K9 Competition Ear Cleanser Sensitive

K9 Competition Ear Cleanser Sensitive

Ear Cleanser är en skonsam och effektig rengöring till din katts öron. Den löser upp illaluktande vaxproppar i hörselgången och kan även användas i förebyggande syfte. Ear Cleanser är alkoholfri och fri från eteriska oljor och kan därför användas även för känsliga öron.

Vid irritation i din katts öron bör du alltid kontakta en veterinär för rådgivning.

Använd så här:
Droppa 1-2 droppar i kattens örat. Fördela vätskan jämnt genom att massera hörselgången från utsidan av örat i 30 sek. När katten skakar på huvudet efter behandlingen rinner föroreningarna ut med vätskan. Eftertorka försiktigt.

Storlek:

150 ml

Innehåll:
Aqua, polyethylene glycol, propylene glycol, glycerine, aloe vera, D-panthenol, salicylsyra, parfym & konserveringsmedel.

PH: 4,5

Kattschampo Crazy Cat Lady litter box fragrance

PET HEAD Crazy Cat Lady - Strawberry Orange Lemonade - litter box fragrance

Luktar kattlådan mystiskt även fast den är nybytt och nyskurad Spraya Crazy Cat Lady litter box fragrance 2 gånger per dag i rummet där kattlådan finns. Sprayen fräschar upp och deodoriserar rummet med en doft av jordgubbs- och apelsinlemonad. Cats are people too!

Rumssprayen doftar så himla gott så man vill gärna använda den i hela huset!

Storlek:
175 ml

BED HEAD by TIGI har länge varit ett ledande märke för hårvård hos frisörerna. Nu tillverkar de äntligen varianten för hund och katt - PET HEAD by TIGI. Snygga förpackningar, naturliga ingredienser och dofter som får dig att vilja använda produkten själv!

All Pet Head products are PH-adjusted and free or paraben, sulfate, DEA and are cruelty free.

Petbo refillbotten till kartonghus

Ny fräsh insats!

Refillbotten till din katts Petbo katthus i kartong. Botteninsatsen i papp är dels härlig att klösa på och dels är den värmande så din katt gärna vill ta en powernap på den.

Obs: endast botteninsatsen ingår i denna produkt. Katthuset köps separat.

Petbo houses are 100% environmentally friendly, sturdy and resistant. Your furry friend can throw a party in it and it will still look great, even years after purchase.

PET HEAD Knot Detangler mot tovor

PET HEAD Knot Detangler - Watermelon - for Cats

Knot Detangler är en hjälp för dig och din katt när din katt fått en tova i pälsen! En tovig päls är inte bara en oreda för din katt, en tova som sitter åt ordentligt kan, om det vill sig illa, ge upphov till sår i huden under tovan och tovan kan både vara smärtsam och luggas - därför är det väldigt viktigt att hjälpa din katt att reda ut sina tovor. Knotty, knotty pet! Get rid of those nasty tangles quick!

Spraya Knot Detangler generöst på tovan och massera in det ordentligt med fingarna. Börja sedan att dra isär tovan för hand och fortsätt sedan med en utredande kam för att få lös tovan ur pälsen. Knot Detangler behöver inte sköljas ur pälsen utan kan användas som ett leave-in balsam för en utredande effekt på hela pälsen.

Storlek:
200 ml

BED HEAD by TIGI har länge varit ett ledande märke för hårvård hos frisörerna. Nu tillverkar de äntligen varianten för hund och katt - PET HEAD by TIGI. Snygga förpackningar, naturliga ingredienser och dofter som får dig att vilja använda produkten själv!

All Pet Head products are PH-adjusted and free or paraben, sulfate, DEA and are cruelty free. Hypoallergenic purrfection!

Katthus Lodge Ontario

Fint vitt katthus för din katt att söka skydd inuti!

Katthus Lodge Ontario av trä är tillverkad för utomhusbruk på din tomt, på din altan eller i din kattgård. Byggt med vädertåligt bitumentak och en transparant kattlucka vid kattens ingång som skydd mot väder och vind.

Din katt kan vila inuti sitt hus och den kan ligga och spana från sin takterass där katten har skugga under dagen eller skydd för regn.

Taket på katthuset är tillverkat i vädertåligt bitumen och är inte bara ett skydd för varma dagar på takterassen utan fungerar även som spanarplats för din katt som gärna ligger lite högre upp!

Storlek:

Totala mått: 77 x 50 x 73 cm
Transparant kattlucka: 18 x 16 cm
Laserad med skyddande trälasyr.
Vädertåligt bitumen tak.
Produkten levereras i platt paket och monteras av kund.

Observera att detta är en produkt i trä och att den behöver underhållas vid bruk utomhus där väder och vind utgör slitage på träet. Använd trälasyr som är ofarlig för din katt när du behandlar katthuset och placera gärna katthuset på en så skyddad plats som möjligt för att förhindra väderslitage.

Drinkwell 360 rostfri

Mycket funktionell och smart rostfri vattenfontän till din katt!

Drinkwell är en vattenfontänen till din katt med en rinnande stråle vatten som syresätter vattnet i fontänen. Perfekt för dig med katt som älskar att dricka ur vattenkranen!

Drinkwells vattenfontäner är konstruerade av en veterinär som hade uppmärksammat att katter i regel drack för lite vatten. Det rinnande ljudet av vatten lockar katten till att dricka mer vatten!

Denna vattenfontän i rostfritt stål har en längre livstid och bättre hållbarhet än vattenfontäner tillverkade i plast.

Kolfilter filtrerar vattnet i fontänen och neutraliserar dålig lukt och smak. Drinkwell 360 rymmer ca 3,8 liter vatten och är lätt att rengöra!

Du väljer själv mellan 1-5 strålar med vatten!

Drinkwell går att diska i diskmaskinen.
Bruksanvisning på engelska, lätt att förstå :


Applaws portionspåsar Jelly pouches

Applaws portionspåsar - 70 gram
Köttbitar i gelé i flera delikata smakkombinationer som kommer att tilltala även den mest kräsna av katter. Kattmat helt fri från gluten!
Applaws kattmat är ett högkvalitativt kompletterande kattfoder som endast innehåller naturliga ingredienser, utan tillsatser av smakförstärkare.
Den tillverkas på frigående kyckling som föds upp på naturlig mat utan hormoner. Alla fisk som används fångas i havsvatten med delfinersäkra och hållbara metoder.
24 september, 2017, Kattmat, Supercat » läs mer…

Laserpekare Kattleksak

En av våra mest populära kattleksaker. Laserpekaren är en perfekt leksak när du hellre ligger på soffan än springer omkring med kattleksaker. Med denna kan du låta din katt jobba.
Tips! Se även fler laserpekare och laserpekare för katter
Istället för att göra din katt snurrig med laserpekaren - så använd laserpekaren för att locka fram sprintern i din katt. Ställ dig på ett strategiskt ställe, tex en hall eller vardagsrum och för laserpekaren fram och tillbaka långa sträckor över golvet och låt katten springa av sig riktigt ordentligt. Tänk på att avsluta leken med att katten får fånga något, en kattmyntaleksak eller en godisbit.
Laserpekare är inte farligt, men man ska alltid se till att man inte lyser katten i ögonen och lämna ej barn utan tillsyn med en laserpekare.
Laserklass 2
23 september, 2017, Kattleksaker, Leksaker, Supercat » läs mer…

Katthalsband med dekorsten rosa

Snyggt katthalsband i rosa med fina dekorstenar!

Riktigt fint läderhalsband i cerise färg med dekorstenar. Fint bling-bling till din katt!

Halsbandet har en töjbar resårdel så att katten ska kunna komma ur halsbandet om den fastnar. Katthalsbandet har en pingla som självklart går att knipsa bort om man vill - för kattens skull.

Detta katthalsband är tillverkat i Sverige på Tärnsjö Garveri!
Tärnsjö Garveris produkter är vegitabiliskt garvade och därmed kromfria.
I tusentals år har man garvat läder med garvsyror från västriket, en miljövänlig metod som Tärnsjö Garveri fortfarande använder. Resultatet ger ett läder som andas och som inte framkallar allergier. Ett läder med en vacker yta och ett naturligt åldrande

Petstages Felt friends 2-pack

Se din katt leka och gosa med sin Felt Friend från märket Petstages.
Felt Friends är två små kramgoa möss i filt med lite kattmynta och lite prassel inuti som din katt kommer att gilla att leka med. De små mössen är en perfekt storlek för att bära i munnen som ett byte.
Storlek:
ca 15 cm lång
24 september, 2017, Kattleksaker, Supercat » läs mer…

Tic-Clip Fästingskydd för katt

Skydda din katt mot fästingar i sommar!

Tic-clip är ett giftfritt alternativ för att skydda din katt (eller hund) mot fästingar under sommarhalvåret.

Hur använder man Tic-clip
Tic-clip består av en metallbricka och två ringar. Du fäster brickan i en eller två ringar beroende på vad ditt djur väger, sedan fäster du det på kattens halsband. Brickan ska helst sitta på dygnet runt för bästa effekt.
Brickan är laddad med bioenergi och förser katten med ett oscillationsfält (magnetiskt fält), vilket gör det oerhört svårt för fästingar att kunna lokalisera djuret.

Tic-Clip är laddad med bioenergi och stöter bort skadeinsekter i upp till två år. Detta fästingmedel skapades i Tyskland och har varit en stor succé i hela Europa.

Anibio Tic-Clip erbjuder en revolutionerande metod för att skydda ditt husdjur från fästingar och loppor, utan bekämpningsmedel, fästingdroppar, sprayer eller lokal applicering av något slag!

VATTENTÄT, LUKTFRI, INGET BATTERI, UPP TILL 2 ÅRS SKYDD!

Supercat halsband berlock

Unik graverad berlock till matte/husses halsband!

Graverad berlock i metall i en perfekt storlek att hänga på ditt eget halsband (eller till katten förstås, passar lika bra på båda!). Vi graverar en text som du väljer, på produktfotona kan du se förslag på olika ordspråk som vi gillar lite extra mycket :

Ange din önskade text i kommentarsfältet i kassan om du du önskar välja en egen text. Observera att det inte ryms så mycket text. Max 3 rader.

Brickan är ca 2 cm i diameter. Levereras med ett litet nyckelringsfäste men går lika bra att trä direkt på en halsbands-kedja (ingår ej!).

Obs, brickan är ej nickelfri. Så om du har allergier rekommenderar vi att du hänger den på t ex väskan eller nyckelknippan istället för runt halsen.

KattHarness Tre Ponti Basic

Enkel och snygg!

Äntligen en sele som lätt kan tas av och på utan trassel. Selen har inget fram eller bak. Du sätter helt enkelt kattens framben i hålet, lyfter upp selen och drar ner låset mot manken. Fungerar på de allra flesta kroppsformer och är tillverkad i ett stadigt material med reflex runt kanten. Toppen för katten som gillar att ta en promenad med matte/husse även under den mörkare årstiden.

