Katthalsband reflekterande rutigt Gul

Reflekterande katthalsband!

Klassiskt katthalsband med rutigt mönster och gula detaljer. Reflekterande tyg för bättre synlighet i mörker och skymning utomhus.

Halsbandet har ett safetyknäppe som går upp om katten skulle fastna med halsbandet t ex i en gren utomhus. Katthalsbandet har även en pingla som självklart går att knipsa bort om man vill - för kattens skull.

Storlek:

Ställbar längd 20,5 - 31 cm

Id-bricka hjärta Guld med gravyr

Unik graverad Id-bricka till ditt katthalsband!

Id-bricka guldhjärta metall i en perfekt storlek att hänga på kattens halsband (ej tung eller för stor). Vi graverar en text som du väljer, rekommenderat är kattens namn på ena sidan och ditt telefonnummer på den andra. Perfekt om din katt har kommit bort, någon hittat den och behöver komma i kontakt med dig som ägare.

Går förstås lika bra att använda på kattselen som på katthalsbandet.

Efter genomförd order, skicka ett email till oss med din önskade gravyrtext!

Brickan är ett guld hjärta på ca 2 cm i diameter. Levereras med ett litet nyckelringsfäste färdigt att sätta på ditt katthalsband.

Katthalsband Reflex elastiskt Gult

Reflexhalsband från Hunter för utekatten!

Gult katthalsband med insydd reflextråd till din katt i elastiskt material så att din katt inte ska fastna utomhus. Lätthanterligt spänne och möjlighet att ställa in halsbandets omkrets.

På halsbandet finns en pingla, men den går givetvis att plocka bort om man vill, för kattens skull.

Märket Hunter tillverkar kattprodukter av riktigt bra kvalité!

Id-bricka cirkel Guld med gravyr

Unik graverad Id-bricka till ditt katthalsband!

Id-bricka blank guldcirkel i en perfekt storlek att hänga på kattens halsband (ej tung eller för stor). Vi graverar en text som du väljer, rekommenderat är kattens namn på ena sidan och ditt telefonnummer på den andra. Perfekt om din katt har kommit bort, någon hittat den och behöver komma i kontakt med dig som ägare.

Går förstås lika bra att använda på kattselen som på katthalsbandet.

Efter genomförd order, skicka ett email till oss med din önskade gravyrtext!

Brickan är en guldcirkel i metall på ca 2 cm i diameter. Levereras med ett litet nyckelringsfäste färdigt att sätta på ditt katthalsband.