Yummy Travel Bowl

Förvara - transportera - servera!

Yummy Travel Bowl är en praktisk lösning som innebär att man kan förvara och transportera både mat och vatten utan att det spills eller blandas ihop. Perfekt när man är på resande tass!

Yummy Travel Bowls features a spill resistant water bowl that serves as the base, a food bowl that slips into the water bowl making the water bowl leak-free, and a lid that seals Yummy Travel Bowls making it spill-proof. The lid becomes an extra bowl when flipped over, thereby allowing for dry food, wet food, and water to be served in separate bowls. When the Yummy Travel Bowls lid is used as a food bowl, the saucer portion can be filled with water to keep ants out of food.

Tillverkad i barnsäkert BPA-fritt silikon och tål både frys, diskmaskin och mikrovågsugn (temperatur -40 till 230 grader).

Storlek:

16,7 x 7,7 cm.

Lock: 200 ml
Matskål: 250 ml
Vattenskål: 600 ml

Tillverkad av Sleepypod som även gör de snygga och funktionella transportväskorna!


Junior Väst Harness

Stilren och tuff sele från Puppia!

Mjuk och skön sele i västmodell med modernt och stilfullt rutmönster samt lyxigt emblem uppe på ryggdelen. Kombinera gärna med matchande Puppiakoppel för en fulländad look.

Denna sele sitter lite annorlunda på katten jämfört med puppias soft harness-selar. Selen sitter mer som en väst på och passar inte katter med höga skulderblad då spännet hamnar ovanpå skuldrorna på kattens rygg.

Puppia är världens ledande producent av exklusiva, moderiktiga och trendiga tillbehör till katt och hund. Puppias selar är kända för sin kvalité och passform.

Finns i flera storlekar. Kom håg att mäta din katt innan beställning för att försäkra dig om rätt storlek!

Storlek XS:
Bröst: 24 cm
Hals: 16 cm

Storlek S:
Bröst: 30 cm
Hals: 21cm

Storlek M:
Bröst: 37 cm
Hals: 25 cm

Fish Bowl matbar vit

Fish Bowl - Hing Design

Jättefin matbar i kritvit färg till din katt från märket Hing. Utformad som en fisk, med 2 st löstagbara kattmatskålar som är lätta att ta upp för en omgång i diskmaskinen. Halkfria gummifötter gör att matbaren står stadigt. Mycket praktiskt till både torrfoder och blötmat till din katt, en skål för varje sort.

Storlek:

41 x 20 cm (ca 2 x 2 dl)

Tips:
Katter vill inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till kattens mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.

Ruffwear Bivy Bowl

Svetsade tyg teknik skapar en vattentät tätning och möjliggör ettlagers-konstruktion.
Stabil form och no-slip botten gör det enkelt att äta och dricka.
Enkelväggskonstruktionen är lätt att rengöra.
Ultralätt design gör det lätt att ta med.
Konstruerad hopfällbarhet gör den lätt att bära med sig.
Integrerad häng-slinga för att fästa vid packningar eller hänga på tork.
Ökad synlighet med reflekterande kant.
Volym skål: 1.8L.
Tillverkad i Kina
STORLEK
Öppning: br>
15 cm
Volym: br>
1.8 L

Katthalsband Bow tie Red

Fint rött katthalsband med fluga/rosett!

Katthalsband till din katt i röd färg, med extra piff i form av en fluga/rosett med en strass-bling i mitten. Halsbandet har ett safetyknäppe som går upp om katten skulle fastna med halsbandet t ex i en gren utomhus. Katthalsbandet har även en pingla som självklart går att knipsa bort om man vill - för kattens skull.

Supersnyggt katthalsband till vardags eller vid något extra speciellt tillfälle!

Fish Bowl matbar Röd

The Fish Bowl - Hing Design

Jättefin matbar i klarröd färg till din katt från märket Hing. Utformad som en fisk, med 2 st löstagbara kattmatskålar som är lätta att ta upp för en omgång i diskmaskinen. Halkfria gummifötter gör att matbaren står stadigt. Mycket praktiskt till både torrfoder och blötmat till din katt, en skål för varje sort.

Storlek:

41 x 20 cm (ca 2 x 2 dl)

Tips:
Katter vill inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till kattens mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.