Storlek:

Strl 1: upp till 3 kg
Strl 1,5: upp till 4 kg
Strl 2: upp till 5 kg

Kong Cat Dinos

Nyhet från Kong!

Klart kisse måste ha sin egen dinosaurie att brottas med! Jättefina mjukisar från märket Kong i 4 olika färger och modeller att välja mellan. Dinosaurierna innehåller Kongs egen högkvalitativa kattmynta.

Mjuka kattleksaker med lite härligt prassel i fyllningen som lockar både stora och små katter till lek. Perfekt som brottningskompis!

Storlek:
ca 14 cm

Valerian Cushion Roll

Härlig valeriana kudde till din katt!

Trixies svar på de populära kattmyntakorvarna - en valerianakudde! 25 cm lång och fylld med valeriana kommer din att bli riktigt lycklig och sparka, krama, slicka, bita och sova på sin kudde.

Säljs styckevis i blandade, glada och blommiga färger!

Valeriana kallas även för Vänderot och har i stort sett samma påverkan på katt som kattmynta. Den används traditionellt även som naturläkemedel mot huvudvärk och lätta insomniabesvär på människor

Storlek:

25 × 8 cm

Supercats produktprovarkatter är riktigt begeistrade över denna kattleksak, rekommenderas!

Come with me Kitty KattHarness (4 färger)

Come-with-me-kitty Easy Walk kattsele

Kattselen Easy Walk är genomtänkt designad och en riktigt bra kattsele. Den är utformad för att vara extra skonsam mot kattens nacke och rygg vid plötsliga ryck i sele och koppel. Designen gör även att det är lite svårare för katten att ta sig ur denna kattsele jämfört med många vanliga modeller!

Selen är justerbar både i framdelen och kring bröstkorgen på din katt. Kopplet som medföljer är elastiskt, vilket ger ett mjukt ryck (istället för ett stumt stopp) om din katt plötsligt drar iväg. Det gör även att din katt upplever ett tryck tillbaka till dig vilket kan vara ett hjälpmedel för att lära din katt att du är ute på promenad med katten och inte tvärtom ,)

Längd på koppel: 100-162 cm

Storlek:

Small 23 cm - 28 cm omkrets
Medium 27 cm - 36 cm omkrets
Large 33 cm - 46 cm omkrets

Mjuk Harness

En av Puppias absolut mest populära selar, gjord i ett skonsamt mesh-material!

Puppia är världens ledande producent av exklusiva, moderiktiga och trendiga tillbehör till katt och hund. Puppias selar är kända för sin kvalité och passform.
Selen är vattentålig och går att använda i badet.

Finns i flera storlekar. Kom håg att mäta din katt innan beställning för att försäkra dig om rätt storlek!

Storlek: XS
Bröst: 8.5~39cm
Hals: 1cm

Storlek: S
Bröst: 32.5~45cm
Hals: 27cm

Storlek: M
Bröst: 38~52.5cm
Hals: 33cm

Applaws Harnessction supremeg

Applaws är ett blötfoder till din katt helt utan konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel och den innehåller heller inget spannmål!

Applaws tillverkas med grundtanken om katten som ett köttätande djur och försöker i möjligaste mån att efterlikna en naturlig kost.

Applaws kattmat är ett högkvalitativt kompletterande kattfoder som endast innehåller naturliga ingredienser, utan tillsatser av smakförstärkare.

Applaws tillverkas på frigående kyckling som föds upp på naturlig mat utan hormoner. Alla fisk som används fångas i havsvatten med delfinersäkra och hållbara metoder.


Supreme selection 12-pack består av:

3 x Tuna Fillet
3 x Chicken Breast
3 x Ocean Fish
3 x Chicken Breast with Cheese

Innehåller minst 75% fisk/kyckling/pumpa, inga artificiella färgningsmedel, smaker, konserveringsmedel, smakförstärkare eller glukos.

Kattlåda för kattungar – flera färger

Färgglada kattlådor i lite mindre format!

Liten behändig kattlåda som passar jättebra när kattungarna ska börja lära sig att gå på toaletten och behöver en liten kattlåda. Första veckan kattungarna använder kattlådan kan man klicka loss sprättkanten för att kattungarna lättare ska kunna klättra ner i lådan. När de är lite större klickar man på sprättkanten så att mindre strö sprätts ut ur kattlådan.

Denna storlek på kattlåda passar även bra för en dubbelbur på kattutställning (den kan även fungera i enkelbur).

Storlek:

42 x 31 x 13 cm

Obs: om du köpt en kattunge som är äldre än 12 veckor bör du köpa en stor kattlåda till din katt

Cat It Matbar Rosa

Snygg kattmatskål från Cat It med dubbla matskålar.

Matbaren är utformad med två skålar med olika storlekar och har en fin ljusrosa färg. Vid rengöring av matbaren så tar man bara upp de två rostfria skålarna som även tål maskindisk.

Storlek:

Den större matskålen rymmer 350 ml och den mindre 160 ml.

Tips: katter vill helst inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.

Obs: Supercat är en vattenstämpel från vår fotograf som endast finns på produktfotot och ej på själva matskålen.

Scentstop 100 ml citrus

Vardagsrengöringsmedel för kattägare med fräsh citrusdoft!

Vad är SCENT STOP!

SCENT STOP! är ett medel för vardagsrengöring som är speciellt framtaget för katt/hundägare som tycker om att ha rent omkring sig. Skura ur kattlådan med det, torka fläckar, rengör tyg och hårda ytor där det hänt en olycka. Det kan även användas som grovrengöringsmedel när det krävs lite extra resurser.

Det går även alldeles utmärkt att fräsha upp gamla gympaskor med detta medel, eller spraya det på disktrasan över natten!

SCENT STOP! kan användas på såväl mjuka som hårda ytor och rengör effektivt men skonsamt.

SCENT STOP! är ett koncentrat och består av odörätande patenterade mikroorganismer som aktiveras när det blandas med vatten. Mikroorganismerna arbetar aktivt i upp till 5 dagar med att äta odör och bakteriehärd.
Du blandar endast den mängd medel du tänkt använda och på detta sätt räcker SCENT STOP! väldigt länge.

SCENT STOP! är biologiskt nedbrytbart, samt icke patogent för djur och människa.
SCENT STOP! är unikt och har en långtidsverkande effekt.
SCENT STOP! har ensamrätt att använda den patenterade mikroorganismen i djurprodukter i Sverige!

SCENT STOP! är KONCENTRAT

SCENT STOP! är inte dyrare än andra produkter på marknaden. Däremot kan det kännas dyrare eftersom flaskorna är så små! Hemligheten är att SCENT STOP! är ett koncentrat som ska spädas med vatten.

100 ml flaskan ger 500 ml utspädd SCENT STOP! om den blandas 1+4
2,5 dl minidunk ger ca 1,25 liter utspädd SCENT STOP! om den blandas 1+4
0,5 liter ger 2,5 liter utspädd SCENT STOP! om den blandas 1+4

Jämförelse:
2,5 dl minidunken med SCENT STOP! ger alltså dubbelt så mycket rengöringsmedel de 500 ml flaskor med Urine Off och Piss Off som säljs i butik.

Storlek: 100 ml

Klösträd Nita

Nita klösträd - fin i hemmet!

Nita klösträd är ett klassiskt och snyggt klösträd som gör sig fint i hemmet. Stoppad mjuk sovplats i toppen, perfekt för att snurra ihop sig för en catnap. Två mjuka hyllor och en sovgömma i mitten som passar både som sovplats för katten eller som förvaring för kattleksakerna.

Plyschtyg i en ljusgrå färg (en grå som bryter mot naturvit nyans) och sisalpelare i svart färg.

Storlek:

höjd: 147 cm
bottenplatta: 45 × 47 cm
sisalpelare: ø 9 cm

Tobi vit

Tobi lounge till din katt

Tobi lounge är den perfekta viloplatsen för din katt. Tillverkad i värmande wellpapp, mycket stabilare och snyggare än man kan tro! Materialet har en perfekt struktur för att locka din katt att klösa på den och materialet är värmande och din katt kommer gilla att sova på sin Tobi lounge.

Den kurviga formen är inte bara snygg, den passar även perfekt som viloplats till din katt. Tobi kommer inte bara att hålla din katt spinnande nöjd, den är även designad med en modern estetik som passar fint in i hemmet.

Tobi vit lounge är handgjord i Polen med lokal miljövänlig wellpapp och ett certifierat lim, säkert för både djur och människor. Eftersom produkten är handgjord kan dimensionerna variera något.


Storlek:


Mått i cm: (lxhxb): 59 x 6,5 x 25

Vikt: 1kg

Kattbädd Svart / vit

Mysig kattbädd!

Stilren och klassisk kattbädd i svart och vit färg till din katt. Bädden är riktigt mjuk och mysig i materialet, för katten som gillar att gosa ner sig ordentligt och rulla ihop sig när den sover.

Vändbar dyna i botten, kattbädden är tillverkad i plysch med polyesterfyllning. Handtvättas eller skontvättas i 30 grader.

Riktigt fin, vi gillar den!

Storlek:

45 x 40 x 19 cm
55 x 50 x 21 cm

Tobi natur

Tobi ofärgad lounge till din katt

Tobi lounge är den perfekta viloplatsen för din katt. Designad kattbädd tillverkad i värmande wellpapp, mycket stabilare och snyggare än man kan tro! Wellpappen pressas i en perfekt struktur för att locka din katt att klösa på den, materialet är värmande och din katt kommer gilla att sova på sin Tobi lounge.

Den kurviga formen är inte bara snygg, den passar även perfekt som viloplats till din katt. Tobi kommer inte bara att hålla din katt spinnande nöjd, den är även designad med en modern estetik som passar fint in i hemmet.

Tobi natur lounge är handgjord i Polen med lokal miljövänlig wellpapp och ett certifierat lim, säkert för både djur och människor. Eftersom produkten är handgjord kan dimensionerna variera något.

Storlek:

Mått i cm: (lxhxb): 59 x 6,5 x 25
Vikt: 1kg

Kattgodis Four Friends Chicken

Spannmålsfria kattgodisar!

Smakliga och krispiga kattgodisar med kyckling. Kattgodis fritt från spannmål, hypoallergent med ett högt köttinnehåll av bra kvalite. Perfekta små belöningsgodisar när du vill ge din kisse något extra gott.


Sammanställning:
Kycklingkött 61%, kycklinglever 12%, potatisstärkelse, ärtprotein, betmassa, vitaminer.

Analytiska beståndsdelar:
Råprotein 24%, råfett 15%, råfiber 4%, råaska 4%, fuktighet 20%.

Storlek: 100 g

Klösträd Capela mellan

Capela klösmöbel i cremevit färg till din katt!

