Piggborste

Mjuk och behaglig piggborste!

En mjuk och skön piggborste med både nylonborst samt piggar, en riktig Supercat-favorit! Gör din katts päls len och glansig och den passar även den lite känsligare katten eftersom den är så mjuk. En bra borste för att lära din katt att uppskatta en mysig stund tillsammans med sin matte och husse och samtidigt få lite hjälp med fälld päls.

Borsta din katt regelbundet för att förebygga tovor pch knutar i pälsen, men även för att tillbringa en mysig stund med din katt!

Borste

Borste från Buster till din katt!

Borste med extra styva borst tillverkade i 100% svinborst. Borstningen stimulerar produktionen av, samt frigör och fördelar, de naturliga oljor som gör kattens päls blank och fin.

Fungerar även bra att använda tillsammans med ett torrschampo.

Passar extra bra till katter och små hundar med kort päls.

Klädborste PAX för dammsugare

PAX borsten - originalet ifrån Tyskland.

Möbelborste som dammsugarmunstycke tilll din dammsugare! Perfekt för rengöring och avhåring av t ex tygsoffor. Den patenterade designen från PAX gör det extra effektivt och lätt att avlägsna katthår från din soffa och dina kläder.

På borsten finns 2 ytor med tyg, de är vända åt två olika håll på varje sida vilket gör att hår, päls och ludd samlas i mitten av borsten och sugs upp av dammsugaren. Lätt och smidig användning för dig!

PAX-borsten är många kattägares sjävklara val och en stor favorit hos oss på Supercat. Rekommenderas!

Tänk på vår miljö, använd en möbelborste istället för klädrollers!

Mått: 26,5 x 8 x 3 cm

Pinnborste

Pinnborste från Buster!

Skonsam borste med långa piggar för att hjälpa din katt med smuts, tovor och fälld päls! De långa piggarna kommer igenom lång päls och päls med mycket underull. Borsta katten med långa tag i hårets naturliga växtriktning och använd den i en utredd päls. Tovor kan behöva klippas eller skäras loss ur pälsen innan borstning.

Borste med äkta borst

Kattborste ifrån Maxipin i riktigt bra kvalité!

En bra borste med en borst i äkta svinborst som inte orsakar statisk laddning, vilken är extra viktigt för katter.

Borsten har tillräckligt styv borst för att förbygga tovor i pälsen på din katt. Denna borste sliter inte på kattens päls och den håller en riktigt bra kvalité vilket gör att du kan använda den i många år.

Fingertandborste Oral cleaner

Lätt och enkel tandrengöring med Petosan Oral Cleaner!

Petosan Oral Cleaner är en fingertandborste, en liten tub i mikrofiber, som du trär på fingret och masserar lätt över kattens tänder och tandkött.

Oral Cleanern är en bra förberedelse för regelbunden tandborstning. Använd Oral Cleaner dagligen i en vecka för att vänja katten vid tandrengöring, ersätt den sedan med Petosan-tandborste med dubbelt borsthuvud.

Såhär gör du: /B>
Fukta Oral Cleaner med lite vatten, dra den över pekfingret och fäst med bandet på långfingret. Massera försiktigt tänderna och tandköttet utan att trycka. Skölj din Oral Cleaner efter användning i ljummet vatten och häng sedan upp den på tork.

Använd gärna en katt-tandkräm till för bästa resultat.

(Använd aldrig tandkräm för människor till din katt då kattens mage inte tål detta.)

Piggborste M

Mjuk piggborste i storlek Medium!

En mjuk piggborste med både nylonborst samt piggar för din katts päls, en riktig Supercat-favorit! Gör pälsen len och glansig och den passar även den lite känsligare katten eftersom den är så mjuk. En bra borste för att lära din katt att uppskatta en mysig stund tillsammans med sin matte och husse och samtidigt få lite hjälp med fälld päls.

Borsta din katt regelbundet för att förebygga tovor pch knutar i pälsen, men även för att tillbringa en mysig stund med din katt!

Klädborste PAX pocket (för soffa)

PAX borsten - originalet ifrån Tyskland.

Klädborste och möbelborste i pocket-format som fungerar utmärkt för både höger- och vänsterhänta personer. Pocketborsten hålls i ett bra handgrepp och passar jättebra till t ex tygsoffor. Den patenterade designen från PAX gör det extra effektivt och lätt att avlägsna katthår från din soffa och dina kläder.

På borsten finns 2 ytor med tyg, de är vända åt två olika håll på varje sida vilket gör att hår, päls och ludd samlas i mitten av klädborsten. Detta medför att klädborsten är lätt både att använda och sedan rengöra, den är nästan självrengörande.

PAX-borsten är många kattägares sjävklara val och pocket-varianten en stor favorit hos oss på Supercat. Rekommenderas!

Tänk på vår miljö, använd en möbelborste istället för klädrollers!

Mått: 10 x 5 x 2 cm

Zoom Groom Massageborste

Zoom Groom, den populära massageborsten från KONG, i naturgummi som både masserar katten och samtidigt effektivt tar bort lösa hår från pälsen.

Borsten är mjuk och flexibel vilket gör den väldigt lätt att använda och passar alla sorters pälsar.

Perfekt att använda under fällningsperioder för att effektivt ta bort hår som fäller.

Zoom Groom kan du även använda i badet för att effektivt jobba in schampot i kattens päls.