålig PVC plast, bollen rullar i oförutsägbara mönster. Bollen säljs i osorterade färger.
Storlek, 11cm

Wiggly Giggly Ropeball

Wiggly Giggly har skapat prisbelönta interaktiva vinyl leksaker. Rolig boll med rep på båda sidor. Hundar älskar den vickande fnissande bollen. Unik, icke-elektronisk luft tub släpper ut ett hysteriskt fnittrande ljud när leksaken skakas/rullas.
Tillverkad av tålig PVC plast, bollen rullar i oförutsägbara mönster.
Säljs i osorterade färger.
Storlek, 36cm x 14cm

Ruffwear TurnUp Hundleksak

Ruffwear TurnUp är en nästan rund, så man vet aldrig riktigt vart den kommer studsa när den landar, blir så mycket roligare när hunden inte kan förutsäga vart leksaken kommer studa någonstans. Med hål i som du kan stoppa ner lite gott i så blir det ännu roligare. Tillverkad av naturgummi. Nästintill omöjlig för hunden att bita sönder.