Capela klösmöbel är en liten klätterställning som passar fint in i hemmet, med två mjuka sovplatåer att ta en powernap på och spana ut över sitt revir. Bra höjd att ställa vid ett fönster.

Observera att färgen ej är kritvit, mer cremevit eller beigevit.

Storlek:

höjd: 112 cm
bottenplatta: 50 x 38 cm
sisalpelare: ø 8 cm
liggplattor: 30 x 30 cm
grotta: 37 x 24 x 23 cm

Klipp gärna lös leksaken från klösmöbeln eller ha din katt under uppsikt när den leker med leksaker i snöre.

Piggborste

Mjuk och behaglig piggborste!

En mjuk och skön piggborste med både nylonborst samt piggar, en riktig Supercat-favorit! Gör din katts päls len och glansig och den passar även den lite känsligare katten eftersom den är så mjuk. En bra borste för att lära din katt att uppskatta en mysig stund tillsammans med sin matte och husse och samtidigt få lite hjälp med fälld päls.

Borsta din katt regelbundet för att förebygga tovor pch knutar i pälsen, men även för att tillbringa en mysig stund med din katt!

Sleepypod Air Flygväska Orange Dream

Sleepypod Air - säker transport vid både flyg och bilresor.

Sleepypod Air, i käck orange färg, ger din katt eller hund maximal komfort och högsta säkerhet både på flyget och i bilen. För kattens säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet både baktill och framtilll så den står stadigt i bilen under resan, den är även krocktestad.

Sleepypod Air är designad för att passa under flygstolen för att kunna användas som en in-cabin transportväska till de flesta flygbolag (observera att du själv måste kontrollera väskans mått med det flygbolag du tänkt resa med). Väskans botten fälls lätt upp på båda kortsidorna för att förminska väskans bottenmått så att den passar under flygstolen vid start och landning men ger djuret plats att sträcka ut resterande del av restiden. Baktill kan man dra upp två dragkedjor och på så sätt trä sin Sleepypod på sin egen resväska för att bekvämt kunna transportera din katt eller hund på flygplatsen.

Medföljer gör även ett bekvämt axelband som du lätt sätter på din Sleepypod Air för att bära väskan på axeln. När du är klar med väskan fälls den enkelt ihop till ett platt paket som tar liten plats i hemmet! Inne i väskan finns en lyxig mjuk liggdel som går att ta loss och tvätta i maskin på skonprogram.

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt. Ditt katt eller hund kan inte resa på ett säkrare och funktionellare sätt!

Applaws kitten 400 g

Applaws - natural cat food

Applaws kitten är ett foder till kattungar och dräktiga honkatter helt utan konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel och den innehåller heller inget spannmål! Applaws tillverkas med grundtanken om katten som ett köttätande djur och försöker i möjligaste mån att efterlikna en naturlig kost. Applaws innehåller inget tillsatt taurin eftersom det finns tillräckligt i köttmängden i detta foder.

Torkad kyckling min 58%, potatis, kycklingolja,
ägg, laxolja.

Råprotein 48%
Råoljor/fett 21%
Råfiber 3%
Oorganisk materia 9,9%
Calcium 2,0%
Fosfor 1,5%
Taurine 2000mg/kg
Kolhydrater <10,5%

Inga tillsatta färg-, smak- eller konservering medel.

Innehåller:
Dry Chicken Meat Meal (min. 58%), Dry Potato (min. 10%), Chicken Mince (min. 9%), Poultry Oil (min. 7%, source of omega 6), Poultry Gravy (min. 3%), Beet Pulp (min. 3%), Dry Whole Eggs (min. 3%), Salmon Oil (min. 2.6% source of Omega 3, EPA & DHA), Brewers Dried Yeast, Cellulose Plant Fibre (min. 1%), Minerals, Cranberry Extract, Sodium Chloride, Calcium Carbonate, Seaweed/Kelp, Cranberry, DL-Methionine, Potassium Chloride, Yucca Extract, Citrus Extract, Rosemary Extract.

Yummy Travel Bowl

Förvara - transportera - servera!

Yummy Travel Bowl är en praktisk lösning som innebär att man kan förvara och transportera både mat och vatten utan att det spills eller blandas ihop. Perfekt när man är på resande tass!

Yummy Travel Bowls features a spill resistant water bowl that serves as the base, a food bowl that slips into the water bowl making the water bowl leak-free, and a lid that seals Yummy Travel Bowls making it spill-proof. The lid becomes an extra bowl when flipped over, thereby allowing for dry food, wet food, and water to be served in separate bowls. When the Yummy Travel Bowls lid is used as a food bowl, the saucer portion can be filled with water to keep ants out of food.

Tillverkad i barnsäkert BPA-fritt silikon och tål både frys, diskmaskin och mikrovågsugn (temperatur -40 till 230 grader).

Storlek:

16,7 x 7,7 cm.

Lock: 200 ml
Matskål: 250 ml
Vattenskål: 600 ml

Tillverkad av Sleepypod som även gör de snygga och funktionella transportväskorna!


KattHarness Mimi blå med koppel

Sele ljusblå med koppel

Sele + koppel i fin färg med en bra passform, ljusblå färg med motivtryckt stark nylon. Koppel medföljer i matchande motiv och färg.

Selen sitter väldigt bra på katten eftersom den har både en rem på ryggen och under magen, remmen under magen minskar dels smitningsrisken och dels håller den halsringen mot bringan på katten (istället för runt halsen) för att förhindra skador på kattens nacke vid plötsliga ryck i kopplet.

Storlek:

Sele 27-45 cm / 10 mm
Koppel 1,20 m

Flea Guard 90 tabletter

Inga droppar i kattens nacke och inga kvarstående gifter i kattens hud, päls eller blod!

Dessa tabletter är helt naturliga och innehåller en unik blandning av bl a mörk bryggerijäst och vitlök som gör att djuret avger en doft som är mycket behaglig för oss, men oerhört frånstötande för insekter och fästingar. Ger efter 14 dagar ett bra skydd mot fästingar och annan ohyra.

Vitlök: Naturligt frånstötande på insekter samt har antifungal och antibakteriell verkan, vilket hjälper och stärker immunförsvaret.
Mörk bryggerijäst: Naturlig källa av essentiella B-vitaminer som är viktiga för kattens allmänna hälsa samt ger en skinande päls och stärkt immunförsvar.

Dosering katt: 1/2 tabl/dag

Innehåll: /i>
Mörk bryggerijäst, tricalciumfosfat, aminosyror, vitlök, humle, riskli, kalcium, metionin, thiamin, niacin, riboflavin, naturliga smakämnen.

Analys: /i>
Protein 34.5%, Fett 2.4%, Fiber 0%

Rekommenderas för katter och kattungar över 6 veckors ålder.

Masterpet Dunderkur

Masterpet Dunderkur är ett kosttillskott som ger blank päls på ca 3 veckor.

Dunderkuren från svenska Masterpet används även för att bidra till ett ökat immunförsvar hos din katt, motverka urinsten hos kastrerade hankatter eller verka som lindring vid klåda, eksem och magproblem.

Tillskottet är populär bland kattuppfödare för ökad fertilitet och för att få honkatten i löp snabbare.

Ph-värde 6,5.

Innehåll: Tistelolja, E-vitaminolja.

Junior Väst Harness

Stilren och tuff sele från Puppia!

Mjuk och skön sele i västmodell med modernt och stilfullt rutmönster samt lyxigt emblem uppe på ryggdelen. Kombinera gärna med matchande Puppiakoppel för en fulländad look.

Denna sele sitter lite annorlunda på katten jämfört med puppias soft harness-selar. Selen sitter mer som en väst på och passar inte katter med höga skulderblad då spännet hamnar ovanpå skuldrorna på kattens rygg.

Puppia är världens ledande producent av exklusiva, moderiktiga och trendiga tillbehör till katt och hund. Puppias selar är kända för sin kvalité och passform.

Finns i flera storlekar. Kom håg att mäta din katt innan beställning för att försäkra dig om rätt storlek!

Storlek XS:
Bröst: 24 cm
Hals: 16 cm

Storlek S:
Bröst: 30 cm
Hals: 21cm

Storlek M:
Bröst: 37 cm
Hals: 25 cm

Kattungehage i canvas

Kattungehage i slitstarkt canvas med löstagbart tak, både för inom- och utomhusbruk.

Hage i canvas. perfekt att använda som en första kattungehage till dina kattungar. Hagen torkas enkelt ur vid rengöring (löstagbart nät och nylonbotten kan handtvättas i 30 grader.)

Efter användning kan hagen lätt fällas ihop och förvaras i en praktiskt väska. Den kan även vara praktiskt att ha med sig på resor.

Obs: denna hage passar till kattungar fram till ca 6-8 veckors ålder när de blir tillräckligt gamla för att klättra ur hagen. Äldre kattungar ska ej hållas instängda.

Storlek:

116 x 116 x 48

Pet Cargo Cabrio ®

Denna transportbur kombinerar säkerhetsfunktioner med användarvänlighet för ett fem-stjärnigt boende för ditt husdjur på resan.

Innovativa funktioner, bl.a med öppningsbar topp vilket gör det lätt att sätta in och ta ur husdjuret ur buren, vilket kan vara bra om djuret är rädd eller stressat.
Matskålar finns i burens dörr framtill och kan dras ut och skjutas in utan att själva dörren behöver öppnas.

För extra säkerhet kan Pet Cargo Cabrio ® fästas i bilen med ett säkerhetsbälte.

Godkänd av de flesta flygbolags bestämmelser, kan skickas som Cargo - dvs i fraktutrymmet. Dubbelkolla dock alltid detta mot just ditt flygbolag.

Pet Cargo Cabrio ® är lämplig för husdjur upp till 35 cm på höjden, passar för katter och små valpar.
Rekommenderad maxvikt är 11,5 kg.

Storlek:

51 l x 33 b x 35 h

Applaws blötfoder Cat Pod 2-Layer

Applaws Cat Pod - 70 gram med 2 lager! Saftiga och vä,lsmakande, glutenfria, må,ltider som ä,r fö,rpackade i praktiska plastskå,lar som ä,ven kan tjä,na som matskå,l nä,r den skyddande folien dras bort! Denna pod innehå,ller 10 gram mer mat och kommer med 2 lager i 2 olika smaker! 2+2 = omnom! Applaws kattmat ä,r ett hö,gkvalitativt kompletterande kattfoder som endast innehå,ller naturliga ingredienser, utan tillsatser av smakfö,rstä,rkare. Den tillverkas på, frigå,ende kyckling som fö,ds upp på, naturlig mat utan hormoner. All fisk som anvä,nds få,ngas i havsvatten med delfinersä,kra och hå,llbara metoder.

KattHarness bilbälte

Ett bilbälte för kissen för en säkrare bilresa.

Har du kisse lös i bilen Det är en jättedålig idé, vid en krock eller en olycka har en lös katt i bilen mycket dåliga chanser att klara sig.

