Katthalsband med dekorsten aquagrön

Snyggt katthalsband i en riktigt härlig grönfärg!

Superfint läderhalsband i aquagrön färg med dekorstenar. Fint bling-bling till din katt!

Halsbandet har en töjbar resårdel så att katten ska kunna komma ur halsbandet om den fastnar. Katthalsbandet har en pingla som självklart går att knipsa bort om man vill - för kattens skull.

Detta katthalsband är tillverkat i Sverige på Tärnsjö Garveri!
Tärnsjö Garveris produkter är vegitabiliskt garvade och därmed kromfria.
I tusentals år har man garvat läder med garvsyror från västriket, en miljövänlig metod som Tärnsjö Garveri fortfarande använder. Resultatet ger ett läder som andas och som inte framkallar allergier. Ett läder med en vacker yta och ett naturligt åldrande

Vattenfontän AquaFresh 2,1 liter

Praktisk och snygg vattenfontän till din katt!

En snygg vattenfontän med blå topp och vit botten. AquaFresh vattenfontän stimulerar din katt att dricka mer vatten, vilket på sikt kan förebygga bland annat njurproblem. Vattnet cirkulerar genom ett aktivt kolfilter som håller vattnet fräsht och smakligt för katten samtidigt som det samlar upp damm och katthår som hamnar i fontänens vatten.

AquaFresh har både ett litet vattenfall i toppen som är populärt hos de katter som gillar att dricka ur kran, det finns även en vattenspegel som i en vanlig vattenskål för den katt som gillar att lapa vatten ur skål.

AquaFresh är tystgående, har låg energiförbrukning och rymmer 2,1 liter vatten.

Storlek:

25 x 20 x 18cm