Wiggly Giggly Treat Ball

Wiggly Giggly har skapat prisbelönta interaktiva vinyl leksaker.
Stoppa godis i leksaken med ett enkelt vrid och utmana din hund att få ut det. Leksaken är perfekt för uttråkade hundar, den hjälper stressade hundar och ger hunden mental stimulans. Hundar älskar den vickande fnissande bollen. Unik, icke-elektronisk luft tub släpper ut ett hysteriskt fnittrande ljud när leksaken skakas/rullas. Tillverkad av tålig PVC plast, bollen rullar i oförutsägbara mönster. Bollen säljs i osorterade färger.
Storlek, 11cm

AFP Kvittrande Lamb ball med ljud

Kvittrande boll med fjädrar!

Lamb ball från AFP har ett rörelsekänsligt ljud-chip som gör att bollen kvittrar högt när din katt tassar till den. Sprayad med kattmynta gör att den doftar tilltalande för din katt, även fjädrarna lockar till lek.

Observera att ljudet på denna boll är ganska högt, så plocka undan den på nätterna så att ni slipper vakna i förskräckelse när det börjar kvittra högt i sovrummet mitt i natten.

Blandade färger!

Storlek:

L 5.0 x W 5.0 x H 3.0

Yeowww My cats balls

Kattmyntabollar i 3-pack med riktigt mycket kattmynta! En av de bä,sta kattmyntaleksakerna på, marknaden - hä,r i 3-pack! Perfekt om du har flera katter som alla vill leka med kattmyntaleksaken samtidigt! Man kan ä,ven ge katten en boll och lä,gga de andra två, bollarna i en fö,rsluten på,se i frysen och ta fram dem vid ett senare tillfä,lle! Yeowww ä,r kä,nda fö,r sina slitstarka och tå,liga leksaker stoppade med den finaste kattmyntan! Leksakerna ä,r handgjorda och tillverkas i USA med ekologiskt odlad kattmynta.

Snack ball godiskula

Godiskula i hä,rliga fä,rger! En mindre, nä,tt godiskula fö,r aktivering av din katt frå,n mä,rket Trixie. Perfekt storlek fö,r kattgodis, extra gott torrfoder eller nä,r katten fö,r fö,rsta gå,ngen ska prova en aktivitetskula! Nä,r katten fö,rstå,tt anvä,ndningsområ,det med foderbollen och fö,r de katter som tycker att det ä,r givande med en foderboll till sitt torrfoder, istä,llet fö,r en tradtitionell matskå,l, kan man sedan gå, vidare till en stö,rre foderkula, t ex en Catmosphere, och fortsä,tta anvä,nda denna godiskula till kattgodis :
Storlek:
ø, 5 cm

Happy Cat klösmatta med boll

Snygg och rolig kattleksak!

Happy Cat är en rolig aktivitetsleksak med klösmatta i mitten och bollen i den runda banan stimulerar kattens jaktinstikter vilket bidrar till bättre aktivering. Bollen sitter dessutom fast i banan så matte och husse slipper krypa under soffan och leta efter den! :

Den är även väldigt snygg och stilren för att vara en kattleksak!

Storlek:


41 x 38 cm (oval)

Kong Cat Ball Buddy Fågel

En tidlös klassiker i lite nytt utförande! !

Gullig kattleksak i form av en liten färgglad rund fågel med härliga långa stjärtfjädrar. Den nätta storleken gör det enkelt för katten att bära fågeln och kasta omkring den i luften. Ett måste för både små och stora jägare!

Innehåller Kongs högkvaitativa nordamerikanska kattmynta och säljs i blandade färger.

Storlek: ca 6,99 x 18,42 x 2,54 cm

Obs! Håll alltid ett öga på kattungen när den leker med sina leksaker så att den inte fastnar i något eller tuggar i sig något olämpligt!

Stor boll i loppytyg

En boll för både brottning och jakt!

Stor boll klädd i grönt och vitt noppigt tyg och med skojigt skrammel på insidan blir en självklar favorit hos den bollälskande kissen som även kan tänka sig en liten brottningsmatch med sitt byte lite då och då. Bollen är dessutom väldigt lätt, så katten kan enkelt nypa tag i den och bära bollen.

En boll som inte försvinner in under kylskåpet i första taget.

Diameter: 10 cm

Cat catcher Da ball

Your feline friend will have lots of fun trying to catch that ball as it is squirming, skidding, and flopping to get away.

Den tåliga Da Ball från det populära märket Go Cat ger dig en fantastisk rörelse på vippan bara genom att du vrider handtaget mellan tummen och pekfingret.

Tro oss när vi säger att denna boll-på-en-tråd kommer att ge din katt timmar av lek för att försöka hålla ert hem boll-fritt!

Go Cats produkter är handgjorda och tillverkas i USA. Vipp-skaftet levereras i blandade färger.

Musen Cat catcher finns att köpa som refill-tillbehör som passar till denna vippa!

Cat treat ball

Riktigt bra aktiveringsboll med en bra, lite mindre storlek.

Fyll din Cat treat ball från märket Kong med kattgodis, kattmynta eller kattens dagliga torrfoder. På grund av den lite mindre storleken kan detta vara en bra nybörjarboll för den katt som inte använt en aktiveringskula tidigare, den är lätt att rulla över golvet med tassen och godisbitarna trillar ur allt eftersom.

Lätt att skruva upp och fylla på!

Katten belönas när maten eller godiset trillar ur bollen och stimulerar kattens nyfikenhet och låter katten klura på problemet med maten i bollen - hjärngympa gör gott för både stora och små katter!!

Catch the Balls

Rullande kul för stora och små katter!

Catch the Balls är en kul kattleksak med mycket action. Om din katt gillar bollbanor så är detta en turbo-version då det snurrar runt 3 olika bollar i 3 olika banor samtidigt! Väldigt smidigt även för matte och husse som slipper krypa under soffan och leta bortdribblade kattbollar :

Det är den perfekta leksaken för kullen med kattungar eller för hushållet med mer än en katt eftersom flera kan leka samtidigt!
Bollarna går att ta ur banan och går även att ersätta med andra bollar.

Storlek:
25 x 25 x 13 cm