Det bästa är att din katt åker i en transportbur, men ett alternativ till detta kan vara att ha katten i en kattsele som ni kan klicka fast i bilens bilbälteshållare.

Storlek:

Längd 25 cm (längd max 40 cm), bredd 1,5cm

Borste

Borste från Buster till din katt!

Borste med extra styva borst tillverkade i 100% svinborst. Borstningen stimulerar produktionen av, samt frigör och fördelar, de naturliga oljor som gör kattens päls blank och fin.

Fungerar även bra att använda tillsammans med ett torrschampo.

Passar extra bra till katter och små hundar med kort päls.

Kattlåda med huv Cat It Blå

Snygg och funktionell kattlåda från populära Cat It

Lagom stor toalåda med vit topp och grå botten, samt takdetalj och sidoclips i blått.

Vid rensning av denna låda viker man upp både luckan och halva taket så att rensningen av lådan underlättas och man behöver inte knäppa loss hela huven för att komma åt. Smart funktion tycker vi!

Lådan är extra hög i bakkant för att undvika att sanden kommer in mellan huven och botten när katten skottar runt inuti den, även för att förhindra eventuellt urinläckage.

Utbytbara kolfilter.

Storlek:

Bredd 39, längd 54 cm, höjd 47 cm

Id-bricka hjärta Svart med gravyr

Unik graverad Id-bricka till ditt katthalsband!

Id-bricka svart hjärta metall i en perfekt storlek att hänga på kattens halsband (ej tung eller för stor). Vi graverar en text som du väljer, rekommenderat är kattens namn på ena sidan och ditt telefonnummer på den andra. Perfekt om din katt har kommit bort, någon hittat den och behöver komma i kontakt med dig som ägare.

Går förstås lika bra att använda på kattselen som på katthalsbandet.

Efter genomförd order, skicka ett email till oss med din önskade gravyrtext!

Brickan är ett svartfärgat hjärta på ca 2 cm i diameter. Levereras med ett litet nyckelringsfäste färdigt att sätta på ditt katthalsband.

Shake your Tail Feather Mouse med ljud

Shake your Tail från Play-n-squeak

Jättefin mus i samma stil som Mouse Hunter, samma tillverkare och samma ljudchip men lite snyggare med fjädersvans!

Det som gör Play-N-Squeak leksaker så verklighetstrogna är det unika RealMouse ljudchipet som ingår i varje leksak. Det ger en fantastiskt realistisk mus som squeakar vid beröring. I själva verket är det samma frekvens och nivå som på en riktig sork!

Din katt kommer att vara upptagen med att jaga, förfölja och ge musen en och annan rak höger. Bli inte förvånad om din katt ger dig sitt byte som en gåva!

Bricka Stillhet kattmotiv (stor rund)

Rund stor serveringsbricka med kattmotiv!

Färgglad rund stor bricka med det fina kattmotivet Stillhet från Originella Original. Ett motiv som verkligen fångat kattens stora njutning i livet! Brickan är tillverkad i björkfaner, vilket är ett naturligt och miljövänligt alternativ som ändå tål tuffa tag.

Brickan kan maskindiskas i upp till 95 grader och storleken är helt perfekt för att servera fika eller bara ha framme på bordet med någon fin blomvas på.

Storlek:
38 cm i diameter

Tillverkad i Sverige av formpressad FSC-märkt björkfanér.

Bricka Mångfald kattmotiv

Serveringsbricka med kattmotiv!

Finfin bricka med det härliga kattmotivet Mångfald från Originella Original. Brickan är tillverkad i björkfaner, vilket är ett naturligt och miljövänligt alternativ som ändå tål tuffa tag.

Brickan kan maskindiskas i upp till 95 grader och de rundade kanterna gör den mindre känslig vid stötar och skönare att hålla i. Helt enkelt den perfekta frukost- och fikabrickan som piffar upp i hemmet!

Storlek:
27 x 20 cm

Material:
björkfaner

Sleepypod Jet Black

Sleepypod är transportväska designad av Meowme och vunnit flertalet priset för dess uppfinningsrika design. Sleepypod är mer än bara en transportbur.

Du kan själv ta bort taket enkelt genom en dragkedja och använda den som en mysig sovplats.
Sleepypoden använder du med fördel under bilturer. För katten säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet så den står stadigt i bilen. Med följer även ett axelband som du lätt sätter på för att bära väskan.

Inne i väskan finns en mjuk liggdel som älskas av alla djur!

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt!

Nutrione Tonfisk och Ost 24-pack

Två favoritsmaker i samma burk!

Helfoder med hög proteinhalt och ingredienser av humankvalitet, dvs kan användas som människoföda. EPA och DHA fettsyror, vitaminer och taurin tillsatt. Innehåller inga konserveringsmedel eller konstgjorda färgämnen.

Nutrione har en mycket hög smaklighet och passar även till katter av det lite kräsnare slaget.

Sammansättning: br />Tonfisk 45,35%, ost 3,40%, gelatin, sojabönsolja, ris, vitaminer &, mineraler.

Näringstillsater/kg: br />Vitamin A 11700 IE, Vitamin D3 283 IE, Vitamin E 188IE, Vitamin K3 0,9 mg, Vitamin B1 16 mg, Vitamin B2 1,9 mg, Vitamin B6 1,5 mg, Folsyra 0,8 mg, Zinksulfat 16 mg, Mangansulfat 2 mg, Kopparkelat 0,8 mg, Järnkelat 12 mg, Taurin 0,05%.

Analyserat innehåll: br />Råprotein 11,0%, Råfett 2,5%, Växttråd 0,2%, Aska 2,0%, Vatten 82%.

Transportbur med axelrem ljusgrön

En snygg och funktionell transportbur med tillhörande axelrem!

Transportbur till din katt i en bra storlek, tillverkad i hårdplast i ljusgrön och svart färg. Transportburen har gallertopp och metalldörr framtill med rymningssäkra lås på dörr och taklucka för den katt med pillriga tassar.

Riktigt bra kvalité och funktionalitet! Vi har även valt att lägga med en axelrem med denna transportbur, så att matte/husse har händerna fria om man behöver bära med sig flera väskor samtidigt.

En transportbur med tacklucka rekommenderas bland annat för katter som kan vara svåra att få ut ur en vanlig transportbur vid t ex veterinärbesök eller på kattutställning. Det är väldigt smidigt att kunna öppna transportburen i taket och lyfta upp katten.

Storlek:

49 x 32 x 32 cm

Ekorre med kattmynta

Supersmart påfyllningsbar leksak!

Mjuk och gullig ekorre som trots sitt mysiga utseende och sin vackra svans ändå aldrig går säker för det livsfarliga hemmalejonet som ständigt är på jakt. En orsak till detta kan vara den smarta fickan med kardborre som ekorren har på magen och som lätt fylls på med Kongs härliga kvalitetskattmynta i det medföljande plaströret.

Kattmynta är en naturlig ört som uppmuntrar ca 70% av alla katter till lek!

Man tar en nypa kattmynta och krossar den mellan fingrarna och öppnar sen kattleksakens mage, strör ner kattmyntan och stänger igen den! Detta gör att ekorren blir som ny - om och om igen!

Själva ekorren går att tvätta i skonprogrammet i tvättmaskin (men töm den på kattmynta först).

Kong rekommenderar att man förvarar röret med kattmynta i frysen för att hålla kattmyntan fräsch extra länge!

Mjau portionspåse med smak av räkor

Socker- och spannmålsfritt!

Mjuka köttbitar i smaklig gele. Innehåller 100% animaliskt protein och har inget tillsatt socker eller spannmål.

Sammansättning:
Kött och animaliska biprodukter*, blötdjur och kräftdjur (därav räka 5 %)*, mineralämnen, cikoriainulin (0,1 %). *Naturliga råvaror

Tillsatser per kg: br/>Näringstillsatser: Vitamin D3 250 IE, vitamin E (all-rac--tokoferylacetat) 15mg, taurin 445 mg, koppar(II)sulfat, pentahydrat 4 mg, mangan (II)sulfat, monohydrat 3,2 mg, zinksulfat, monohydrat 43,3 mg.

Analytiska beståndsdelar:
Protein 8 %, fettinnehåll 4,5 %, kolhydrater (NFE) 1,5 %, växttråd 0,5 %, råaska (mineraler) 2 %, vatten 82 %. Omsättbar energi 292 kJ/100 g.

Netto
vikt: 85 gram

Dosering: br/>En påse på 85 gram motsvarar en portion och en normal dagsgiva för en vuxen katt på 4 kg är ca 2 3 påsar per dag. OBS! Detta är endast en rekommendation och dagsmängden mat måste anpassas efter just din katts speciella behov.

Se alltid till att katten har tillgång till frisk vatten!

Mjau tillverkas i Vårgårda, beläget i den västra delen av Sverige och endast svenska råvaror av högsta kvalitet, utan hormoner, antibiotika och syntetiska tillsatser används vid tillagningen.

Katthalsband med strass ljusrosa

Snyggt ljusrosa katthalsband med bling-bling!

Katthalsband i snygg design till din katt, ljusrosa läderhalsband med strass.
Halsbandet har ett safetyknäppe som går upp om katten skulle fastna med halsbandet t ex i en gren utomhus. Katthalsbandet har även en pingla som självklart går att knipsa bort om man vill - för kattens skull.

Fint ha på katten vid speciella tillfällen, eller såklart som lite extra snyggt utehalsband.

Espree Purr´N Natural torrschampo

Torrschampo för alla typer av pälsar!

Espree Purr´N Natural är ett torrschampo för katt. Ett skum som man masserar in direkt i torr päls och som inte behöver sköljas ur. Det rengör effektivt pälsen samtidigt som det tillför glans och fyllighet. Innehåller lavendel och rosmarin som lenar huden och är avstressande för själen.

Kan användas på kattungar över 6 veckors ålder.

Innehåll:

Olivolja, kokosolja, lavendelextrakt, rosmarinextrakt, åkerfräkenextrakt, panthenol och vitamin-B.

Storlek:

148 ml

Cat hammock calin

Lyxig Cat Hammock med fluff!

Cat hammock calin är en funktionell och smart sovplats till din katt! Den är stilren, passar alla stolar och mindre sidobord!

Cat hammock calin tar inte upp något extra utrymme i hemmet då den använder det outnyttjade utrymmet som finns under stolar och sidobord i hemmet. Din katt får ett perfekt utrymme att dra sig undan på för att ta en tupplur eller två.

Cat hammock calin är 45 x 45 cm och sätts fast över stolens sittplats eller bordsytan. (Den skiljer sig från CatCrib Hammock som sätts fast direkt på stolsbenen och ej över sittplatsen). Cat hammock calin gör sig snyggast på stolar med stolsdyna, så att man gömmer hammockens upphäning under stolsdynan.

Riktigt mjuk och lyxig liggplats för katten med fina detaljer. (Finare än den kommer fram på produktbilderna).

Storlek:

45 x 45 cm

Klösmöbel Bamboo (obs ljusgrå!)

Snyggt till katten!

OBS OBS: detta parti Bamboo klösmöbel har en ljusgrå färg på plyschtyget. Ej mörkgrå som på produktbilden. Jättefina med ljusgrått tyg! :

Snygg klösmöbel till din katt som gör sig fin i hemmet! Tunna med sovmöjligheter både inuti och ovanpå. Lång klöspelare där din katt kan sträck ut sig ordentligt i hela sin längd när den vill klösa!

Plyschdelar i mörk anctracitgrå.

Storlek:

Höjd: 85 cm
Övre hylla: ø 36 cm
Tunna: ø 36 cm
Mittpelare: 35 cm (x2)
Bottenplatta: 51 x 37 cm

Carnilove Cat Anka & Fasan 400 g

Carnilove motverkar hårbollar!

Torrfodret Carnilove, med huvudingredienserna anka och fasan, har tillverkats med grundtanken om kattdjurens naturliga föda med hög proteinhalt. Vuxna aktiva katter behöver ett basfoder som är rikt på protein av hög kvalitet med tillräckliga och väl balanserade nivåer av de viktiga aminosyrorna.

Anka och fasan är en perfekt kombination av lättsmält föda som är rik på naturliga näringsämnen som förbättrar ämnesomsättningen för din katt och bibehåller ett bra hälsotillstånd. Ett ökat innehåll av naturliga fibrer (både lösliga och olösliga) förbättrar ämnesomsättningen och gör det lättare för hårbollar att passera magen och tarmen.

Receptet innehåller även utvalda vilda bär, grönsaker och örter som tillhandahåller de
näringsämnen, vitaminer, mineraler och antioxidanter som är nödvändiga för att bibehålla god fysisk hälsa och stärka kattens immunsystem.

Ett helfoder rikt på protein och naturliga fetter, dessutom helt fritt från spannmål, soja, havre, majs och potatis. Tillverkas i Tjeckien med ingredienser från Europa.

Storlek:
400 gram

Sammansättning:
ankmjöl (34 %), fasanmjöl
(25 %), gula ärter (12 %), kycklingfett (med tokoferoler som
konserveringsmedel, 6 %), betmassa (5 %), urbenad anka
(5 %), tapiokastärkelse (2 %), kycklinglever (3 %), äpplen
(2 %), laxolja (2 %), morötter (1 %), linfrö (1 %), kikärter (1 %),
hydrolyserade kräftdjursskal (en källa till glukosamin, 0,026 %),
broskextrakt (en källa till kondroitin, 0,016 %), bryggerijäst (en
källa till mannanoligosackarider, 0,016 %), cikoriarot (en källa till
fruktooligosackarider, 0,012 %), yucca schidigera (0,01 %), alger
(0,01 %), psylliumfrö (0,01 %), timjan (0,01 %), rosmarin (0,01 %),
oregano (0,01 %), tranbär (0,0008 %), blåbär (0,0008 %), hallon
(0,0008 %).

Omsättningsbar energi:
3.800 kcal/kg. Omega 3: 0,33%, Omega 6: 2,28%.

Analytiska beståndsdelar:
Råprotein 40,0 %
Fettinnehåll 18,0 %
Växttråd 7,8 %
Råaska 5,0 %
Vattenhalt 10,0 %
Kalcium 1,4 %
Fosfor 1,1 %
Natrium 0,3 %
Magnesium 0,08 %

Backyard Skunk med ljud

Backyard Skunk från Play-n-squeak

Kattleksaken Backyard Skunk triggar din katts jaktinstinker med sitt utseende, den frestande kattmyntan och sitt ljudchip!

Det som gör Play-N-Squeak leksaker så verklighetstrogna är det unika RealMouse ljudchipet som ingår i varje leksak. Det ger en fantastiskt realistisk mus som squeakar vid beröring. I själva verket är det samma frekvens och nivå som på en riktig sork!

Din katt kommer att vara upptagen med att jaga, förfölja och ge skunken en och annan rak höger. Bli inte förvånad om din katt ger dig sitt byte som en gåva!

Sturdi Car-GO

Transportbur för bilåkande katt!

Car-GO skapar en zon av säkerhet för din katt eller små till medelstora hundar när du reser i bilen. Den står säkert i bilsätet genom att man trär fordonets bilbälte igenom slingorna på baksidan av Car-GO och på detta sätt spänner fast den.

Jättelätt att fälla upp och vika ihop igen med ett enkelt pop up. Car-GO levereras i en oversize-väska så att du även ska få plats med en liten kattlåda, mat&vattenskål och andra små förnödenheter i samma väska!

Hängmatta till din Car-GO går att köpa till separat, man kan med fördel även köpa en Sturdibox så har katten tillgång till toalett och mysig hängmatta under långa bilfärder. Det finns även en vattentät vinyl-liner att lägga i botten av din Car-Go.

En Car-GO är perfekt för dig med katt eller hund som reser ofta i bil! Observera dock att Car-Go har en mjuk botten så om du ska bära din katt en sträcka kan det vara bra att komplettera din Car-Go med en transportväska. Car-Go har en utgång i sidan (se lila foto) med dragkedja där du kan fästa dragkedjan på en Sturdibag och koppla ihop dem, för ytterligare utrymma i bilen för din katt och lätt att bära med sig utanför bilen.


Tips:
När din får hem din Car-GO , poppa upp den, öppna dörren och placera den på golvet så ditt djur kan upptäcka den i lugn och ro. Erbjud beröm och upprepa positiv uppmuntran så ofta som möjligt samtidigt som ditt djur anpassar sig till sin Car-GO. När ditt djur har anpassat sig till sin nya Car-GO kan du ta ditt sällskapsdjur på en biltur. :


Tips! En Car-Go fungerar även perfekt att använda som bolåda i kattungehagen när kattungarna är små! Fårskinnsbädden från Trixie är precis rätt storlek att lägga i botten.

Elementsäng beige

Elementsängen är en riktig klassiker!

Denna beiga elementsäng hänger du över elementet så att din katt får en varm pch skön bädd att ligga i. Överdraget i beige plysch är utrustat med dragkedja och tvättbart i 30 skontvätt.

Passar alla element från ca 7 upp till ca 11,5 cm bredd.

Storlek: 48x26x30 cm.

Kom ihåg att kolla ditt element så att det får övertäckas utan brandrisk.

Sleepypod Sky Blue

Sleepypod är transportväska designad av Meowme och vunnit flertalet priset för dess uppfinningsrika design. Sleepypod är mer än bara en transportbur.

Du kan själv ta bort taket enkelt genom en dragkedja och använda den som en mysig sovplats.
Sleepypoden använder du med fördel under bilturer. För katten säkerhet är väskan designad för att lätt spänna fast bilbältet så den står stadigt i bilen. Med följer även ett axelband som du lätt sätter på för att bära väskan.

Inne i väskan finns en mjuk liggdel som älskas av alla djur!

Här får du en väska som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt!

K9 Competition Blackness Schampo

K9 Competition Blackness Schampo

Blackness är schampo som neutraliserar missfärgningar i kattens päls och förstärker de naturliga djupa färgerna. Formulan av aloe vera och veteprotein ger en optimal fuktbalans och frisk och välvårdad päls som resultat. Schampot har en lugnande effekt på känslig hud och hårbotten. Blackness Schampo är färgtonande, drygt och glansgivande!

Passar alla raser och pälstyper!

Använd så här:
Schamponera in Blackness i pälsen, för bästa resultat upprepa schamponeringen 2 ggr. Avsluta med K9 aloe vera balsam för optimalt resultat med långtidseffekt. Skölj noggrant med varmare vatten på fetare pälsar och svalare på torra pälsar för bästa resultat.

Kan spädas vid behov upp till 1: 0.

Storlek:

300 ml

Innehåll:

Aqua, mg laurylsulfat, cocobetain, certifierad aloe vera, cocoamphodin, D-pantenol, veteprotein, doftämnen, konserveringsmedel, färgpigment.

PH: 6,5

Kattgodis Four Friends Beef

Spannmålsfria kattgodisar!

Smakliga och krispiga kattgodisar med oxkött. Four Friends cat treats är ett godis fritt från spannmål, hypoallergent, med ett högt köttinnehåll av bra kvalite. Perfekta små belöningsgodisar när du vill ge din kisse något extra gott.


Sammanställning:
Oxkött 61%, oxlever 12%, potatisstärkelse, ärtprotein, betmassa, vitaminer.

Analytiska beståndsdelar:
Råprotein 23%, råfett 15%, råfiber 4%, råaska 4%, fuktighet 20%.

Storlek: 100 g

Nutrione Kyckling och Grönsaker 24-pack

Helfoder med hög smaklighet!

Helfoder med hög proteinhalt och ingredienser av humankvalitet, dvs kan användas som människoföda. EPA och DHA fettsyror, vitaminer och taurin tillsatt. Innehåller inga konserveringsmedel eller konstgjorda färgämnen.

Nutrione har en mycket hög smaklighet och passar även till katter av det lite kräsnare slaget.

Sammansättning: br />Kyckling 45,10%, morot 2,30%, potatis 2,30%, sojabönsolja, ris, gelatin, vitaminer &, mineraler, salt.

Näringstillsater/kg: br />Vitamin A 11700 IE, Vitamin D3 283 IE, Vitamin E 188IE, Vitamin K3 0,9 mg, Vitamin B1 16 mg, Vitamin B2 1,9 mg, Vitamin B6 1,5 mg, Folsyra 0,8 mg, Zinksulfat 16 mg, Mangansulfat 2 mg, Kopparkelat 0,8 mg, Järnkelat 12 mg, Taurin 0,05%.

Analyserat innehåll: br />Råprotein 12,0%, Råfett 1,8%, Växttråd 0,1%, Aska 2,0%, Vatten 82%.

Oster Self-Warming Pet Bed

When its time for a nap, give your friend a place to rest thats super-soft and naturally warm.

Oster Self-Warming Pet Bed är en värmebädd för din katt utan sladdar och elektricitet. Oster använder en innovativ design med thermofibrer som reflekterar din katts egen kroppsvärme tillbaka mot katten så att bädden blir en mysig och varm plats att vila på.

Detta är en stor bädd i moccaimitation med fyllning i polyester samt en anti-slip undersida. Klädseln är tvättbar i maskin.

Storlek:

66 x 51 cm

Whisker 1 matskål

En kattmatskål i helt ny design utvecklad för torrfoder.

Whisker 1 är räfflad i botten och tillverkad för katter med plattare ansikten, t ex perser & brittiskt korthår, men passar alla katter som äter torrfoder och gärna styr omkring maten i tallriken.

Skålen är högre baktill och lägre framtill och har ingen hög kant - detta medför att katten kan äta ostört utan att känna obehag av att morrhåren tar i skålkanterna.

Storlek: 16 x 12.5 x 3.5cm

Katthalsband Glittrande

Fint gnistrande halsband till din katt!

Jättefint katthalsband med lite extra blingbling till din katt. Snyggt både som extra fint vardagshalsband men även fint att ha vid speciella tillfällen.

Halsbanden har en ställbar storlek för att passa din katt och ett safetyknäppe som går upp om katten skulle fastna med halsbandet t ex i en gren utomhus. Katthalsbandet har även en pingla som självklart går att knipsa bort om man vill - för kattens skull.

Glittrande katthalsband som pryder sin katt!

Presentkort 1500 kr

Perfekt present till din nära och kära!

Presentkort till ett värde av 1500 kr som kan användas som betalning hos Supercat.se.
Presentkortet har en giltighetstid på 1 år och kan ej lösas in mot kontanter.

Presentkortet går ej att betala med Klarna faktura eller konto i kassan.

Presentkortet skickas digitalt till den mailadress som uppges i fältet här ovanför. Om du vill att presentkortet ska skickas till din egen mailadress så lämnar du Mottagarens fält här ovanför tomt.

Sturdibag Extra Large Divided (flera färger)

Snygg och praktisk lite större transportväska för katt från Sturdi Products!
Väskan är divided och kan delas av för två katter.


SturdiBagen är en transport med patenterade flexibla bågar som gör att väskan flexar på höjden och låter djuret få mesta möjliga plats under t ex en flygstol. I botten på väsken finns en hård skumplatta vilket gör att väskan håller formen när man bär den på axeln och katterna känner sig trygga. Sturdiväskorna är fjäderlätta och ändå väldigt tåliga och håller en hög kvalitet!

Enkel och snabb montering

Fjäderlätt och tålig

Löstagbar hård skumbotten som gör att väskan håller formen när man bär den

Justerbar 4-punkts vadderad axelrem & läder handtag

En maskintvättbar SturdiPet Comfort Pad täckt med mjuk fleece. Comfort Pad är en behaglig dyna som andas och ger en bra viktfördelning för stöd, komfort och tryckavlastning under resa.

Bilbälteshållare

Detta är en in-cabin väska godkänd för flyg i USA, men kolla alltid med ditt flygbolag om väskan håller rätt mått innan du tar med den på flyget! Observera måtten på bottenplattan på denna storlek och kolla med ditt flygbolag om du ska flyga inrikes i Sverige.

När du väljer en transportväska är sällskapsdjurets personlighet och beteende lika viktiga faktorer som väskans vikt och längd. Vissa djur kan krypa ihop, slappna av och sova under en flygning, medan vissa katter och hundar gör det till en alltför minnesvärd flygning!

Som en tumregel kan man ange att Sturdibag storlek large och extra large rymmer alla kattraser och de flesta mindre hundraser.

Elegance matbar vit

Elegant matbar i högblank vit melamin!

Supersnygg stilren matbar som förutom sin klassiska funktion också blir en toppenfin inredningsdetalj i det moderna hemmet. De två rostfria skålarna är löstagbara och tål maskindisk. Utformningen ger matbaren dessutom lite höjd, vilket kan kännas bekvämt och underlätta en aning för exempelvis den äldre katten som blivit en smula stelare med åren.

Välj mellan två
storlekar:

2 x 160 ml
2 x 350 ml (utgått)

Tips!
Katter vill helst inte dricka och äta på samma plats så använd helst matbaren endast till mat och ställ en vattenskål på ett annat ställe i samma rum eller i ett helt annat rum.

Applaws kitten 2 kg

Applaws - natural cat food

Applaws kitten är ett foder till kattungar och dräktiga honkatter helt utan konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel och den innehåller heller inget spannmål! Applaws tillverkas med grundtanken om katten som ett köttätande djur och försöker i möjligaste mån att efterlikna en naturlig kost. Applaws innehåller inget tillsatt taurin eftersom det finns tillräckligt i köttmängden i detta foder.

Torkad kyckling min 58%, potatis, kycklingolja,
ägg, laxolja.

Råprotein 48%
Råoljor/fett 21%
Råfiber 3%
Oorganisk materia 9,9%
Calcium 2,0%
Fosfor 1,5%
Taurine 2000mg/kg
Kolhydrater <10,5%

Inga tillsatta färg-, smak- eller konservering medel.

Innehåller:
Dry Chicken Meat Meal (min. 58%), Dry Potato (min. 10%), Chicken Mince (min. 9%), Poultry Oil (min. 7%, source of omega 6), Poultry Gravy (min. 3%), Beet Pulp (min. 3%), Dry Whole Eggs (min. 3%), Salmon Oil (min. 2.6% source of Omega 3, EPA & DHA), Brewers Dried Yeast, Cellulose Plant Fibre (min. 1%), Minerals, Cranberry Extract, Sodium Chloride, Calcium Carbonate, Seaweed/Kelp, Cranberry, DL-Methionine, Potassium Chloride, Yucca Extract, Citrus Extract, Rosemary Extract.

Nordmann leather klösträd all Black

Kattens No.1 är en dansktillverkad serie klösträd av högsta kvalité.

Nordmann all Black i leather-look utförande är ett riktigt snyggt klösträd från Kattens No1 med läderimitation istället för plysch på hylldelar. Läderimitationen på hyllorna och den lackade bottenplattan gör klösträdet lättstädat och det håller i många år. Nordmann tillgodoser verkligen kattens behov av att klösa och klättra och det passar fint i ett modernt hem.

Golv-till-tak modell.

Klösträdet finns i samtliga färger.

Höjd: 230-245 cm

Vikt: 17 kg

Lösdelar vid leverans:

3 st mittpelare 60 cm (Ø 13 cm)

1 st mittpelare med takfäste 45 cm (Ø 13 cm)

1 st plyschskydd till takfästet

1 st hängmatta 44 x 44 cm

1 st rund hylla Ø 50 cm

1 st hylla med kant Ø 50 cm

1 st rund bottenplatta Ø 50 cm

1 st skruv

3 st genomgående skruvar

Vid takhöjd över 245 cm köper man till en extra mittpelare: BR>
Takhöjd 246-261 cm = 15 cm mittpelare Ø 13 cm

Takhöjd 262-277 cm = 30 cm mittpelare Ø 13 cm

Takhöjd 278-293 cm = 45 cm mittpelare Ø13 cm

Placeras trädet i rum med takhöjd över 293 cm så omfattas det inte av fabriksgaratin.

Obs! Frakten ingår i priset.

Detta är en beställningsvara och levereras inom 1-2 veckor.

Kattmatskål 2 i 1 Summer

Stilren och funktionell kattmatskål med somrigt mönster.

Superfin kattmatskål med diskret mönster på ena sidan, några grenar och en liten fågelsiluett. Vänd mönstret utåt för en mönstrad matskål eller inåt väggen så ser det ut som en vit matskål.

Går att använda som en eller två skålar (om man plockar ur insatsen), det är även lätt att bara lyfta ur insatsskålen för en omgång i diskmaskinen efter maten.
Tål maskindisk och rymmer 160 ml.

Tips:
Två skålar tillsammans på ett enfärgat underlägg blir hur fint som helst!

Rogz fishcake Lime Paw

Funktionell kattmatskål från märket Rogz.

Smart kattmatskål från Rogz Fishcake-serie! En oval form med låga kanter gör att din katt kan äta bekvämt utan att de känsliga morrhåren slår i matskålens kanter. Matskålens kant är lägre framtill och högre baktill för att minska spill.

Limegrön färg med fint motiv framtill! Tillverkad i melanin och tål att diskas i maskin.

Storlek:

200 ml

Rekommenderas varmt! Finare och mer praktiska än de kommer fram på foto.

ID-tub med strass

Ruskigt snygg ID-tub med strass till ditt katthalsband.

Den silvriga tuben skruvas upp och däri ryms en liten pappersremsa med ägarens kontaktuppgifter. ID-tuben kan även fästas i kattens sele och inte bara i katthalsband.

Tänk på att en ID-tub i kattens halsband är tänkt att fungera som komplettering till en riktig ID-märkning såsom en tatuering i örat eller ett microchip på din katt.

Storlek:

15 x 8 mm

Blandade färger

Kattlucka 4-vägs (3 färger)

Kattlucka med in- och utgång.

Klassisk kattlucka i 3 olika färger med 4 olika lås-lägen, tillverkad i plast med transparant mörktonad lucka. Magnetisk stängning som gör att kattluckan hålls stängd och inte slår i vinddrag.

4-vägslås betyder att denna kattlucka kan vara öppen, låst eller öppen för ingång (men ej ut) eller öppen för utgång (men ej in).

Storlek:

Total measurements 21 × 21 cm
Cut out size 16.2 × 17 cm
Flap size 14.7 × 15.8 cm
Depth 13 mm

Kattmatskål 2 i 1 Green butterflies

Kattmatskål med fjärilsmotiv!

En matskål med härligt motiv av fjärilar i blågröna nyanser, en härlig färgklick vid kattens matplats. Innerskålen i rostfritt skål går med lätthet att lyfta ur för en omgång i diskmaskinen och antiglid-undersidan gör att skålen står stadigt på plats medan katten äter.

Tål maskindisk och rymmer 160 ml.


Tips!
Mixa och matcha med andra fäger och mönster, eller välj 2 likadana och ställ på ett enfärgat matskålsunderlägg för ett enheligt intryck.

Cat Catcher refill

The cat catcher toy can have your kitty going crazy and well sometimes that little mouse will need to be replaced if it is caught one too many times.

Har din katt letat rätt på gömstället där du förvarat Cat Catcher-vippan Har din katt burit runt på den, lekt med den, hoppat på den och tuggat den till oigenkännlighet

Lugn! Du är inte ensam!
Köp en refill eller två! ..och hitta sen ett nytt säkrare gömställe för din Cat Catcher kattvippa! :

Foderautomat Catmate stor

Foderautomat till katten som behöver en reglerad torrfodergiva.

CatMate C3000 foderautomat är utformad för att säkerställa din katts rekommenderade torrfodergiva om din katt av olika anledningar inte kan ha fri tillgång till sin mat.

Du kan programmera foderautomaten till 3 individuellt uppmätta måltider under en dag, alternativt kan automaten användas manuellt för att servera exakta uppmätt måltid eller sättas i ett frekvent feed-läge för katter med särskilda behov av små mängder mat på bestämda tider (t ex diabetes).

Foderautomaten är: br/> Lätt att använda, programmerbar LCD kontroll med ca 6 till 9 månaders batteritid vid kontinuerlig användning (kräver 4 x C batterier, ingår ej)
Kattsäkert snäpplås som lock
Kapacitet för ca 3 kg torrfoder
Unik matningsmekanismen ger exakta och konsekventa måltids storlekar från 10 g (2 tsk) och uppåt.
Lätt att rengöra och tål maskindisk.

Instruktionsbok på engelska, dock lätt att förstå.

Obs! Tänk på att en foderautomat inte får ersätta en kattvakt om ni reser bort. Enligt jordbruksverkets regler måste en katt ha tillsyn minst 2 gånger per dygn!

Freja klösträd (flera färger)

Kattens No.1 är en dansktillverkad serie klösträd av högsta kvalité.

Freja är en stilren mindre klösmöbel som passar perfekt till både stora och små katter. Två stycken liggytor och en tunnel.

Golvmodell.

Klösträdet finns i samtliga färger.

Höjd: 89 cm

Vikt: 10 kg

Lösdelar vid leverans:

3 st mittpelare 40 cm (Ø 13 cm)

1 st bottenplatta i plysch 48,5x48,5 cm

1 st oval hylla 30x55 cm + rund tunnel Ø 25 cm

1 st rund hylla Ø 35 cm

4 st skruvar

1 st genomgående skruv


Obs! Frakten ingår i priset.

Detta är en beställningsvara och levereras inom 1-2 veckor.

Uriflex Aptus

URI-Flex bidrar till att stödja och upprätthålla god funktion i urinvägarna hos din katt.

Aptus Uriflex är en påse med 60 st smakliga tuggbitar med smak av kycklinglever till din katt som bidrar till en god funktion i urinvägarna.

Uriflex fungerar genom att den surgör urinen hos din katt och motverkar dålig lukt. Den minskar E.coli bakteriens förmåga att fästa och stärker slemhinnan i kattens urinvägar. URI-Flex rekommenderas vid återkommande urinvägsproblem hos din katt och den motverkar bakterietillväxt.

Innehåll: br>
D-mannos som ger en försämrad vidhäftningsförmåga för bakterier bl.a E.coli som kan orsaka urinvägsinfektion.
Glukosamin som stärker slemhinnans barriärskydd mot bakterier i urinvägarna.
Tranbärsextrakt som surgör urinen samt innehåller proantocyanidiner som hindrar bakterier från att fästa mot slemhinnan i urinvägarna.

Dosering: br>
Katt: 1 tuggbit 2 gånger per dag.
Ge URI-Flex i 14 dagar eller vid behov under en längre period.

Du bör alltid kontakta din veterinär vid misstanke om sjukdom i din katts urinvägar! Ett urinstopp är ett allvarligt och livshotande tillstånd som din katt behöver få hjälp med av veterinär så fort som möjligt.

Prasseltunnel flowers

Rolig lektunnel i nylon till din katt.

En prasseltunnel som kattleksak passar både ensamkatten som gillar att smyga på husse och matte (och på sina leksaker), men även för hushållet med flera katter som gärna leker och busar tillsammans. Kattungar brukar tycka att en tunnel är riktigt kalaskul!

Lätt att fälla ihop och plocka undan när den inte används.

Tillverkad i nylon.

Storlek:

Ø 25 × 90 cm lång

Oster Self-Warming Pet Blanket

When its time for a nap, give your friend a place to rest thats super-soft and naturally warm.

Oster Self-Warming Pet Blanket är en stor värmedyna för din katt utan sladdar och elektricitet. Oster använder en innovativ design med thermofibrer som reflekterar din katts egen kroppsvärme tillbaka mot katten så att bädden blir en mysig och varm plats att vila på.

Detta är en stor dyna i moccaimitation med fyllning i polyester samt en anti-slip undersida. Klädseln är tvättbar i maskin. Passar för riktigt stor katt - eller många små :

Storlek:

92 x 74 cm

KattHarness Mjuk Vario (4 färger)

Mjuk sele i härliga färger!

Mjukfodrad sele i svalt och luftigt meshtyg. Justerbar både runt halsen och runt magen samt lätt att ta av och på din katt. Dubbla D-ringar uppe på ryggen låter dig välja om du vill sätta kopplet mitt på eller längre bak på ryggen. Denna sele har en elastisk tygflik framme på bringan för extra bekväm passform när du går på promenad med din katt.

Storlek:

Strl 1: 35 42 cm runt magen
Strl 2: 44 47 cm runt magen

Car seat and Carrier

Transportväska Car seat från märket Trixie.

Transportväskan kallad Cat Seat är en transportväska till din katt med många användningsområden. Tillverkad för att stå stadigt i bilsätet under bilresor och med hållare baktill så att man kan sätta fast den i bilens bälte. Inuti finns ett kortare koppel som man kan sätta fast sin katt/hund i om man vill ha väskan lite öppen under färden. Man kan även sätta fast väskan över handtaget på sin egen resväska/trolley för smart transport.

Väskan är bred i basen och passar bra för den katt som gillar att ligga hopkurad under resan, den är dock inte så hög så om du har en katt som vill sträcka på sig och sitta upp under färden så passar någon högre modell ändamålet bättre.

Förutom att den är perfekt under resan så fungerar den toppen att ha med sig som kattens trygga sovplats och krypin på hotell/vandrarhem och i stugan - möjligheterna är många!

Car Seat kan fällas ihop helt platt när den inte används och tar därmed en väldigt liten förvaringsplats i hemmet. Axelrem gör den lätt att bära och i fickan framtill kan man förvara kattens sele och koppel, någon leksak och lite godis.

Storlek:

44 × 30 × 38 cm

Rekommenderad för katt och hund upp till 9 kg

K9 Competition Crisp Mist Texturizer

Texturspray med antistatisk effekt

Crisp Mist Texturizer sprayas direkt i pälsen, passar perfekt till sträva pälsar som behöver en extra touch!

Sprayen har en antistatisk verkan, är tovutredande och ger pälsen extra lyster och textur. Skyddar pälsen mot slitage och är fuktgivande. Kan användas i både torr och blöt päls, kan även sprayas i blöt päls och fönas torr.

Gör pälsen extra lättborstad och ger en naturlig lyster.

Passar extra bra till pälsar som har en strävhet eller textur, som till exempel Norsk Skogkatt, Sibirisk katt, Devon Rex & Cornish Rex.

Storlek:

250 ml

Innehåll:
Aqua, cetylstearat, certified aloe vera, D-panthenol, copolymer, doftämnen.

PH: 5,5

Katthalsband Reflectocat limegrön

Katthalsband med reflex för bättre synlighet!

Snyggt katthalsband i läcker limegrön färg och motiv av fiskar, reflex för bättre synlighet i mörker och skymning utomhus. Katthalsbandet är utrustad med det kombinerade SafeLoc och Break Away Safety spännet som är speciellt för katthalsbanden som märket Rogz tillverkar. Spännet kan både justeras efter kattens storlek och vikt och utlöses om katten skulle fastna utomhus, i och med att man kan ställa in kattens vikt så löses inte spännet ut för lätt och risken att katten tappar halsbandet utomhus utan att sitta fast minskar.

På halsbandet finns en pingla, men den går givetvis att plocka bort om man vill, för kattens skull.

Storlek:

XS: 8 mm bred och justerbar i halsen från 16,5 cm till 23 cm.
S: 11 mm bred och justerbar i omkretsen från 20 cm till 31 cm.

Applaws adult chicken 7,5 kg

Applaws - natural cat food

Applaws är ett foder helt utan konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel och den innehåller heller inget spannmål! Applaws tillverkas med grundtanken om katten som ett köttätande djur och försöker i möjligaste mån att efterlikna en naturlig kost. Applaws innehåller inget tillsatt taurin eftersom det finns tillräckligt i köttmängden i detta foder.

Torkad kyckling min 54%, potatis, kycklingolja,
ägg, laxolja.

Råprotein 47%
Råoljor/fett 20%
Råfiber 2%
Oorganisk materia 9,9%
Calcium 2,0%
Fosfor 1,6%
Taurine 2000mg/kg
Kolhydrater <13,5%

Inga tillsatta färg-, smak- eller konserveringsmedel.

Innehåller:
Dry Chicken Meat (min. 59%), Dry Potato (min 4%), Chicken Mince (min. 9%), Poultry Oil (min. 9%, source of Omega 6), Poultry Gravy (min. 3%), Beet Pulp (min. 3%), Dry Whole Eggs (min. 3%), Brewers Dried Yeast, Salmon Oil (source of Omega 3), Minerals, Cellulose Plant Fibre (min. 0.4%), Sodium Chloride, Calcium Carbonate, Seaweed/Kelp, Cranberry, DL-Methionine, Potassium Chloride, Yucca Extract, Citrus Extract, Rosemary Extract.

Litter lifter Beamer

En kattlådespade är en kattlådespade

Nej en spade är inte alltid en vanlig spade, inte när det kommer till Litter Lifter!

Den prisbelönta Litter Liftern ger dig (och din katt):
enklare och snabbare rengöring
mindre damm
inget skak och silning
färre skopningar
även de mindre klumparna fastnar
lätt att använda för handlederna

Litter lifter är utformad med parallella trekantiga pinnar där sanden lätt rinner igenom, den har inget rutnätsmönster med tvärgående pinnar likt de traditionella kattlådespadarna.
Litter Lifter är utformad för att man ska slippa skaka och sila sanden för varje skopa man tar ur kattlådan. Detta medför att det dammar mindre när du rensar kattlådan, men gör även rensning av sandlådan lättare för handlederna. Man räknar med att man spar hälften av tiden det tar att rengöra en kattlåda med en litter lifter jämfört med en traditionell spade! Litter Lifter passar bäst ihop med en klumpande finkornig kattsand.

Lifter Lifter Beamer är lite kortare och lite bredare än original-spaden, den har även en högre bakkant!

Litter Lifter är snygg, ergonomisk, flexibel och lätt att använda.
Rekommenderas av oss samt ett flertal kattuppfödare och kunder! En helt suverän kattlådespade helt enkelt!

Carnilove Cat Anka & Kalkon 400 g

Carnilove med Anka &, Kalkon!

Torrfodret Carnilove med ingredienserna anka och kalkon har utformats för att passa extra bra för stora katter och stora kattraser med grundtanken i kattdjurs naturliga föda. För friska muskler, ben, senor och leder samt ett bra immunförsvar och hälsosam hud och päls.

Anka och Kalkon har en hög andel omättade fetter och lättsmälta proteiner som ger kattens muskler
näring och återställer energinivåer. Den lite större
belastningen på det muskuloskeletala systemet på en stor katt kompenseras av de broskskyddande och naturliga ämnen som främjar rörlighet i leder och styrka i senor och ligament.

Ett helfoder rikt på protein och naturliga fetter, dessutom helt fritt från spannmål, soja, havre, majs och potatis. Tillverkas i Tjeckien med ingredienser från Europa.

Storlek:
400 gram


Sammansättning: /strong>

ankmjöl (32 %), kalkonmjöl (18 %),
gula ärter (16 %), kycklingfett (med tokoferoler som konserveringsmedel,
11 %), äpplen (6 %), urbenad anka (5 %), tapiokastärkelse (3 %), kycklinglever
(3 %), laxolja (1 %), morötter (1 %), linfrö (1 %), kikärter (1 %),
olivolja (0, 8%), grönläppad mussla (Perna canaliculus, 0,1 %), extrakt av
grönt te (0,1 %), hydrolyserade kräftdjursskal (en källa till glukosamin,
0,026 %), broskextrakt (en källa till kondroitin, 0,016 %), bryggerijäst (en
källa till mannanoligosackarider, 0,016 %), cikoriarot (en källa till fruktooligosackarider,
0,012 %), yucca schidigera (0,01 %), alger (0,01 %), psylliumfrö
(0,01 %), timjan (0,01 %), rosmarin (0,01 %), oregano (0,01 %),
tranbär (0,0008 %), blåbär (0,0008 %), hallon (0,0008 %).

Omsättningsbar energi: /strong>

3 950 kcal/kg. Omega 3: 0,25 %, Omega 6: 2,50 %

Analytiska beståndsdelar: /strong>

Råprotein 37,0 %

Fettinnehåll 18,0 %

Växttråd 7,5 %

Råaska 3,0 %

Vattenhalt 10,0 %

Kalcium 1,3 %

Fosfor 1,0 %

Natrium 0,3 %

Magnesium 0,05 %

Mugg med kattmotiv AnnEko

Mugg med kattmotiv!

Superfin porslinsmugg i en bra storlek med det härliga kattmotivet från Anneko Design. Vem vill inte starta dagen med att dricka morgonkaffet eller te ur denna störtfina mugg

Förutom den fina muggen så kan man spara den fina presentförpackningen i hård papp och även använda den. Perfekt att förvara t ex armband i eller annat smått och gott man har liggande som bara väntar på den perfekta lilla lådan.

Jättefin att ge bort som present, mixa och matcha med någon fler köksprodukt från Anneko!

Storlek mugg: Höjd: 10 cm, bottendiameter: 8 cm. Rymmer ca 5,5 dl.
Storlek presentlåda: 10,5 x 12,5 x 10 cm

Apportmjukis Skinneeez stor tropisk fågel

För katten som älskar att apportera!

Att få chansen att fånga en stor tropisk fågel kan nog för de flesta hemmalejon te sig som en ouppnåelig dröm och familjens burfåglar är otillåten jaktmark. Denna stora och härligt färgglada Skinneeez-fågel innehållande en gnutta kattmynta och lite intressant frasmaterial, erbjuder ett helt okej alternativ. Platt som en pannkaka passar den utmärkt till såväl apportlekar tillsammans med matte/husse som till vilda brottningslekar på egen hand.

Storlek: ca 16 cm

Mixade färger.

Halskrage med karborreband

Smart halskrage som kan användas flera gånger!

Halskrage i plast med kardborrestängning för snabb och enkel påsättning. Halskragen hindrar djuret från att slicka eller bita på sår eller bandage.

Den vadderade kanten gör den behaglig att bära och skyddar även möbler och väggar från att skadas av den vassa plastkanten.

Storlek:

XS = 1823 cm omkrets /8 cm (längd från bas och ut) passar kattungar/ungkatter
XS-S = 2026 cm omkrets /11 cm (längd från bas och ut)
S = 2532 cm omkrets /12 cm (längd från bas och ut)

Nutrisal vätskeersättning för katt

Nutrisal för vätskebalansering av katt och hund.

Nutrisal är ett vattenlösligt pulver, vätskeersättning, för katt och hund. Används för att ersätta vätskeförlust och/eller elektrolytförlust i samband med mag- och tarmstörningar såsom t ex diarre eller uttorkning.

Om din katt har diarré, förlorar den stora mängder vätska och riskerar att bli uttorkad, speciellt kattungar kan riskera uttorkning väldigt snabbt vid dålig mage. Förutom vanligt vatten behöver din katt även tillskott av elektrolyter, vilket finns i Nutrisal vätskeersättning.

Vätskeersättning kan även behövas efter hård ansträngning eller om din katt har utsatts för hög värme, t.ex. under bilfärd om sommaren.

Dosering:
Ett dosmått (25 g) Nutrisal pulver blandas ut i 1 liter vatten. Ge katten fri tillgång till Nutrisal-drycken så att den kan dricka vid behov.

Förpackning:
Hållbarhetstid: 2 år från tillverkningsdagen.
Förvaring: I rumstemperatur (1525 °C), på torr plats.
Förpackning: 180 g (dosmått 25 g)

Tips:
Om katten inte dricker frivilligt, kan man använda en ren plastspruta för att ge Nutrisal i mungipan, lite i taget. Se till att djuret sväljer mellan de små doserna och lyft inte dess huvud för högt. Om djuret inte blir bättre, eller om tillståndet försämras på din katt skall veterinär kontaktas.

Innehåller
Glukos 60%, maltodextrin 30,9%, kaliumklorid 3,4%, natriumbikarbonat 3,4 och natriumklorid 2,3%

Ivan klösmöbel

Klassisk och stilren klösmöbel

Ivan är en mellanstor och klassisk klösmöbel med sisalpelare för klösmöjlighet samt en spanarplats längst upp som även lämpar sig för en liten catnap. Klösträd Ivan passar fint att ställa i ett hörn av rummet eller mot hörnet av vardagsrumssoffan till exempel.

Klöspelare lindande i sisalrep.

Storlek:

Höjd: 82 cm
Golvplatta: 39 × 39 cm
Klöspelare: ø 9 cm

KattHarness Mjuk endast rosa kvar!

Mjuk sele i härliga färger!

Mjukfodrad sele i svalt och luftigt meshtyg. Justerbar både runt halsen och runt magen samt lätt att ta av och på din katt. Dubbla D-ringar uppe på ryggen låter dig välja om du vill sätta kopplet mitt på eller längre bak på ryggen. Denna sele har en elastisk tygflik framme på bringan för extra bekväm passform när du går på promenad med din katt.

Storlek:

Strl 1: 35 42 cm runt magen
Strl 2: 44 47 cm runt magen

Katthalsband med strass Ljusblå

Snyggt ljusblå katthalsband med bling-bling!

Katthalsband i snygg design till din katt, ljusblå läderhalsband med strass.
Halsbandet har ett safetyknäppe som går upp om katten skulle fastna med halsbandet t ex i en gren utomhus. Katthalsbandet har även en pingla som självklart går att knipsa bort om man vill - för kattens skull.

Fint ha på katten vid speciella tillfällen, eller såklart som lite extra snyggt utehalsband.

Pet Silk Conditioning Silk Schampo

Conditioning Silk Schampo är ett återfuktande kattschampo som lugnar irriterad hud och återställer fuktbalansen på utsatta områden i pälsen.

Kan med fördel användas till katter som ska ha en tätliggande look på pälsen och väldigt mjuk pälskvalité.

Skonsam professionell formula med örter och silke som rengör, återfuktar och ger en rik glans i pälsen.

Schamponera upp ett lyxigt lödder, skölj därefter noggrant och upprepa schamponeringen om behov finns. Avsluta badet med PetSilks Conditioning Rinse för att reda ut pälsen ordentligt, återfukta och ge glans.

PetSilk tillverkar endast produkter som är miljövänliga och aldrig testats på försöksdjur!

Produkten kan spädas upp till 16:
473 ml

Klösträd Exclusive I Svart

Prisvärt klösträd från Nobby!

Snyggt, enkelt och stilrent helt i svart. Klassisk modell på klösträd, mediumstort i hemmet.

Tips! Det här klösträdet passar bra som avsats upp på t ex en garderob eller ett högt skåp där du kan lägga upp en kattbädd. Det blir garanterat ett populärt ställe att sova och sitta och spana på.

Storlek:

Bottenplatta: 37x37 cm
Höjd: 108 cm
Sisalpelare: Ø 9 cm diameter

Kattungehage 8 eller 6 delar nylongolv

Skydda ditt golv när du använder kattungehagen!

Nylongolv i svart färg till din kattungehage i 6 eller 8 delar. Skyddar golvet i ditt hem från kattungar som ej hunnit bli rumsrena ännu, skyddar även golvet mot de metallstänger som används för att sätta ihop de olika sektionerna.

Finns i 2 olika storlekar!

Obs! Denna artikel innehåller endast nylongolvet och inte hagen.

Applaws adult chicken and lamb 7,5 kg

Applaws med ny smak av lamm!

Hela 80% kyckling och lamm innehåller detta högkvalitativa torrfoder från populära Applaws. Grönsaker, naturliga extrakt och probiotika gör det till ett komplett helfoder för den vuxna katten.

Kombinera gärna med något av Applaws smakliga blötfoder för vätskebalansen och njurhälsan, då katter av naturen inte alltid är så duktiga på att dricka tillräckligt med vatten på enbart torrfoder.

Applaws är ett helfoder utan konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel och den innehåller heller inget spannmål! Applaws tillverkas med grundtanken om katten som ett köttätande djur och försöker i möjligaste mån att efterlikna en naturlig kost. Applaws innehåller inget tillsatt taurin eftersom det finns tillräckligt i köttmängden i detta foder.

Ingredienser: /strong>
Torkad kyckling 48%, torkat lamm 20%, torkad potatis, kycklingfärs 12%, betmassa, kycklingspad, laxolja, vitaminer och mineraler, äggpulver, cellulosaväxtfiber 0,03%, natiurmklorid, kalciumkarbonat, sjögräas/kelp, tranbär, DL-metionin, kaliumklorid, palmliljeextrakt, citrusextrakt, rosmarinexrakt.

Tillsatser per kg: /em> Berikade tillsatser: Vitaminer: Vitamin A (retinylacetat) 27,850 IE/kg, vitamin D3 (Kolekalciferol) 1,200 IE/kg, vitamin E (alfa-tokoferylacetat) 615 IE/kg
Spårämnen: Selen från natriumselenit 0,13 mg/kg, jod från vattenfri kalciumjodat 1,5mg/kg, järn från järnsulfat monohydrat 80 mg/kg, koppar från kopparsulfat pentahydrat 48 mg/kg, mangan från mangansulfat monohydrat 38 mg/kg, zink från zinksulfat monohydrat 135 mg/kg.

Analytiska beståndsdelar: /strong>
Protein 37,0%
Fett 17%
Fibrer 2,5%
Aska 10,9%
Omega 3 1,0%
Omega 6 3,3%
Kalcium 2,7%
Fosfor 1,6%

Inga tillsatta färg-, smak- eller konserveringsmedel.

Katthalsband Jag tillhör Rosa

Katthalsband med plats för telefonnummer!

Snyggt ljusrosa katthalsband i nylon med plats att skriva in ägarens telefonnummer under den svarta jag-tillhör-fliken. Lätthanterligt spänne och möjlighet att ställa in halsbandets omkrets.

På halsbandet finns en pingla, men den går givetvis att plocka bort om man vill, för kattens skull.

Klickspännet är ett självutlösande safetyknäppe som löser ut om din katt skulle fastna med halsbandet utomhus.